Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Santa Cruz

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
237 hozzászólás a témában

Tomeeee

Tomeeee

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Köszi szépen.
És esetleg van valaki aki foglalkozik ilyennel hogy kintrõl rendel?

Kisherceg

Kisherceg

fullamatőr kocabringás

• fórumtag
  • 8.126 hozzászólás

Tomeeee said

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni,hogy mennyibe kerül egy Santa Cruz Chameleon váz.
Ha valaki tud vmit vagy vmilyen oldalt azt megköszönném.
Elõre is köszi.
Tomeeee

kb 500 dolcsi

http://www.google.hu...e keresés&meta=

"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."

"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"

Tomeeee

Tomeeee

újonc

• fórumtag
  • 3 hozzászólás
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni,hogy mennyibe kerül egy Santa Cruz Chameleon váz.
Ha valaki tud vmit vagy vmilyen oldalt azt megköszönném.
Elõre is köszi.
Tomeeee

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
Kösziszépen bocsi láma voltam.:icon_eek:
Azért köszi :)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Willmaker said

sziasztok!
légyszíves segítsetek!
Szeretnék venni santa cruz V10 vázat, és egy "L"eshez tudnék kedvezõ áron hozzájutni.
az nagyon nagy lenne az én 183cm-emhez?:confused:
Vagy ha tudtok akkor légyszíves valami tengelytávokat írjatok már a többihez képest(S,M,L)
Mert én nemtaláltam seholsem.
köszi.

6. sor a táblázatban a tengelytáv
érdemes elõszõr a gyártó honlapján keresgélni...
http://www.santacruz...geometry=1&x=-5
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Willmaker

Willmaker

vendég

• fórumtag
  • 202 hozzászólás
sziasztok!
légyszíves segítsetek!
Szeretnék venni santa cruz V10 vázat, és egy "L"eshez tudnék kedvezõ áron hozzájutni.
az nagyon nagy lenne az én 183cm-emhez?:confused:
Vagy ha tudtok akkor légyszíves valami tengelytávokat írjatok már a többihez képest(S,M,L)
Mert én nemtaláltam seholsem.
köszi.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Hm...jól hangzik! :)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Ha esetleg majd össze tudok hozni egy olyan túrát, ahova Léc barátom is el tud/akar jönni, akkor kipróbálhatsz egy neked méretben is megfelelõ 575-s Yeti-t.:)

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Kösz a biztatást Tigger!
Igen, a 17" nekem nem sok mindenre jó! :D
Mindenki mondja az okosat, hogy ilyen, meg olyan vázat vegyél, de az nem jut eszükbe, hogy 2 méter magas vagyok, következés képpen egy 20"-os fullyval nem sokra mennék! Így egy csomó márka kiesik a választásból.
Ellenben amíg meg nem szabadítottak a DAWG-omtól, addig nekem nagyon tetszett, ráadásul azt kicsit könnyebben tudnám beszerezni, mint az SC-t. (Meg a szívem is arra húz!)
Cimbimnek van egy kb. 5-6 éves KONA BEAR bicója. A mai napig hibátlanul teljesít! Ja, hogy nincsen másik bicója? Igen, szinte nap mint nap ezt nyúzza, aszfalton, terepen, maratonokon, stb... Sokat elárul a géprõl!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

zsizsi said

Nem, nem NOMAD./Bár baromira tetszik a DÖG! :D/
Marad a BLUR LT, mert az egy jó súlyban lévõ hosszúutas - nak is kérhetõ, mert felszereltségben választék az van - maraton/AM masina. Na persze komplett gépet terveztem.
Egyenlõre egy EU dílerhez irányítanak, lusták, nem akarnak közvetlenül szállítani - megértem Õket.
Az viszont nagyon tetszik, hogy egy vázra rengeteg féle techniaki specufikációt építettek, csak gyõzze az ember kiválasztani, hogy melyiket vegye! Szimpatikus ez a felfogás! (pl. csak telóból választhat az ember az RS TORA-tól, a FOX Talas 36-ig bármit!)
A másik esélyes induló az KONA DAWG. (Ugye, ha egyszer az ember már megízlelte a jót...!)
Ezek azért is favoritok, mert gyártanak vázakat a méretemben! Szóval lovaknak is készítenek bicót. ;)

off

egy 17-es dawg-t tudok adni próbára jövõ évi dhx air taggal, bár sokra asszem nem mész vele. :)

on
egyébként az egyik szempont a dawg mellett a blur lt (és sok más) ellenében a -számomra legalábbis - elpusztithatlan túlépítettsége volt.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Nem, nem NOMAD./Bár baromira tetszik a DÖG! :D/
Marad a BLUR LT, mert az egy jó súlyban lévõ hosszúutas - nak is kérhetõ, mert felszereltségben választék az van - maraton/AM masina. Na persze komplett gépet terveztem.
Egyenlõre egy EU dílerhez irányítanak, lusták, nem akarnak közvetlenül szállítani - megértem Õket.
Az viszont nagyon tetszik, hogy egy vázra rengeteg féle techniaki specufikációt építettek, csak gyõzze az ember kiválasztani, hogy melyiket vegye! Szimpatikus ez a felfogás! (pl. csak telóból választhat az ember az RS TORA-tól, a FOX Talas 36-ig bármit!)
A másik esélyes induló az KONA DAWG. (Ugye, ha egyszer az ember már megízlelte a jót...!)
Ezek azért is favoritok, mert gyártanak vázakat a méretemben! Szóval lovaknak is készítenek bicót. ;)

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

zsizsi said

Tigger megerõsítve! A héten beszéltem a gyártóval, jelenleg nincsen érvényes szerzõdésük M.o.-i forgalmazóval. :(
Én hülye, miért nem vettem elõbb egy BLUR LT-t!?
Most mehetek érte külhonba!

majdnem vettem ilyet mikor még volt psq, de aztán -persze ránézésre-mégsem igazán jött be .

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
Esetleg a Nomad? Igaz, az már egy magasabb kategória.
Váz vagy komplet bringa lesz?
Én is az RFX-nél kisebb kategóriában gondolkodom könnyû fully tekintetében, ezért lesz Spot.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

zsizsi said

Miért?
Irigykednél?! :D

Nem! Szerintem utálnánk!:D

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Miért?
Irigykednél?! :D
Jól mutat a TURNER mellett! ;)
Pedig valóban arra fenem a fogam! Méretben is, minõségben is - még árban is - nagyon jó, és inkább komplett bicót, mint csak vázat.
:ok2:

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
:mad: Ha olyat mersz venni, ne kerülj a szemem elé.:rocketman

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Tigger megerõsítve! A héten beszéltem a gyártóval, jelenleg nincsen érvényes szerzõdésük M.o.-i forgalmazóval. :(
Én hülye, miért nem vettem elõbb egy BLUR LT-t!?
Most mehetek érte külhonba!

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.272 hozzászólás

Valeria Victrix said

www.psq.hu - de pillanatnyilag nem mûködik. Debreceniek. A helyi topicban érdeklõdj, hátha tud valaki elérhetõséget hozzájuk.

viszont régen úgy rémlik fent voltak a sc lapon a dealer- ek közt, most nincs magyar ....

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás
www.psq.hu - de pillanatnyilag nem mûködik. Debreceniek. A helyi topicban érdeklõdj, hátha tud valaki elérhetõséget hozzájuk.

acdcfanmisi

acdcfanmisi

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
Ki a Santa Cruz hazai forgalmazója????
:afro: Azta-Raszta:mmraise: :mmraise: