Na igen. 6x4950 ;D
Háát, nem sok maradt belõle. Igaz akkor még nem tudtam, hogy ilyen hamar szeretnék egy új bicajt.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Author
Indította
Zak McKracken
, 2003. január 12. 14:37
Írta 2003. február 10. - 14:04

Írta 2003. február 10. - 13:56

Írta 2003. február 10. - 13:42

Írta 2003. február 10. - 13:40

6 hónapig havi 4950 :-[ :-[Ft-os zsolddal.
6*4950=27900Ft hacsak nem verted el

Írta 2003. február 10. - 13:26

Írta 2003. február 10. - 13:23

Írta 2003. február 10. - 13:21

A két kerék az már nagyon biztos, ezen belül is Author
. Az Opus és a Traction SX (tavalyi modell, 123900 Ft-ért az Author márkaboltban) között ingadozok ??? ??? ???. Az Opus felé jobban hajlanék
, csak nem tudom milyen teló van benne :-[, mert más van a magyar honlapon, más a cseh honlapon, és más a Bikemagban.

Írta 2003. február 10. - 13:05

ultio! Tekintve, hogy már múltidõben beszélsz, most akkor nekikezdhetsz a kicsit intenzívebb gyûjötetésnek, igaz? Milyen bicajt fogsz venni? Vagy egyelõre még csak az a biztos, hogy két kereke lesz? (Vagy az se?
)

Írta 2003. február 10. - 10:04

Hát igen! A bicajvásárlásnál az egyik legnehezebb dolog a pénzt összegyûjteni
. Így vagyok jómagam is. Katona voltam ;D ;D ;D 6 hónapig havi 4950 :-[ :-[Ft-os zsolddal. Most aztán fõhet a fejem, mibõl vegyek bicajt.

Írta 2003. február 08. - 16:39

Igen, így már tényleg jobban kibírható. Sajnos számomra az A-zone-vásárlásnak még mindig elõfeltétele maradt, hogy a Kelly's-emtõl megszabaduljak. Ha ez megvan, nagyon hamar Author-tulajdonos leszek!

Írta 2003. február 08. - 13:35

FORREST!
Ugyanígy vettem annak idején a Willkernél a Hauser Leopardomat. Szerintem ez a dolog már kibírható. Ha van lehetõséged rá, szerintem érdemes kihasználni!
Javaslom figyelmedbe a Ki milyen bringával nyomul.... topicot!
Ugyanígy vettem annak idején a Willkernél a Hauser Leopardomat. Szerintem ez a dolog már kibírható. Ha van lehetõséged rá, szerintem érdemes kihasználni!
Javaslom figyelmedbe a Ki milyen bringával nyomul.... topicot!
Írta 2003. február 08. - 13:22

Csend és béke honol mindenhol... Ma mondták nekem az Author márkakereskedésben, hogy az A-zone-t megvehetem részletre is. Így azért már sokkal kecsegtetõbb: fele elõször, utána 3 hónapig havonta egy-egy részlet, ráadásul kamatmentesen... Hm...

Írta 2003. február 07. - 14:14

szerintem is korrekt a hapinak az üzletpolitikaja. nagyon jol es realisan latja a dolgokat!
a selle-nyereg egy eleg jo, es ha nem tetszik, par ezer froncsiert lehet kapni mast, a selle-t meg felnyomni az aproba, vagy elrakni tartaleknak.
ha meg tenyleg egyenit akarsz akkor en is a hitec-et ajanlom.
ugy rakjak neked össze, ahogy akarod, meg amennyit megenged a penztarcad.
sopronban ott van pl. a HI TEC-fun box a rakoczi utcaba, majdnem a varos sziveben. nagyon ott vannak a sracok, es raadasul meg olcsobb is 20%al mint ausztriaban, mert direkt hozzak be, es vissza jön a mehrwertsteuer. az osztrakok is ide jarnak at megvenni a kerot.
a selle-nyereg egy eleg jo, es ha nem tetszik, par ezer froncsiert lehet kapni mast, a selle-t meg felnyomni az aproba, vagy elrakni tartaleknak.
ha meg tenyleg egyenit akarsz akkor en is a hitec-et ajanlom.
ugy rakjak neked össze, ahogy akarod, meg amennyit megenged a penztarcad.
sopronban ott van pl. a HI TEC-fun box a rakoczi utcaba, majdnem a varos sziveben. nagyon ott vannak a sracok, es raadasul meg olcsobb is 20%al mint ausztriaban, mert direkt hozzak be, es vissza jön a mehrwertsteuer. az osztrakok is ide jarnak at megvenni a kerot.
Írta 2003. február 06. - 19:18

rob! Próbáld meg még egyszer. Vagy ha nem, hát látogasd meg az Author honlapját. Nézd meg a bicajt, megéri 
kala: hmmm... Jól van. Kapsz a bicajomra 10% kedvezményt
Ha hétvégén veszed meg, 15-öt, egye fene. De akkor pluszban lapátolsz itt egy kis havat. Nos? ;D

kala: hmmm... Jól van. Kapsz a bicajomra 10% kedvezményt

Írta 2003. február 06. - 17:45

Hehe...Én csak télen veszek bringás cuccot!Ilyenkor a boltok leáraznak mindent,mert amúgy a kutya se térne be hozzájuk,és amúgy is a kifutó modellek is olcsóbban mennek.Lásd pl. a faktor -20%os hétvégéje,akkor rendesen betáraztam a minõségi cuccokból.
Írta 2003. február 06. - 15:54

A lustaságom abból fakad, hogy 486-os gépen netezek (komoly 66 MHz), és mire letölt valami.... De a linket köszi, így már gyorsabb lett volna, ha megjeleníti a lapot... 
Nincs szerencsém.

Nincs szerencsém.
Írta 2003. február 06. - 13:17

szerintem total korrekt a pasi ..
van kimondott "costum" bike , ha arra faj a foga akkor az penzbe kerul + ha valakinek nem tetszik valami a gepen utolag varialhat vele, persze figyelni kell hogy a garanciajat ne veszitse el a gep !
van kimondott "costum" bike , ha arra faj a foga akkor az penzbe kerul + ha valakinek nem tetszik valami a gepen utolag varialhat vele, persze figyelni kell hogy a garanciajat ne veszitse el a gep !
Írta 2003. február 06. - 13:17

Rob: egy klikkelésre remélem, azért nem vagy lusta
http://www.author-hu...e_id=49&mod=tip
Egyébként a téli bringavásárlásról viccen kívül annyit, hogy valóban most kéne megvenni (ahogy én is tenném, ha lenne mibõl). Csak ugyebár a legtöbb ember ilyenkor költ hifire, számítógép-fejlesztésre, robotgépre, szóval mindenre, amit tetõ alatt 22 fokban lehet nagyon jól használni. És tényleg akkor szembesülnek a problémával, amikor jön az elsõ jó idõ, és nincs mivel elmenni bicajozni. Rossz esetben kapkodnak, vesznek gyorsan egy használt bicajt, vagy egy "Gazdaságos" (hehe) bicajt. Mondjuk, hogy akár még jól is választ, vagy jó bicajt vesz. Akkoris ismeretlen, nem barátkozott még meg vele. Nem tudom, ha új bicajom van, egybõl szerelgetem, szépítgetem, megbarátkozok vele... Na mindegy, nem vagyunk egyformák

Egyébként a téli bringavásárlásról viccen kívül annyit, hogy valóban most kéne megvenni (ahogy én is tenném, ha lenne mibõl). Csak ugyebár a legtöbb ember ilyenkor költ hifire, számítógép-fejlesztésre, robotgépre, szóval mindenre, amit tetõ alatt 22 fokban lehet nagyon jól használni. És tényleg akkor szembesülnek a problémával, amikor jön az elsõ jó idõ, és nincs mivel elmenni bicajozni. Rossz esetben kapkodnak, vesznek gyorsan egy használt bicajt, vagy egy "Gazdaságos" (hehe) bicajt. Mondjuk, hogy akár még jól is választ, vagy jó bicajt vesz. Akkoris ismeretlen, nem barátkozott még meg vele. Nem tudom, ha új bicajom van, egybõl szerelgetem, szépítgetem, megbarátkozok vele... Na mindegy, nem vagyunk egyformák

Írta 2003. február 06. - 12:05

Írta 2003. február 06. - 10:51

Ezt én sem értem, miért nem vesznek az emberek biciklit télen.... :-\
Én is feltettem a hirdetést a komplett biciklimet adtam volna el, de senki nem hajlandó három és fél kilót kifizetni. Pedig részletre is adtam volna... (és engedtem volna egy huszast...
)
Miért más tél, mint a nyár? Az egy dolog, hogy a sok lamer akkor vesz biciklit, amikor eszébejut, hogy tavasz van, biciklizni kéne menni, de nincs mivel: vegyünk gyorsan egyet a T*scoban. De aki komolyan csinálja, annak nem mindegy, mikor veszi meg?
Ezt ha elmagyarázza nekem valaki.... Kezet csókolok.
Author A-Zone: mivel szerelik? (lusta vagyok megnézni
)
Mennyit mozog hátul? Mennyi a váz súlya? Mennyit lehet alkudni a felébõl?
Én is feltettem a hirdetést a komplett biciklimet adtam volna el, de senki nem hajlandó három és fél kilót kifizetni. Pedig részletre is adtam volna... (és engedtem volna egy huszast...

Miért más tél, mint a nyár? Az egy dolog, hogy a sok lamer akkor vesz biciklit, amikor eszébejut, hogy tavasz van, biciklizni kéne menni, de nincs mivel: vegyünk gyorsan egyet a T*scoban. De aki komolyan csinálja, annak nem mindegy, mikor veszi meg?
Ezt ha elmagyarázza nekem valaki.... Kezet csókolok.
Author A-Zone: mivel szerelik? (lusta vagyok megnézni

Mennyit mozog hátul? Mennyi a váz súlya? Mennyit lehet alkudni a felébõl?