Jelentkezz be Regisztrálj
Tereptriatlon helyszín kerestetik
Írta 2003. január 22. - 12:24
gyerekkor=20-25 éve
Írta 2003. január 22. - 11:04
(ezek szerint kicsit vaksi voltam, mert oly régen azért nem volt, hogy ott jártam... :-X)
Írta 2003. január 22. - 10:12
A METRO kb 8-10 éve van ott, és nem kell egészen addíg kimenni. Viszont oda épült az INTERFRUCKT és egy MERCI szalon is.
Valóban el lehet tekeregni itt is, csak hát az alapkitétel (mászós tolós stb...) másról szólt.
Egyébként nem lenne rossz helyszín.
Tessék pótolni az elmaradást!!!
Írta 2003. január 22. - 09:55
ODA ÉPÜLT A METRO??
wazzz... na szééép... ez nekem új... :
mondjuk a csorba felé régen jártam...
azért ellehet ott is tekeregni
Írta 2003. január 22. - 09:30
Nem a várostól van messze, mert ez a METRO val szemben van kb. (na jó, egy kicsit visszább kell bemenni és városi busz közlekedés is van)!
A hegyes mászós részektõl van messze. Terepezni lehet ott is, mert a tó körül megvannak az adottságok, csak hát egy jó kis hegyi tekergéshez nem hasonlítható. ;D
Írta 2003. január 22. - 09:13
no igen... a csorba-tó szóba jöhetne, mert igaz, hogy messze van nagyvárostól(kb20-25km), de megközelíthetõ... a terep szintén megoldott probléma
PéeF
Írta 2003. január 21. - 22:31
ráadásul a cián után két évvel már abban úsztak
mutterék vizsgálták be a vizet... :
Írta 2003. január 21. - 22:10
A futás és a bringaútvonalakat pedíg nagyon változatosan össze lehet állítani. Lillafüredrõl szinte korlátlan a lehetõség!
Van még egy tó, ahol a Vasutasok edzenek kajakkal, de az eléggé kiesik már a város másik végére. Onnan csak Lillafüred lenne kb 20 km. Ez a Csorba-tó.
RAS! Tiszaújvárosban mutass nekem hegyet! Ha tudsz, többet tudsz mint én!!!
Írta 2003. január 21. - 13:33
Írta 2003. január 21. - 13:25
a világkupa úszásrésze is a Tiszában megy...
szóval szerintem a Dunával sem lenne gond tisztaság terén, pláne Bp elõtt...
Írta 2003. január 21. - 13:23
DE ISMÉTLEM: VALAKI HIVATALOS EMBERT KELL ERRÕL MEGKÉRDEZNi, mert lehet, hogy a keleti part közelében(régi strand területe, jelenleg a csónakkikötõ) isebb kört engedélyeznének... passsz---
Írta 2003. január 21. - 13:19
Hehe, tsabi! A látszat csal: bár Bp-n lakom, a szivem a Pilisbe húz. Jól ismerem ezt a kis hegységet, és nagyon szeretem.
Korábban kijártam a Palára, de most már csak a fölötte lévô hegyoldalakon bicajozom. Isteni onnan a kilátás a tóra, amint kéken-hosszan nyúlik el, és a Gerecse párás vonulataira.
A Dunában való úszásról mi a véleményed? Vannak olyan öblök, amikben talán lehetne úszást rendezni - a hegyek pedig közel vannak ott is, ráadásul Visegrád, Esztergom elég jó helyszín egy nemzetközi versenynek, nem? Csak a Duna valahogy nem úgy él a köztudatban, hogy 'hú, de tiszta'.
Írta 2003. január 21. - 13:18
Írta 2003. január 21. - 13:14
Hát.....
Én már láttam pár dolgot!pl döglött ló néhány éve,lebegõ kábel ...
De még mindig megvagyok,pedig járok oda nyaranta.
Csak ***** hideg a vize!
Az egy-két nagyobb tetem nem gond ki lehet halaszni. Ha egyebként nem fertözõ vagy hivatalosan tiltott, akkor szóba jöhet. A hideg pedig bõven belefér - gyorsan kell úszni. Szerintem versenyeztem már hidegebb vízben.
Írta 2003. január 21. - 13:12
asszem ez meggyõzõ...
Írta 2003. január 21. - 13:10
A Hámori-tavat szerintem kihúzhatjátok a listáról... nagyon rég, a II. vháború elõtt igaz, hogy úszóstrand üzemelt a Palota Szállóhoz kapcsoltan, de aztán sok volt a baleset, és bezárták.
Elég mély, így az alsóbb rétegekben a vize sokkal hidegebb mint a felsõbb rétegekben, ezáltal turbulenciákat okoz, illetve eléggé tele van hordalékkal(fák)...
A mélység és az egyéb kellemetlen dolgok nem okoznak problémát. A kérdés az, hogy elvben lehet-e benne úszni (nem tiltott-e kategórikusan). A hordalék már nagyobb gond, fõleg akkor, ha nem lehet rendesen kikerülni. Én régen voltma ott; milyen közel van a terep? Max. egy-két km betonon nem gond (de utána legyen dögös Lenne ötleted a pályára?
Írta 2003. január 21. - 12:57
A Hámori-tavat szerintem kihúzhatjátok a listáról... nagyon rég, a II. vháború elõtt igaz, hogy úszóstrand üzemelt a Palota Szállóhoz kapcsoltan, de aztán sok volt a baleset, és bezárták.
Elég mély, így az alsóbb rétegekben a vize sokkal hidegebb mint a felsõbb rétegekben, ezáltal turbulenciákat okoz, illetve eléggé tele van hordalékkal(fák)...
Persze errõl jobban egy kompetens ember jobban felvilágosít titeket...
Én csak azt mondom amit olvastam, illetve láttam róla... 8)
Írta 2003. január 21. - 12:50
Dorogi tó?
1. Vize egészséges, legalábbis annyira, hogy emberek ússzanak benne.
Hát.....
Én már láttam pár dolgot!pl döglött ló néhány éve,lebegõ kábel ...
De még mindig megvagyok,pedig járok oda nyaranta.
Csak ***** hideg a vize!
Írta 2003. január 21. - 12:42
Korábban kijártam a Palára, de most már csak a fölötte lévô hegyoldalakon bicajozom. Isteni onnan a kilátás a tóra, amint kéken-hosszan nyúlik el, és a Gerecse párás vonulataira.
Írta 2003. január 21. - 12:20
Dorogi tó?
1. Vize egészséges, legalábbis annyira, hogy emberek ússzanak benne. Jó hosszú, tehát nagy távot meg lehet benne tenni. Van olyan partja, ahol rajtot lehet szervezni.
2. Közvetlen fölötte ott vannak a Pilis magas nyúlványai. MTB ügyileg oda feljutni eléggé nehéz, de azért nem extrém
3. futópálya megvan.
4. Dorog szélén van.
5. Mivel ez egy szabadstrand, a közelben rengeteg hely van sátornak, stb.-nek. Egyetlen gondot csak a strandolók okozhatnak, bár ha a verseny napjára ki lehetne tiltani ôket, az ideális lenne!
Én is pont a Palára gondoltam!
A szomszédban van!
Mellesleg lensver,Te honnan vagy ilyen ismerõs Dorog(na meg Egom)környékén? ;D ;D