Gabi!
lattam a geped, nagyon szep, plane majd ha a telo le lesz festve.
Sajnos nem voltam eleg figyelmes es az elso tarcsafek bowdenje lehorzsolta a festest az auhor logo alatt a fejcsovon mar az elso turan, ugyhogy ott most jo szokas szerint egy fekete szigszalag van, es lesz is, ennyivel csunyabb. Ugyanigy hatul a nyeregcso aljanal is kicsit lejott a festes a bowden miatt, de alig latszik.
Az az egy bajom, hogy most a nyeregcso kb. 8mm-rel van kihuzva a megengedett fole, es meg kene kb 5-10mm hogy tokeletesen meretben hozzam illo legyen, de mar nem merem megkozkaztatni, majd inkabb talan egyszer egy hosszabb nyeregcso lesz benne. Nem tehetek rola, nem szeretem a nagy vazakat (meg az dragabb is lett volna

, es nagyon hosszu a labam a 183cm-hez kepest. Addig max kicsit gyengebben maszok

A pedal meg a gyari 858 koppintas Author. Miota becsavartam a rugokat majdnem a legerosebbre, azota kivaloan szuperal, nagyon meg vagyok vele elegedve, konnyu belepni, es en azt szeretem ha erosen kell kivenni a labam. fagyott havat nem nagyon szerette, sarban nem volt vele baj, szerintem jo vetel.
En az Authoros mezt mar bekalkulaltam, meg tetszett a tolthetos reflektor toltovel 7500Ft-ert. Na majd a marciusi fizetesbol telopumpaval, kesztyuvel, lancmosoval, mindennel
Zaki