Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Görgõ vs. szobabicikli

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
899 hozzászólás a témában

[levi]

[levi]

törzsvendég

• fórumtag
  • 434 hozzászólás
Üdv!
Van egy szabadgörgõm, és van rajta állítási lehetõség. Tudja valaki, hogy hogyan kell optimálisan beállítani a görgõk távolságát, vagy jó úgy, ahogy van? Még nem estem le róla...

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
sajnálom ... azért megmondom neked 40 éert már én is gondolkodtam volna rajata 8)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

hát ha van 1 Polarod/ vagy valami Trainered akkor egy sima görgõ is elég .. azt meg már 20k körül dobálják. hát nem fogod tudni hogy hány wattal tekersz bár a legtöbbjén be van rakva a fokozatok ereje..

Így OK. Nézegetem a többi görgõ típust is természetesen. Leginkább a Swing az ami szimpatikus. Csak azért "izgultam" rá a Flow-ra, mert jutányos áron lett volna. Idõközben elvitték.....

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
hát ha van 1 Polarod/ vagy valami Trainered akkor egy sima görgõ is elég .. azt meg már 20k körül dobálják. hát nem fogod tudni hogy hány wattal tekersz bár a legtöbbjén be van rakva a fokozatok ereje..

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

akkor ez minek? ha ien sok pénzed van és nem tucc vele mit csinálni vegyél nekem 1 Deda vázat 8)

én sem rajzolom a pénzt. amúgy mi köze van a Polarnak a görgõhöz? :) ha veszek egy Polart az görgõ is?

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
akkor ez minek? ha ien sok pénzed van és nem tucc vele mit csinálni vegyél nekem 1 Deda vázat 8)

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

anyiért nem rosz de szerintem ennyi erõvel vehetnél egy Polar órát ami uygan ezt csinálja és akkor 2 legyet ütsz 1 csapásra..

köszi, abból már van 2 ;)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
anyiért nem rosz de szerintem ennyi erõvel vehetnél egy Polar órát ami uygan ezt csinálja és akkor 2 legyet ütsz 1 csapásra..

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás

mit tesz neked a jó ár?... én 1 Dekás Elite el tekergélek leszámítva azt hogy mágneses és kb oan hangja van maxon mint 1 Hilti fúrógépnek ... semmi más baja nincs masszív egész kicsire öszecsukható talán a gyorsoldó hiányzik róla

hát konkrétan a fele a Flow itthoni nagykerárnak, ami bruttó 83.000.- (Neuzernél)

sac1

sac1

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.163 hozzászólás
mit tesz neked a jó ár?... én 1 Dekás Elite el tekergélek leszámítva azt hogy mágneses és kb oan hangja van maxon mint 1 Hilti fúrógépnek ... semmi más baja nincs masszív egész kicsire öszecsukható talán a gyorsoldó hiányzik róla

newbiker

newbiker

törzsvendég

• fórumtag
  • 520 hozzászólás
Jó reggelt!

Kicsit feléleszteném a topikot. Lenne most jó áron egy TACX Flow ergo görgõ amivel szemezek. Van a Flow-val valakinek tapasztalata? Nézegettem a Swinget is, de a Flow annyiba (inkább kevesebb) lenne postával mint egy Flow.

Elõre is köszi!

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Kis info: Minoura görgõbõl már csak a VFS van nagykerben, a többi mind elfogyott, hacsak valamelyik boltban nincs raktáron, nem fogsz találni :\
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
a tacx professzionálisabb, meg kicsit korrektebb az összeszerelése, illetve jobb az anyagminõsége.

ha az öcsid nem vérprofi, akkor én (hacsak nem talál akcióban taxcot), akkor a minourát ajánlom. a 850-es minourákat most sok helyen lehet kapni jó áron, és az átlagos bringás minden igényét kielégíti.

nagybub

nagybub

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.615 hozzászólás
Halihó

Most szeretne öcsikém görgõt vásárolni..
Tacx vagy Minoura márka?
Eggyáltalán mik a lényegi különbségek a két gyártó között?

Fél kézzel megállítom a vonatot!!! :)
Pókmalac
Fixi

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
király görgõ: nekem is ilyen van... csak jól be kell lõni...

TripleB

TripleB

bentlakó

• fórumtag
  • 9.190 hozzászólás
Szintén olyanom van,prímán mûködik(most éppen 2 centi por van rajta)

-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
[quote name='Big30'][quote name='Rémhörcsög']1. MóDoSíT GOMB

1. módosít gomb 15 percig mükszik, utána nem!

2. TacxT1450 Cycletrack Speedmaticról vélemény ?/ezt lestem ki magamnak/[/QUOTE]
asszem olyanim van, korrekt darabnak tûnik
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

ha görgözés közben folyamatosan amperszag van (gyk pörkölõdõ gumi szag) akkor nagyon ráhúzom a görgõt a gumira vagy nem eléggé ?

szerintem nagyon ráhúztad.
1.2 es gumi van fenn, ~5 bar nyomással, érzésre húztam meg. 1-2 mm-t nyomja be a gumit talán

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6.811 hozzászólás
minoura 850R jócska, szerintem a kidolgozása is korrekt. hátra meg minél slickesebb gumit tegyél (nekem conti sportcontact van, de az az egész kevés barázda is csinál zajt), nem kell könnyû, teljesen jó a teszkós slick is. szélességet meg te döntöd el, minél keskenyebb, annál kisebb az ellenállása - van 1.0s slick is, meg a maxxisnak 2.5-ös is (az milyen fingatós lehet:D)...

meg esetleg egy gagyibb hátsó kerék, ha akad otthon, akkor azt rakd be, a görgõ eléggé megterhelheti a hátsó agyakat...(én nem mertem kockáztatni a dt 240s-t..)...

Big30

Big30

törzsvendég

• fórumtag
  • 522 hozzászólás
[quote name='Rémhörcsög']1. MóDoSíT GOMB

1. módosít gomb 15 percig mükszik, utána nem!

2. TacxT1450 Cycletrack Speedmaticról vélemény ?/ezt lestem ki magamnak/