Jelentkezz be Regisztrálj
Görgõ vs. szobabicikli
Írta 2009. január 01. - 23:46
felülre egy sima decathlonos, feszülõs aláöltözetet veszek, bár itthon gyakran ezt se...bringa alá meg egy régi, koszos-foltos szõnyeget teszek, a bringát meg letörlöm görgõzés után...törölközõbõl a tmobileost fektetem a kormányra, meg egy sima frottírba törölközöm....amúgy árt az izzadtság a bringának?
illetve mit gondoltok arról, hogy a görgõ "köpködi" maga mögé az apró gumidarabokat? slick gumiról van szó természetesen... szüleim ezért nem engedik bevinni a nappaliba, csak a vendégszobába - ahol se tv, se gép, csak egy hangfal...azért az meg úgy uncsi.
Írta 2009. január 01. - 12:02
Írta 2008. december 31. - 15:58
szobában görgõzni?
újságpapírokat terítek magam alá, meg törölközõ a kézben...
csak a nadrág betétje telik meg egy óra után izzadsággal, s elég nehéz elviselni
Én egy ventilátorral fokozom a komfortot és kreálom a menetszelet. Sõt ha gyorsabban akarok menni, feljebb kapcsolom a ventilátort, mert nagyobb menetszél nagyobb sebességre utal!
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Írta 2008. december 31. - 15:58
arcsiba
én egyszer állítom be a görgõt, aztán nem kell hozzányúlni többet.
Te minden egyes alkalommal állítgatod?
mikor mit rakok rá, van hogy az o.u-it, vagy az edzõmontit.. amúgy a könnyebb berakást szoktam meg úgy, hogy vissza kitekerem a mágnesféket.... de legközelebb nem állítom el
Írta 2008. december 31. - 15:45
én pont azt tapasztaltam, ha nagyon rászorítom, akkor eszik a gumit.
arcsiba
én egyszer állítom be a görgõt, aztán nem kell hozzányúlni többet.
Te minden egyes alkalommal állítgatod?
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2008. december 31. - 15:40
Pont hogy erõsebben kell rászorítani, hogy ne csússzon nem?
Én is így tudtam, meg érezni is ha tekerem, hogy elforog. de amúgy be lehet lõni, nekem néha sikerül.
Izzadságról csak annyit, hogy nekem ritchey fejpántom is van, hogy ne a szemembe menjen a lé. Meg ilyenkor jönnek jól a t-mobilos törülközök.
Írta 2008. december 31. - 14:09
arra még nem gondoltál, hogy ne szorítsd hozzá a gumihoz a görgõt olyan erõsen?
Pont hogy erõsebben kell rászorítani, hogy ne csússzon nem?
Írta 2008. december 31. - 13:46
újságpapírokat terítek magam alá, meg törölközõ a kézben...
csak a nadrág betétje telik meg egy óra után izzadsággal, s elég nehéz elviselni
Írta 2008. december 31. - 13:29
Írta 2008. december 31. - 13:19
Írta 2008. december 31. - 10:59
Írta 2008. december 31. - 10:46
a szikszalagot a gumira kell rakni?:chin: amúgy a gumidarabok is behullanak a görgõ lendkerekeihez, nekem egy 2-3 órás tekerés során egy maréknyi gumimaradék gyûlik össze a görgõ mögött...
Azt még nem is néztem, hogyan lehetne tisztítani, talán le lehet szedni a burkolatot, majd megnézem
Hûha. Nem lenne egyszerûbb/olcsóbb venni egy kopasz, neadjisten egy görgõs gumit? Nincs gumihegy a görgõ alatt, csendesebb, nem ugrál...
Írta 2008. december 31. - 09:21
Azt még nem is néztem, hogyan lehetne tisztítani, talán le lehet szedni a burkolatot, majd megnézem
Írta 2008. december 31. - 09:14
Valaki írta korábban, hogy a gumikopás ellen szigszalagot használ; kipróbáltam, tényleg jó, viszont most kezdett el foszlani a szigszalag és belemegy a görgõbe. Nem fogja tönkrevágni, illetve lehet valahogy tisztítani görgõ belsõ részeit?
Én inkább leszedném, és tekernék rá új szigszalagot, az mégis olcsóbb, mint a görgõ
Írta 2008. december 30. - 21:35
Írta 2008. december 29. - 09:31
Ráültem újra a görgõre... hát ezt a szenvedést... mintha nem mennének a lábaim... ugrál a gumi is a felnin, ami nagyon zavaró, és nem tudom megcsinálni, DE új rekord született!!!!!: 29perc! Nevetséges... 123-as átlagpulzussal... erõlködés közben folyamatosan ásítoztam, melegem volt... öt szóval: Nem tudom mi van velem!
és nem is az, hogy nem szeretek(persze próbálom kerülni), de egy éve is eltekertem rajta 2órát is...
Hát ezzel én is így vagyok, pajti! inkább kimegyek tekerni, és csak azt csinálom görgõn amit nagyon muszáj. eddig az idõ is nekünk kedvezett...
én 45 percet bírtam ki rajta legutóbb
Írta 2008. december 28. - 23:31
és nem is az, hogy nem szeretek(persze próbálom kerülni), de egy éve is eltekertem rajta 2órát is...
Írta 2008. december 28. - 23:14
Írta 2008. december 26. - 23:59