Jelentkezz be Regisztrálj

Santa Cruz
Írta 2008. augusztus 14. - 19:14

És esetleg van valaki aki foglalkozik ilyennel hogy kintrõl rendel?
Írta 2008. augusztus 14. - 14:31

Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni,hogy mennyibe kerül egy Santa Cruz Chameleon váz.
Ha valaki tud vmit vagy vmilyen oldalt azt megköszönném.
Elõre is köszi.
Tomeeee
kb 500 dolcsi
http://www.google.hu...e keresés&meta=
"Nyugi. Minden a legnagyobb rendben csúszik ki a kezeim közül..."
"Itt vannak sárkányok, b@zdmeg???!!!"
Írta 2008. augusztus 14. - 13:47

Segítséget szeretnék kérni,hogy mennyibe kerül egy Santa Cruz Chameleon váz.
Ha valaki tud vmit vagy vmilyen oldalt azt megköszönném.
Elõre is köszi.
Tomeeee
Írta 2007. december 01. - 10:46

Írta 2007. december 01. - 10:26

6. sor a táblázatban a tengelytávsziasztok!
légyszíves segítsetek!
Szeretnék venni santa cruz V10 vázat, és egy "L"eshez tudnék kedvezõ áron hozzájutni.
az nagyon nagy lenne az én 183cm-emhez?:confused:
Vagy ha tudtok akkor légyszíves valami tengelytávokat írjatok már a többihez képest(S,M,L)
Mert én nemtaláltam seholsem.
köszi.
érdemes elõszõr a gyártó honlapján keresgélni...
http://www.santacruz...geometry=1&x=-5
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2007. december 01. - 09:52

légyszíves segítsetek!
Szeretnék venni santa cruz V10 vázat, és egy "L"eshez tudnék kedvezõ áron hozzájutni.
az nagyon nagy lenne az én 183cm-emhez?:confused:
Vagy ha tudtok akkor légyszíves valami tengelytávokat írjatok már a többihez képest(S,M,L)
Mert én nemtaláltam seholsem.
köszi.
Írta 2007. október 29. - 23:06

Írta 2007. október 29. - 23:03

Írta 2007. október 29. - 22:29

Igen, a 17" nekem nem sok mindenre jó!

Mindenki mondja az okosat, hogy ilyen, meg olyan vázat vegyél, de az nem jut eszükbe, hogy 2 méter magas vagyok, következés képpen egy 20"-os fullyval nem sokra mennék! Így egy csomó márka kiesik a választásból.
Ellenben amíg meg nem szabadítottak a DAWG-omtól, addig nekem nagyon tetszett, ráadásul azt kicsit könnyebben tudnám beszerezni, mint az SC-t. (Meg a szívem is arra húz!)
Cimbimnek van egy kb. 5-6 éves KONA BEAR bicója. A mai napig hibátlanul teljesít! Ja, hogy nincsen másik bicója? Igen, szinte nap mint nap ezt nyúzza, aszfalton, terepen, maratonokon, stb... Sokat elárul a géprõl!
Írta 2007. október 29. - 22:23

offNem, nem NOMAD./Bár baromira tetszik a DÖG! :D/
Marad a BLUR LT, mert az egy jó súlyban lévõ hosszúutas - nak is kérhetõ, mert felszereltségben választék az van - maraton/AM masina. Na persze komplett gépet terveztem.
Egyenlõre egy EU dílerhez irányítanak, lusták, nem akarnak közvetlenül szállítani - megértem Õket.
Az viszont nagyon tetszik, hogy egy vázra rengeteg féle techniaki specufikációt építettek, csak gyõzze az ember kiválasztani, hogy melyiket vegye! Szimpatikus ez a felfogás! (pl. csak telóból választhat az ember az RS TORA-tól, a FOX Talas 36-ig bármit!)
A másik esélyes induló az KONA DAWG. (Ugye, ha egyszer az ember már megízlelte a jót...!)
Ezek azért is favoritok, mert gyártanak vázakat a méretemben! Szóval lovaknak is készítenek bicót.
egy 17-es dawg-t tudok adni próbára jövõ évi dhx air taggal, bár sokra asszem nem mész vele.

on
egyébként az egyik szempont a dawg mellett a blur lt (és sok más) ellenében a -számomra legalábbis - elpusztithatlan túlépítettsége volt.
Írta 2007. október 29. - 22:13

Marad a BLUR LT, mert az egy jó súlyban lévõ hosszúutas - nak is kérhetõ, mert felszereltségben választék az van - maraton/AM masina. Na persze komplett gépet terveztem.
Egyenlõre egy EU dílerhez irányítanak, lusták, nem akarnak közvetlenül szállítani - megértem Õket.
Az viszont nagyon tetszik, hogy egy vázra rengeteg féle techniaki specufikációt építettek, csak gyõzze az ember kiválasztani, hogy melyiket vegye! Szimpatikus ez a felfogás! (pl. csak telóból választhat az ember az RS TORA-tól, a FOX Talas 36-ig bármit!)
A másik esélyes induló az KONA DAWG. (Ugye, ha egyszer az ember már megízlelte a jót...!)
Ezek azért is favoritok, mert gyártanak vázakat a méretemben! Szóval lovaknak is készítenek bicót.

Írta 2007. október 29. - 22:13

majdnem vettem ilyet mikor még volt psq, de aztán -persze ránézésre-mégsem igazán jött be .Tigger megerõsítve! A héten beszéltem a gyártóval, jelenleg nincsen érvényes szerzõdésük M.o.-i forgalmazóval.
Én hülye, miért nem vettem elõbb egy BLUR LT-t!?
Most mehetek érte külhonba!
Írta 2007. október 29. - 20:00

Váz vagy komplet bringa lesz?
Én is az RFX-nél kisebb kategóriában gondolkodom könnyû fully tekintetében, ezért lesz Spot.
Írta 2007. október 29. - 17:46

Miért?
Irigykednél?!
Nem! Szerintem utálnánk!

Írta 2007. október 29. - 17:08

Irigykednél?!

Jól mutat a TURNER mellett!

Pedig valóban arra fenem a fogam! Méretben is, minõségben is - még árban is - nagyon jó, és inkább komplett bicót, mint csak vázat.
:ok2:
Írta 2007. október 28. - 07:56

Írta 2007. október 27. - 21:59

Én hülye, miért nem vettem elõbb egy BLUR LT-t!?
Most mehetek érte külhonba!
Írta 2007. október 08. - 21:28

viszont régen úgy rémlik fent voltak a sc lapon a dealer- ek közt, most nincs magyar ....www.psq.hu - de pillanatnyilag nem mûködik. Debreceniek. A helyi topicban érdeklõdj, hátha tud valaki elérhetõséget hozzájuk.
Írta 2007. október 08. - 19:21

Írta 2007. október 08. - 17:38