Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

cc külsõ

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
449 hozzászólás a témában

PR

PR

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.651 hozzászólás
  • LocationRákosmente
Kb. három hónapja áll a sarokban két db Conti Traction kevlar külsõm, tegnap elõkaptam az egyiket, s "meglepõdve" tapasztaltam milyen "erõs" vagyok, milyen helyeken tudok felmászni. Semi-slick gumik után álom volt.
Fantasztikus felfedezés, gratulálok magamnak ;D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
bocs ha volt már róla szó...

szal még a sport kiállításon a continental standon egy csajszi magyarázott nekem, hogy egy gumiköpeny akár 10 évig is elállhat dobozban anélkül, hogy számottevõen romlana a minõsége, és a belsõ is eláll 5 évig....

szerintetek ez hihetõ?
csak azért kérdem, mert jó áron tudok szerválni nekem szimpi külsõket, és ha nem árt neki, lehet hogy a szekrény aljába is beraktároznék 1-2 db-ot....

dezo

dezo

vendég

• fórumtag
  • 26 hozzászólás
Continental Explorer Pro!!!!!!!!

A legjobb maraton gumi nyáron!!!!

;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

dcs

dcs

újonc

• fórumtag
  • 8 hozzászólás
Sziasztok

Használt már valaki Tufo cc gumit. (peremes szingo) ???

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.608 hozzászólás
Szinte az összes olcsóbb Conti megkapható Semperit néven és kék oldalfallal, az Expolorer súlya kb. 550 gramm ára 1500 Ft! Gondolkozzatok!!!!!

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.698 hozzászólás
A Ride-Bike -ban kapható Traction az kevláros, nem acélperemes. Csini kis dobozban van. De Traction létezik acélperemes kivitelben is, kb. 1600Ft -ért.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ja tényleg!
viszont a sima traction nem kevláros, ezért 700g...

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.698 hozzászólás
A Ride-Bike -ban nem a Traction PRO !! hanem a normal TRACTION kapható !
De az is tök jó !
LENS : A múltkor még Panaracer Fire volt a gépeden ! Vagy rosszul emlékszem ??????

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Csak még egy megjegyzés: ha a bütykök lekoptak, akkor készülj föl, hogy egybõl kapod majd vele a defekteket, mert nincs védelme egyáltalán. Bár én nem nagyon szoktam, de a 80kg fölöttiek már annál inkább.

Ano

Ano

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.653 hozzászólás
  • LocationCsömör

Ismeri valaki?

Continental Traction Pro 26x2.1 kevlar

Ha igen milyen körülmények között használnátok?

Én akkor vettem ilyet amikor Nati említette hogy õ ilyet használ és neki nagyon bejön.

elõnyõk: brutál kinézet!! ;D ... nagyon jó mászás, fékezés ... sárban is megálja a helyét bár nagyon nagy dagonyában sok sarat összeszed ... egész jól kormányozható ... aszfalton is megálja a helyét, de vizesen már kissé csúszik ... szerintem hóban is kiváló lesz (hamarosan ki tudom próbálni) ... edzõguminak nagyon jó a kicsit nagyobb gördülési ellenállás miatt (elötte double fighterem volt ;D ) ... túrára is kiváló, mert életmentõ lehet :) ... viszonylag olcsó

hátrányok: kicsit hangos aszfalton ... nagyon gyorsan kopik ha nem vigyázol rá ... egyáltalán, vagy alig lehet kapni mert már nem gyártják ... ha felére lekopnak a bütykei, már közel sem annyira jók a tulajdonságai mint az újnak, ezért erdemes lecserélni ... köveken hajlamos "izgulni", néha pattog mint a ping-pong labda :)

mire jó: túrára vagy edzõguminak ... versenyre nem jó mert nehéz, nagy gördülési ellenálás ... annyira azért nem stabil az útfekvése

nah kb ennyit róla ... most elsö kerékre is ezt tettem ... ha kapsz ilyet feltétlenûl vegyél amíg van rá lehetõséged!!

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ja, a Ridebike-n van!

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
elvileg ez a gumi a ridebike-ban kapható akciósan 2,5E db!!!
lemértem a boltban, és 700g
viszont a mintája elég jó

marton

marton

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.698 hozzászólás
Minden körülmények közt ! Egy tök jó hátsó gumi.
Én imádom. Picit nehéz, de jól mászik + aszfalton is jól gördül.
Vedd meg nyugodtan !
u.i: HOL lehet még kapni ?????????????

Tiberius

Tiberius

törzsvendég

• fórumtag
  • 280 hozzászólás
Ismeri valaki?

Continental Traction Pro 26x2.1 kevlar

Ha igen milyen körülmények között használnátok?

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás
Majd számolj be róla olyan 1000 kilcsi után, milyen!

Mellesleg 800km aszfalt után hülye fejemmel majdnem elkpotattam. Ezt a drága gumit! áááh :P

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
bigdzsim lesz belõle... thx

henger

henger

törzsvendég

• fórumtag
  • 576 hozzászólás

Ok, választás elõtt vagyok: jimmy, vagy explorer ?

Hol akarod használni?
Az explorer füvön, meg ehhez hasonló állagú, száraz, esetleg kicsit nedves talajon jó. Különben sehova. Sárban sem. Aszfalton zúg, mint állat, ha lassan mész, még ráz is. Kimondott terepgumi.
Többet nem tudok róla.

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Zmax jó allround gumi: van CC gumiteszt szuerintem annál sokkal többet nem lehet mondani hiszen bben is azért vannak ízlések és kotonok ::)

én a Zmaxot ajánlani tudnám mindenképp

defektet meg bármilyen gumival lehet kapni :-X

bicigli

bicigli

új vendég

• fórumtag
  • 9 hozzászólás
Srácok! Telebeszélte a fejemet az újság a tömegcsökkentés leghatásosabb módjáról,stb...úgyhogy lecserélem a Schwalbe Marathon XR-eket (mellesleg:amellett, hogy kõnehezek, defektet is kaptam velük, nyamvadt tüskétõl)), de mire?! Mindenes gumi kellene, nem kopós, jól gördülõ, nem túl nehéz, vegyes (száraz) aszfalt-erdõ használatra. Mi a véleményetek a Ritchey Z-MAX Milleniumról? Télleg olyan jó? Lehet-e kapni? Hol? Mennyiért? De jöhet más tipp is. A reklámok szerint csak tökéletes gumik vannak, de én inkább hozzátok fordulnék.

KeX

KeX

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.292 hozzászólás
Ok, választás elõtt vagyok: jimmy, vagy explorer ?