Na sziasztok! This is a nagyon-nagyon mozgalmas nap volt. Bicajoztunk. Megvolt az A-zone-nal az elsõ hosszabb összefüggõ tekerésem. (A normálisabb hegyi kipróbálás még mindig várat magára.)
Többen megbeszéltünk egy ma reggeli találkozót, de nagyon sokan lemondták a rossz idõre hivatkozva. Jó, tényleg lógott az esõ lába, meg szemerkélt is, de nagyon durva klímának kellett volna lenni ahhoz, hogy ma végre ne menjek el tekergõzni kicsit...
Reggel azzal kezdtem, hogy felszereltem az új km-órámat, Cateye Cordless személyében. Muszáj volt, mert amióta össztelós bicajaim vannak, mindig elszaggatom a kábeleket. Nagyon jó, nagyon tetszik

Azon kívül feltettem elõre-hátra a SpeedStuff sárvédõket, nagyon zorall! Majd ha lesz így róla kép, megmutatom! Olyan, mint egy crossmotor, már csak a motor hiányzik róla

Végül 3-an mentünk. Ürge Laci, neki egy ismerõse, meg én. Nagyon jól jártam, ezt már az elsõ pillanatban láttam: Laci (egyelõre még) egy Zenith-tel, Gábor pedig egy Stratos-szal. Na mondom, az én traktorommal sok esélyem lesz a gödöllõi túrára... Na mindegy, mentünk. Egy picit csepergett az esõ, de hát télleg nem volt gond. A 3-as úton mentünk, sokan tudjátok, milyen az. Igazából a Hungaroring felé való leágazás után kezd durvulni, utána van egy csúnya-csúnya emelkedõ. Mondom, nehogymár ne menjek fel! Felmentem. Meghaltam... Télleg gáz, mert ugye 26-os a bicaj, 2,1-es gumik (igaz, 4 baron), pogózott elõl-hátul (mert persze mindig teljesen felpuhítva használom, mert iszonyat élvezem). A nyeregcsõ nem elég hosszú (le kellett vágni belõle, hogy a hegyen le eléggé leereszthessem), a lábam nagyon nem tudom teljesen kinyújtani, tehát nem tudok teljes erõt belefesszölni. Meg persze nagyon széles vagyok, és a légellenállás...

Tehát ott felértünk, akkor döntöttem úgy, hogy felkeményítem a telókat. Hátul oda-visszaút, elõl 100-ra vissza és alul teljesen elzártam. Õrület, mennyire más! Mintha egy másik bicajra ültem volna. A 76 kilóm alatt teljesen kemény lett, csak a lukakat, meg a bukkanókat vette fel, de teljesen merev lett a gép!
Na, odaértünk. Ott leraktuk a bicajt, csocsóztunk egyet-kettõt (nyertem-nyertem!!!), aztán indulás. Jééé, mondom, valami fura. A hátsó féknyereg egyik vázhoz rögzítõ csavarja sehol. De ku.va jó, mondom... Levettem a másik lelazultat is, kikötöttem, és levettem a bovdent is. Hátsó fék nélkül jöttem haza. Késõbb kipuhítottam (akartam) a telókat (már Pesten), látom, hogy hátsó rúgó egyik állítócsavarját is elhagytam.. pff... A féknyeregért én vagyok a hibás: ezt tényleg húzni kellett volna, vagyis átnézni rendesen...
Hazafele még egy Mc belefért, bár utána nem esett jól bicajra ülni. Egyébként ebben a Pencoban tényleg lehet valami... Laci ette a zselét is meg az energiaszeletet (Ionogelrõl nem is beszélve), a végén meg mondta, hogy így síkon akár még 50 kilcsit is eltekerne.. Na remek... Tényleg, még a 25-öt is alig bírtam tartani vele, õ meg még ott is hagyott... Köszi.

Szóval azért nagyon jó volt. Itthon fél óra alatt rendbeszedtem a bicajt, minden jó már rajta. Nyersen az adatok: 50,3 km-t tettem meg, 2ó15p tiszta bicajos idõ, 22,2 km/h átlag (erre azért edzettségem alacsony fokára tekintettel büszke vagyok picit), 55,4 km/h maximum. Most túl vagyok egy ebéden, fürdésen, és egy kádban alváson, most jön majd a vacsi.
Hát ennyi a mai napom.