Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Keréképítés

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
3825 hozzászólás a témában

Mohus

Mohus

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.156 hozzászólás
tooth ;)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Csökkented a fogaid számát? (SS)

one fuckin' teeth :)

vendég_Charon_*

vendég_Charon_*
  • vendég

de most kaptam Fityisztõl egy jónak látszó diétát:D

Csökkented a fogaid számát? (SS) Esetleg levágod egy végtagodat?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
tudom...hátsóban formula agy van...az milyen?
/me most filózik,h melyik irányba le7sz több:)

Nnna.Azért yó vagyok;
KÜLSÖ 24x2,60 AL MIGHTY HS354 B EVO GG 1300G9490
Külsõ gumi 26x2,60 RITCHEY MOTOVADER COMP3600

aki keres az halál

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Sztem Zednek 26-os kerékszettje van,már ha van:D
Sajnos közelében sem vagyok a 70 kg-nak,de most kaptam Fityisztõl egy jónak látszó diétát:D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Óóóóó
köszönöm mindenkinek a sok yótanácsot
az mát tutter,h singletrack lesz,az is le7,h használt,ha még megvan Zednek a kerékszettje,fincsinek tûnt 25ért az egész,ha tényleg olyan yó állapotban van
vagy ha új cumót veszek,akkor még mindig ott a 24' kérdése;
Sun Double Track 24" 8 900
Sun Double Wide 24" 13 900
Single Tracket nem láttam még árlistában:(
csak nem akarok nagyon böllér hátsó kereket,ha elõre könnyût rakok
gumik is inkább 3' felé vannak,nekem meg olyan 2.5-2.6 lenne szimpi,mondjuk olyan Ricsi féle könnyû FR darab

Thy; köszönöm a bókot:) pedig szerintem kb hasonló súlyban le7ünk :D már az esetben,ha 70 kg környékén vagy:)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát nem néztem hogy tárcsás-e vagy nem cskaeszembe jutott ami kb jó felni...

sts igen arra gondoltam.

single track 521/321 szeritenm egyik legjobb vétel HA az ár is számít...

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

BDPST melókeresés in progressz..ha tudsz valamit ne titkolózz! 

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Viszont a SingleTrack-ot én is ajánlom...még egyszersem kellett centírozni,pedig nem is vagyok 20 deka,mint te:D

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

hmm.ez mit takar? meglepetésként ér a dolog,mert úgy tudtam idáig,h single track eleve nincs is UST-s...de akkor világosítsatok még még felfelé!:)

Nem tartja meg a levegõt 5 percnél tovább. Meg lehetne barkácsolni, de ugyanígy bármilyen hagyományos felnit meg lehet. :(
Like a rock...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

hát az ust az nem biztos hogy jó lesz...
Beg nek volt ugye ust single trackje és mintha nem felhõtlen bolgodság lett volna

hmm.ez mit takar? meglepetésként ér a dolog,mert úgy tudtam idáig,h single track eleve nincs is UST-s...de akkor világosítsatok még még felfelé!:)

24,gumit találsz rá?meg belsõt!?

sztem ez az 1szerûbb része,egész korrekt választék van már 24-es gumikból (Point,Duro is asszem,meg az új Speckókon mintha 24' Maxxis lenne,szóval 2.3'tól 3'ig van minden féle-fajta )

ha tárcsás akkor
Sun: single wide/track,rhino lite/dich wich
mavic:321-521
alex dm 24
egzotikusabb a trailpimp
vagy monty felni!?

rhino meg ditchw azok pont Vfékesek:)

Ritchey; azt hiszem, Disc Pro,ami nekem van,nos, az a pár ezer km inkább 50-100 kilcsi:) -legalábbis nálam:(

Begbie

Begbie

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.228 hozzászólás

Kala: Single track-om van, ajánlom ;) az STS verziót Beg nem ajánlja. ;) (nem UST, az a mavic hasnló jelölése a tubeless rendszerre)

Bizony a Single Track STS rendszere nem mûködõképes!
Hagyományos gumit belsõvel meg szinte lehetetlen rárakni a másfajta peremkiképzés miatt. :P
Like a rock...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Kala: Single track-om van, ajánlom ;) az STS verziót Beg nem ajánlja. ;) (nem UST, az a mavic hasnló jelölése a tubeless rendszerre)

A single wide egy 100grammal nehezebb, de sztem sokkal májerabbul néz ki, meg valszeg masszivabb is emiatt a sok-kamrás kivitelétõl. (~650g) cserébe picit drága (~10-11ezer?) kint 75 euró

mamut, rhino, dicsvics -ezek nem tárcsásak, ami kitétel volt.

Mavic: (ezek is drágák) elvétve akad még D521 (probike hirdeti) ami szintán nem tárcsás, de én a következõ kerekeimet akkor is ilyen felnikbõl fûzöm, ha országútizni fogok ;)
D321, vagy ahogy manapság nevezik EX729 675gramm, nagyon jó felni. szintén ajánlom. 58euró

van még ilyen hogy Mavic XM321, ez 28mili széles, elvileg ez egy "erõs XC felni" 570gramm. 30euró

és ami leginkább (talán még a d521nél is... ) az a EX823 Disc. UST tehát belsõnélküli, 29mili széles, 660gramm, 77euró. (ja és mellesleg a DeeMax kerék ujabban ilyen felnibõl "készül")

ha meg olcsón jó kell, akkor vuelta excalibur 'szt kész. mondjuk fura páros lenne a geminivel, de az is egy jó felni...
YETI CYCLES - RIDE DRIVEN SINCE 1985. BEFORE MOUNTAIN BIKING WAS EVEN CONSIDERED AN INDUSTRY.

RAUH-Welt
B E G R I F F

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ritchey is egyben marad,a csapagyra szoktak mondani hogy kicsit gyengebb benne a gyari,ha beszarik par ezer km utan azt meg le lehet cserelni egy markasabbra.Nem tudom te milyen Ritchey agyat fogtal ki,de tobbnyire sztem elegedettek vele az emberek

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
hát az ust az nem biztos hogy jó lesz...
Beg nek volt ugye ust single trackje és mintha nem felhõtlen bolgodság lett volna

24,gumit találsz rá?meg belsõt!?

ha tárcsás akkor
Sun: single wide/track,rhino lite/dich wich
mavic:321-521
alex dm 24
egzotikusabb a trailpimp
vagy monty felni!?

Egy Házam van, annak az Égbolt a teteje,padló a végtelen Föld, falak nincsenek.Apám a Nap, Hold Anyám, Csillagok a gyermekek,határtalan horgolják illatok a kertemet.Óceánkád, láng a lámpa, arcom tóban mosom,hegytetõ az irodám, ottan, józan gondolkozom..

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
okkés,50 grammal több,viszont 1benmarad az elsõ használat után is
én is a Novatec mellett döntök másodszorra is,az már tuti (tandemben is ez van)
viszont valaki súgjon már nekem,milyen felnit érdemes lejtõzõs,"frííí" gépbe rakni
nem kell halálnehéz...és filózom azon,h UST v 24' vagy ilyesnek
idáig a legszimpibb a singe track,és ez van állítólag 24esben is,csak nincs UST-s verzióban
a mavicocat nem ismerem:/
jahh,és csak tárcsa

vendég_rvilike_*

vendég_rvilike_*
  • vendég
Ha jol nezem Novatec 250 gramm,szoval nem egy kategoria Ritchey-vel,tekintve hogy az 192.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Na, megnézem mán magamnak ezeket a zagyakat...
X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen én is igy gondoltam.nekemis az van.
szal acsak rioszul irtam arra akartam kijukadni hogy drágábbat igen de jobban nem biztos.
és ugy ciripel hátul mint egy tücsökcsalád.meg mindenki kérdezgeti hogy,mi hügi agyad van!??!
áá nem "csak"novatec...

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.355 hozzászólás
márkásnak nem márkásabb de jobb....
hibátlan agyakat gyárt a novatec.
egyik jó példa hogy lehet olcsón jót is gyártani....
és nem kell elszállni.

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
szerintem azért maradt ki mert nem feltétlen jobb(márkásabb)a richárdnál...