Para!
Száraz-Szinva fölfelé bicajjal!
Jujj de aljas vagyok!
Komolyan:
Ha Lillafüredet el lehet intézni, akkor királyság van, mert szerintem itt minden adott ahhoz, hogy kicsavarjuk az utolsó kalóriát is a nevezõkbõl.
Javaslat:
Hámori tó és környéke. A többi valóban adminisztráció és engedélyek kérdése.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Tereptriatlon helyszín kerestetik
Indította
xterra
, 2003. január 21. 11:04
Írta 2003. január 27. - 16:06
Írta 2003. január 27. - 14:07
Írta 2003. január 27. - 13:54
A to lehet folyo, patak, vizeses stb., de termeszetes viznek kell lennie (a tarozo belefer - ne medence legyen!). Termeszetesen mindenhez engedely kell, akkor is ha a szomszed patakrol van szo. Egyszoval az adminisztracio mas kerdes.
Írta 2003. január 27. - 13:37
Gondolkoztam ezezn, és mi lenne, ha nem tóban lenne megrendezve az úszás? Kicist könnyebb lenne helyszínt keresni... mert hát ugyebár, a tározós dolog kicsit nehézkés lenne... habár... én már nemmerek nyilatkozni... ELÕSZÖRIS MEG KELL KÉRDEZNI A FELETTESEKET!
PéeF
PéeF
Írta 2003. január 27. - 13:25
A reszletekrol meg nem szeretnek bovebbet mondani - egyelore sokat nem is tudnek. De ha lesz, akkor sajat weboldalon lehet majd olvasni rola.
Jonehany ilyen versenyen voltam kulfoldon es ezek gyokeresen kulonboztek az itthoniaktol. Sokkal hosszabbak, nehezebbek es izgalmasabbak. Valami hasonlot szeretne(n)k.
A helyszin meg nem eldontott, igy a tovabbi hozzaszolasok ertekesek lehetnek. Ha szuletik dontes, akkor megirom.
Addig is mindenkinek koszonet 8)
Jonehany ilyen versenyen voltam kulfoldon es ezek gyokeresen kulonboztek az itthoniaktol. Sokkal hosszabbak, nehezebbek es izgalmasabbak. Valami hasonlot szeretne(n)k.
A helyszin meg nem eldontott, igy a tovabbi hozzaszolasok ertekesek lehetnek. Ha szuletik dontes, akkor megirom.
Addig is mindenkinek koszonet 8)
Írta 2003. január 23. - 22:26
Egyébként mikor lenne megrendezve ez a verseny? Hogyan lehet róla tudomást szerezni, infókat olvasni?
Írta 2003. január 23. - 14:00
Köszi a sok ötletet, csak így tovább ;D
Az úszást nem lehet kihagyni, de a tervek szerint lesz 3 fõs váltó is...
A vízmélység nem tudom, hogy mennyire gond - ha nem ér le a lábad, akkor már szinte mindegy. Persze pszichésen nem, de az más kérdés. Voltam hideg és mély helyen is úszni, ahol az volt a legrosszabb, hogy tök tiszta volt a víz, de gyakorlatilag fekete (egyébként e Fekete-erdõben volt) - így a vízalatti látvány kb. olyan vol, mintha a Quake-ban kellene úsznod.
Az MTB-s rész többek között azért nem a szokványos, mert cél az, hogy ne ciklikusan, hanem teljesen vad módon legyenek terhelve a delikvensek (pl. patak, mocsár, kerítés, szikla - mind jöhet a nyomvonalon).
További jó agyalást!
Az úszást nem lehet kihagyni, de a tervek szerint lesz 3 fõs váltó is...
A vízmélység nem tudom, hogy mennyire gond - ha nem ér le a lábad, akkor már szinte mindegy. Persze pszichésen nem, de az más kérdés. Voltam hideg és mély helyen is úszni, ahol az volt a legrosszabb, hogy tök tiszta volt a víz, de gyakorlatilag fekete (egyébként e Fekete-erdõben volt) - így a vízalatti látvány kb. olyan vol, mintha a Quake-ban kellene úsznod.
Az MTB-s rész többek között azért nem a szokványos, mert cél az, hogy ne ciklikusan, hanem teljesen vad módon legyenek terhelve a delikvensek (pl. patak, mocsár, kerítés, szikla - mind jöhet a nyomvonalon).
További jó agyalást!
Írta 2003. január 22. - 21:23
Írta 2003. január 22. - 21:17
Már elnézést: A halak nem Sz****k bele? A vadállatok sem hordanak bele minden szennyezõdést?
Jaaa? Én azt hittem, hogy az övék iható!
( :'()
Írta 2003. január 22. - 16:09
Miért kell pont úszást beletenni?
Lehetne szabadtéri kalaplengetés, 4*100-as vegyespálinka ivás stb. ;D ;D ;D
ezzel az úszással csak a probléma van!
Ez jó ötlet ;D a bátorság hiányában szenvedõk is úgy húznának lefelé,hogy öröm volna a sebeiket kötözgetni!
Írta 2003. január 22. - 15:02
Montam én, hogy valami ilyen helyre kellene menni dolgzni!!!
Ebédszünet stb Azért nekik besikerült az élet!
Lensver !
Bármely víztározóból vételeznek vizet, elõtte mindenképpen egy tisztítás-szûrés, bacimentesítés kerül elvégzésre.
Kicsit durva lenne, ha nem!
Már elnézést: A halak nem Sz****k bele? A vadállatok sem hordanak bele minden szennyezõdést?Belefújja a szél, belemossa az esõ stb.
Szerintem inkább a környezet károsítása az, ami visszafogó tényezõ és persze a vízmélység. Egy ilyen tározó nem ritkán 10-20 m mély is lehet. Innen már a búvár sem hoz fel senkit, mert az alsó áramlatok elviszik össze-vissza.
És különbenis: Az úszás az elsõ versenyszám!
Ebédszünet stb Azért nekik besikerült az élet!
Lensver !
Bármely víztározóból vételeznek vizet, elõtte mindenképpen egy tisztítás-szûrés, bacimentesítés kerül elvégzésre.
Kicsit durva lenne, ha nem!
Már elnézést: A halak nem Sz****k bele? A vadállatok sem hordanak bele minden szennyezõdést?Belefújja a szél, belemossa az esõ stb.
Szerintem inkább a környezet károsítása az, ami visszafogó tényezõ és persze a vízmélység. Egy ilyen tározó nem ritkán 10-20 m mély is lehet. Innen már a búvár sem hoz fel senkit, mert az alsó áramlatok elviszik össze-vissza.
És különbenis: Az úszás az elsõ versenyszám!
Írta 2003. január 22. - 14:24
tény viszont, hogy egy hivatalos rendezvényt nem engednének...
Hát nem is csoda! Annyi izzadt testü férfit meg nôt beleengedni! A környékbeli falvak biztos, hogy hetekig lázban feküdnének otthon. (ha valaki nem érti, miért, annak majd elmagyarázom most nincs hozzá kedvem )
Írta 2003. január 22. - 14:19
;D kedves Gabi!
Pillants kérlek az órádra!
Mi van most?
nem sokkal múlt 1... ergo: még ebédelnek...
én dolgoztam PolgHIvatalban... tudom...
Pillants kérlek az órádra!
Mi van most?
nem sokkal múlt 1... ergo: még ebédelnek...
én dolgoztam PolgHIvatalban... tudom...
Írta 2003. január 22. - 14:12
Van még egy ötletem, ez ARLÓ, Ózd után egy kicsivel. Itt van tó is, CAMPING is, fürdeni is lehet, hegyek is vannak, Mi kell még?
Miért van az, hogy bármelyik polgármesteri hivatalt próbálom hívni, egyik sem veszi fel a telefont? Nem dolgoznak? > >
Miért van az, hogy bármelyik polgármesteri hivatalt próbálom hívni, egyik sem veszi fel a telefont? Nem dolgoznak? > >
Írta 2003. január 22. - 13:58
Írta 2003. január 22. - 13:53
Tisztázzuk a dolgot:
Kazincbarcika és Szilvásvárad között valóûban van víztározó, viszont ezt Lázbérci-tározónak hívják.
Ha jól tudom, tilos a fürdés mindenütt, viszont jókat lehet horgászni!!!
Rakaca kicsit messzebb van, megközelítés: Miskolc-Sajószentpéter-Edelény -Szendrõ-Rakaca. De ez is tározó, így nem tudom, hogy lehet-e bármit is rendezni.
Hû mennyi meló! Utánna járok!
Kazincbarcika és Szilvásvárad között valóûban van víztározó, viszont ezt Lázbérci-tározónak hívják.
Ha jól tudom, tilos a fürdés mindenütt, viszont jókat lehet horgászni!!!
Rakaca kicsit messzebb van, megközelítés: Miskolc-Sajószentpéter-Edelény -Szendrõ-Rakaca. De ez is tározó, így nem tudom, hogy lehet-e bármit is rendezni.
Hû mennyi meló! Utánna járok!
Írta 2003. január 22. - 12:57
;D na mondjad csak Édes kisfiam, hányszor is az annyi?
mingyá írok itten neked egy vissazmenõleges bünticédlit!
megállj csak!
van arcod nem általlani, és bevallani??
;D
mingyá írok itten neked egy vissazmenõleges bünticédlit!
megállj csak!
van arcod nem általlani, és bevallani??
;D
Írta 2003. január 22. - 12:45
Akkor nagy bünt követtem el és mennyiszer ..., ráadásul hülyeséget írtam! :-[ :-[
Bocsánat érte! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Üdv.
Bocsánat érte! :-[ :-[ :-[ :-[ :-[
Üdv.
Írta 2003. január 22. - 12:43
Írta 2003. január 22. - 12:38
ha jól tudom Rakaca víztározó, amiben alapból tiltott mindennemû úszás....... :-X