Jelentkezz be Regisztrálj
Kényelmes nyergek!
Írta 2007. január 15. - 10:44
Írta 2006. december 24. - 23:21
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Írta 2006. december 24. - 22:39
Írta 2005. október 08. - 12:47
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2005. október 08. - 02:46
Írta 2005. szeptember 12. - 10:57
Írta 2005. szeptember 12. - 08:29
eff
Még nem probáltam biciklisgatya nélkül.
Írta 2005. szeptember 11. - 20:40
eff nekem sima aramim van, nem gelarundos, és nem mérvadó hogy nekem kényelmes sima gatyában is, mert 5" rugoút van a seggem alatt....irtam is szépen, alant, hogy a sm arami gerlaraundot, olyannyira poróbáltam, hogy meg is vettem, kényelmesnek tûnik, de a lentebb olvasható kérdésem még aktuális.
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2005. szeptember 11. - 20:36
senki?
Írta 2005. szeptember 09. - 21:27
Írta 2005. szeptember 09. - 19:24
nekem arami nyergem van az oútin kb. 3 éve. Én használtan vettem egy havertól, aki alig használta. A tartóssága szerintem több mint jó, már többször estem vele, de elég masszív rajta a bõr.
A kényelem is jó, viszonylag ritka tekeréssel (heti pár alkalom 30-50 km) és csak néha többel (90-130 km) is komfortos.
A
Írta 2005. szeptember 09. - 13:40
Úgy néz ki, hogy összeszokunk... Egyszerre a legnagyobb táv 65 km volt vele, az még kényelmes volt.
Szép és színben is passzol, szóval úgy néz ki, hogy jól választottam.
Írta 2005. szeptember 09. - 12:20
vmi 15 körül volt.....
arami
cuda
látszólag ua mindkettõ.
Az aramit hogyé adják?
http://www.sellesanm...a_arrowhead.asp
Bocsánat, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok,de itt a hétvége és ma valamelyiket beszerzem, mert az a bizonyos részem nagyon tiltakozik már 3/4 órai tekerés után.
de azért elébb nézz körül a biker lapján, mert a tipusok kb 40%-át hozzák azt is töredékesen, szal pl színválasztásról ne is álmodj....
aramiból pl tavasszal az az 1 db volt amit megvettem....
Írta 2005. szeptember 09. - 12:20
Edit: meg 5 milivel keskenyebb..
Írta 2005. szeptember 09. - 12:00
igazából mennyiben különbözik az aramitól ?
mer igy felûlröl, sok diffi nem látszik, rákeresni meg lusta vagyok....
az arami viszont nekem! nagyon bejött...de ezt már mondtam
arami
cuda
látszólag ua mindkettõ.
Az aramit hogyé adják?
http://www.sellesanm...a_arrowhead.asp
Bocsánat, hogy egy kicsit türelmetlen vagyok,de itt a hétvége és ma valamelyiket beszerzem, mert az a bizonyos részem nagyon tiltakozik már 3/4 órai tekerés után.
Írta 2005. szeptember 09. - 11:34
igazából mennyiben különbözik az aramitól ?senki?
mer igy felûlröl, sok diffi nem látszik, rákeresni meg lusta vagyok....
az arami viszont nekem! nagyon bejött...de ezt már mondtam
Írta 2005. szeptember 09. - 11:29
Írta 2005. szeptember 09. - 10:16
eff!
A san marcotól melyiket próbáltad?
A másik esélyes nálam cude arrowhead
Ehhez van valaikenk hozzáfûzése, tapasztalata?
senki?
Írta 2005. szeptember 09. - 08:54
A san marcotól melyiket próbáltad?
A másik esélyes nálam cude arrowhead
Ehhez van valaikenk hozzáfûzése, tapasztalata?
Írta 2005. szeptember 08. - 23:24
Tényleg a malinál vettem vagy két éve 5-6ezer körül.A mali a forgalmazója, (www.mali.hu), a honlapon találsz jónéhány címet. ajánlom h a tesbikeon olasd el az idevágó kritikát.
Szerintem jó, nekem tetszik. Az különösen jó benne, hogy nem izzadok bele annyira mint más nyergeknél.
Szerintem az a jó ha nem tudok róla sok mindent mondani mert akkor nem jelentkezik vele probléma. Amíg minden O.K. addig észre sem vesszük, hogy van.
Persze valami azért eszembe jutott. Eléggé nyikorgott. Szóval csikorgó hangot adott valami benne. Aztán megpróbáltam egy kicsi olajjal zsírral kezelni, hogy a mechanikusan zajt keltõ, egymáson moccanó dolgok hangtalanul mozduljanak el egymáson.
Persze nem jött be mert akkor meg a nyereg állásszöge a rögzítés billent elõrébb mindíg.
Aztán lemostam róla a zsírt és ha jól emlékszem akkor ragasztóval igyekeztem a csikorgó egymáson megmoccanó alkatrészeket csendesíteni. Ha minden igaz akkor ez bevállt mert azóta el is felejtettem, hogy nyereg is van a bringán annyira természetes már, hogy nincs gond vele.