Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

cc külsõ

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
449 replies to this topic

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Nekem elsõsorban mindenterepes gumira lenne szükségem, és ha már tényleg komolyan ûzöm a sportot akkor vennék egy komolyabb könyebb gimit.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Nekem az a bajom a Tubelessel, hogy nagyot csalódtam benne. 2004-ben többször kaptam vele defektet, mint a hártyavékony gumikkal eddig összesen. Ráadásul még baromi nehezek is a tubeless-es gumik. Ja és csak versenyre használtam. Lehet hogy a Comp S light Tubeless nem volt jó választás???? Nem baj, idén Racing Ralp + folyékony latex elöl, hátul FlyWeight és foly. latex lesz. Ha meg esik és dagonya lesz akkor BlackShark Mud 1.5, 90g-os belsõvel.

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Felütéses defekt: a legegyszerübb ha Tubbelesre( no belsõ gumi) váltasz, ha ez nem tetszik akkor pedig a nagyobb légnyomással tudod csökkenteni az esélyét, de ez meg a tapadás rovására megy, tehát a 22 igazi csapdálya :)
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hi,
pont ilyesmit akartam kérdezni. Illetve, hogy létezik-e az a külsõ, ami könnyû, mégis nehezen kap szúrásos defektet. Most Dy-No-Myte van a gépen, még nem volt defektem vele, de nem tudom hogy azért mert jó, vagy egyszerûen csak szerensém volt. A felütéses defekt gondolom jó gumiméret-választással és megfelelõ nyomással t-k elkerülhetõ. Amúgy mennyibe kerül a R. Ralph? Panaracer FireXC-rõl (2 méret, 2 minta) vélemény?

X

Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
A RALPit én is ki akarom próbálni idén + NoTube system! Sok jót hallottam már errõl a gumedlirõl, s a teszteken is kenterbe ver mindenkit. Mondjuk én a Maxxisokra esküszöm! Nagyon szeretem a FlyWeight-et, mert iszonyat könnyû (326g), jól mászik, még bokáig érõ porban sem kapar el, és nagyomn ballonos így megfelelõ nyomáson nehéz felütni. Szúrásos defektet sem kaptam vele soha, pedig 98g-os belsõvel használtam.

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 posts
Ohhh, én is bekapcsolodok egy kicsit, ez jooo téma, és hasznos is!!!
Szerintem:
-abszolut kedvenc: Schwalbe Racing Ralp (sztem mindenhova jo, iszonytosan tart)
-Kövesre(pl mátra marci): Schwalbe Black Jack(brutál minta,és ez iszonyatosan tart)
-Dagonya: ez egyértelmû Schwalbe Black Shark Mud 1.5
-és kisebb sár, vastag por: WTB Epicwolf 1.95
Ezekbõl nagyon lehet választani és joook is, én ezekkel versenyzek......Szóval SZERINTEM ezek a jooo gumik, Szerinted??????
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts

valaki használt már conti epxlorer pro-t? tapasztalatok? thx

Használtan ilyet és teljesen jó, általános felhasználásra. Kétkomponensût gyûrtem és jó sokáig bírja kivéve az aszfaltot. Nem tartozik a pille gumik közé (kevláros 545g ha jól emlékszem). Oldaltartása kiváló. Én hátra használtam, (most már sajna csak edzõguminak, mert elkopott Feltöltött kép)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts

A legtöbben ban nélkül eddig sem jutnak el...

ez nagyon jó, ezen most még röhögök :D

szóval Sósmogyika:
cc-n belül mire kéne a köpeny?
-minél könnyebb verseny-XC
-könnyû keskeny sárgumi
-amolyan mindenes terepes

valami ilyesmit még írj, és akkor megpróbálunk írni valamit rá...
ugyanis nincs abszolút univerzális CC gumi, ami mindenhová mindig jó...

Zap

Zap

bentlakó

• fórumtag
  • 6,961 posts
Ne légy türelmetlen, legalább már idetalált! A legtöbben ban nélkül eddig sem jutnak el...

Aktuális civil

Lord_Leslie

Lord_Leslie

Házigazda

• globális moderátor
  • 17,297 posts
mondjuk, ha elkezdenéd olvasni a topicot az elejétõl ?

Sosmogyika

Sosmogyika

törzsvendég

• fórumtag
  • 713 posts
Szerintetek mien cc-külsõt érimeg venni? Mrkába én maxisra meg kendára gondoltam.De ha nem jó cc-r akkor ajáljatok másikat.Elsösorba tipusra és árra lennék kiváncsi, meg arra, hogy hogyan bírja a strapát.
az aláírásod nem lehet hosszabb három sornál!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
valaki használt már conti epxlorer pro-t? tapasztalatok? thx

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
hátul a 2,1-es volt.
jó volt, csak nekem kellett a ballonosabb.
satufék meg sose volt, szal tök jó állapotban van, kép ha kell csinálok, levan szilikonozva, ugy tettem el.
ha valamelyik kell privizz...
Autist Team:)

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
Hátul nem használtad? Elöl sztem. a WTB Epicwolf az isten, csak hátra nem tudok jót . Most egy 2.1-es Conti Explorer van, de most, hogy már egy kicsit megkopott rohadt sok a defekt.
FuLL SpEEd oR NoThiNg

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5,055 posts
nekem volt egy ideig elöl.
nem rossz, csak keményre kell fújni meg nem is túl ballonos ugye a méretei miatt.

de a mintázata bejött...

/amúgy eladó, 95%-os állapotban meg van egy 2.1-es is, az meg 90%-os
ha érdekel privizz/
Autist Team:)

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 posts
Az 1.9-es HighRoller-rõl kéne néhány vélemény.
FuLL SpEEd oR NoThiNg

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Kicsit utánanéztem ennek a BlackShark-nak.
Komoly a cucc nagyon! Asszem ez lesz...
Köszi!
8)

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Ha már sárgumi akkor Shwalbe BlackShark Mud 1.5. Nincs nála jobb sárgumi. Könnyû (395g), tartós, és még a sarat sem szedi össze. Jó kicsit drága de sokáig bírja, és hihetetlen milyen dagványban is elmegy. Néha azért sikerült elkapartatnom, de ott (Alpok, füves meredek mászóka, 2 hét non-stop esõ után) más se ment el jobban.

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 posts
http://www.cambriabi...xc_tire_set.htm

egy eve nyomulok vele. felszedi a sarat, de ki is dobalja.
itt a kepen nem latszik, de eleg utos mintazata van oldalt, jol tart es ez nagyon nagy elonye.
relativ draga, en akkor 6 rongyert vettem a part belole.

ha nem szamit a tartossaga, akkor bizonyara nem is zavarna, hogy a butykei egy ido utan eltunedeznek :)

ThufirHawat

ThufirHawat

törzsvendég

• fórumtag
  • 516 posts
Csak hogy ON TOPIC is legyek egy kicsit:
Milyen olcsó és jó sárgumit ajánlanátok? CC, maraton...
A tartósság nem annyira kérdéses, sárban úgyis csak versenyeken mennék, privi túrákon soha nem indulok el sárban. Úúúúúúútálom! :o