Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

cc külsõ

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
449 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
végül vettem conti explorer pro-t, elég jónak tûnik, és kellemes meglepetés is ért, hiszen a gyári 515g helyett csak 500g :)
viszont vicces, mert nem éppen úgy néz ki, mint egy 2.1-es külsõ, mindenki ezen csalja le a súlyt?
mondjuk engem nem zavar, sõt sárban elõny is lehet, hogy nem annyira ballonos

Lobmayer

Lobmayer

vendég

• fórumtag
  • 35 hozzászólás

Háátát az nehéz szülés lesz! A Michi-t szeritnem felejtsétek el az csak akkor o ha lecseréled versenyenként, sima használatra meg semmikép!
Larsen: nayon joo gumi, könnyû tart meg minden, de gyorsan kopik :(

Miért?Én most vettem Michit,nagyon durván gyorsan kopik?Milyen talajra a lejobb?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
df nagyon jó gumi, csak nem mindenhova
pl mátrára nagyon nem jó
larsent akartam venni mátrára, csak egyszerûen nem jutottam odáig, még az nap is próbáltam, de már nem jött össze....
a df-en kívül pedig volt egy pár darabonként 900g-os!!!!!! Schwalbe szettem, na az pedig öngyilkosság egy fele akkora súlyú köpeny után...
úgyhogy csövi voltam és mentem a sziklákra semislickkel :D
most akarok venni vagy larsent, vagy explorer pro-t, a df meg marad aszfaltra

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
double fighter... az vitzes gumi,már ha yól gondolom,h ez a semi-slick,keresztbe bordákkal
az két hétnél tovább nem volt fenn nálam,szerintem elég hulladék mintázata van...
pontosabban yó lenne,csak 1.5ös méretben,komolyabb defektvédelemmel,trekking keróra
na,ODA megfelel:)
milyen megfontolásból használtad a mátrában pont ezt?:)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
nekem conti double fighter dual 4xxg-os külsõm van, nagyon vékonyka, mindenféle védelem nélkül, mégis 600 km-t!!!!!!!!!!! kibírtam defekt nélkül 98g-os belsõvel
aztán a mátrán kaptam kettõt is, de mind a kétszer az én hibám volt, mert alacsony volt a nyomás.
ja és az én külsõm is 2.1-es, szóval azzal elvileg nem lehet gond...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
98grammos cucc az nem is belsõ,csak olyan alakú lufi:)
azt hiszem,a Continak nincs külön felütésvédelme,szal egy ilyennél ezt le7,illett volna figyLembe venni

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
Én gyszer 2.1-es külsõbe(Conti Explorer) raktam 98g-s belsõt, egy nap 2szer ütöttem fel, 3.5-4 baron(a 65 kilómmal).
Kérdés: A conti szar vagy 2.1-esbe már nem érdemes fingilingi belsõt rakni?
FuLL SpEEd oR NoThiNg

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
én azt a hibát követtem el a mátrán, hogy ezt a 98g-os belsõt, miután felütüttem, idegesen 3 perc alatt belsõt cseréltem, és annyira akartam sietni, hogy nem fújtam szerintem elég keményre a gumit, és kb 10 km múlva ismét felütöttem
viszont ehhez hozzá tartozik, hogy nagyon csirke papírvékony köpeny volt rajta, ez a gond...
ha van egy kicsit masszívabb köpenyed, és belerkasz egy ilyen 98g-os belsõt, és jól felfújod, akkor nem lehet gond...

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás
Azért az is számít hogy mekkora a nyomás a kerekékben a 98g-os belsõvel, és függ a bringázási stílustól is. Ha átzúzol mindenen akkor a hiperlight belsõ kevés lehet, de ha ésszel mész akkor sokáig no problem. Ja persze szerencse is kell a dologhoz. Ha alacsony nyomáson mész nagyon nagy a becsípõdés, kidörzsölés veszéje. Én mindíg csak a felni felöl kaptam dörzsöléses defektet a 98g-os belsõkkel.
Érdemes kipróbálni, hogy mennyivel jobban megy a bicó könnyû gumi+belsõ kombóval!!!!!

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hm..148g:) de amugy azért anyira nem akarok könyiteni.....bár ha 1000-1200Ftért lehet azt a 98g-osat akkor lehet...
Vizdák Jani szokott mindig ledefektelni a ultralight belsõ/külsõ miatt azthiszem...szoval .azért anyit nem ér az egész...

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
én is sima gagyi 500ft-os belsõvel használom a 2,35-ös zmaxokat...mûködik...
lehet hogy kevesebb felütéses defektem lenne ha vastagabb belsõvel használnám, de így sem vészes.
nincs több defektem mint amig 2,1-est használtam.
zmax meg jó;)
csak hátul fordítva kell feltenni...
Autist Team:)

Ronin

Ronin

törzsvendég

• fórumtag
  • 844 hozzászólás
Sziasztok! Lenne egy nagyon amatõr kérdésem:az nagy gáz,ha 26*2.30-as külsõhöz olyan belsõt raktam fel ,amire az van írva,hogy 26*2.20-ig? A belsõ ezt a kis különbséget elbírja huzamosabb ideig? Számít egyáltalán valamit az a -0.1?

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Háátát az nehéz szülés lesz! A Michi-t szeritnem felejtsétek el az csak akkor o ha lecseréled versenyenként, sima használatra meg semmikép!
Larsen: nayon joo gumi, könnyû tart meg minden, de gyorsan kopik :(
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

valaki használt már conti epxlorer pro-t? tapasztalatok? thx

2 éve ráálltam a contikra,explorerre és verticalra (minta uaz,csak a méret meg az "erõsség" más; a vertical tubelesst belsõvel használom a PXen)
szerintem fukaryó!
az árához képest még inkább...lassan kopik,de tapadni is tapad (Endless Edge mintázat?)
szóval finom:)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
larsen 1.9 az 481g az elég jó súly szerintem, inkább
a 150-es belsõn lehetne még faragni, a flyweight az csak 96g asszem
bár azt meg könnyebb ugye felütni, mátramarcin kétszer is megmutattam, hogy is kell azt :)

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
a larsen az yo!!! oyanom is van..csak kicsit könybre vágyom..bár asszem az is 500g alatti.
most van egy Maxxis Dynamite hátul....nagyon yo, csak ez is nehéz.
én meg nagyban könyiteni akarok a kerekeken...már 150g os belsõt szerztem..márcsak a külsõkön kéne valamit faragni...

asszem még a Continental nak vannak olcso/könnyû gumiai..

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
én is hasonló célra keresek gumit, és az ebike-on nézegettem a lehetõségeket, amiken gondolkodom az az explorer pro, illetve a larsen

yvorl

yvorl

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.030 hozzászólás
hello
érdekelne mit ayánlanátok 1.80-195ös méretben olcsó (max.4-4.5ezer) hátso guminak, általános, száraz terepre.
aminek kicsi a gördülési ellenálása künnyû(500g alatti) és még beszélni is tud! :) :)
amugy komoyan.

kinéztem a Michalin wildgripper reart zöld szinben (4.5ezerftért)...de a Probike-ban azt mondták szar.., leyönnek a bütykök....
de állitolag a fekete gumikeverékü változata az yo (csak azt 9ezerért tudok...)

ya és van most egy Ritchey Z-max WCS kék oldalfalu kevláros....elsõ guminak adták...yo. elégedett vagyok,... de kérdezném hátulra nem lenne yo????, használ valaki iyet??
amugy kicsit azért nagy a gördülési ellenállása + a tömege is.....

köszi

Csikasz

Csikasz

vendég

• fórumtag
  • 145 hozzászólás
XC_Rider: a Comp S-t tubeless nélkül is miben átszúrja.
FuLL SpEEd oR NoThiNg

XCracer

XCracer

vendég

• fórumtag
  • 99 hozzászólás
Nekem szerencsére a Tubblessel nem volt defektem, sõõõt szerintem isten, pedig általában 2,5-3 barral mentem!!! Racing Ralph-ival nagyon össze melegedtünk :) :) :)
VDT Forever!!! TÓÓÓDNEKI!!!