Köszönöm a válaszokat és elõre elnézést a bugyuta kérdésekért. De azt hittem a gumi nem mérvadó, így elég macerásnak vélem az egészet...
Lehet hogy en ertelmezem rosszul a problemat, de ket gumit kicserelni az kb 2-3 perc!
Köszönöm a válaszokat és elõre elnézést a bugyuta kérdésekért. De azt hittem a gumi nem mérvadó, így elég macerásnak vélem az egészet...
Köszi, de nem akarnám ezért a gyári gumit le majd fel egy másikat. Fõleg ha enyhül néha akkor ki lehessen menni. Hányszorosával jobban koptatja mintha normál úton tekerném ugyan azt a távot?
Más: elsõ kerékhez mindenképp kell az a kis tartó? Azaz csak így lehet, hogy ne forduljon el a kormány?
Köszi, de nem akarnám ezért a gyári gumit le majd fel egy másikat. Fõleg ha enyhül néha akkor ki lehessen menni. Hányszorosával jobban koptatja mintha normál úton tekerném ugyan azt a távot?
Más: elsõ kerékhez mindenképp kell az a kis tartó? Azaz csak így lehet, hogy ne forduljon el a kormány?
Két trainer között gondolkozom, Tacx Satori ill. Tacx Flow. A mûszaki parameterekkel képben vagyok, a "hangerejeükrõl" kellene egy kis tapasztalat az ilyent használóktól (alul, felõl, oldalt szomszédok vannak!). Köszi!
Szia!Sziasztok a két "olcsobik görgöt" nézegetem Neuzer kerkpr ::: Termkek / Tacx / Trnerek / Tacx Virtulis valsg trnerek
Szerintetek mi lehet a külömbség köztük ? grafika vagy valami más extra
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy össztelós bringával illik görgõzni? Vagy nem tesz jót a váznak? Van valakinek tapasztalata?
Köszi!
én is így gondoltam
csak aztán lett az ismeretségi körömben néhány -1-2 szezont görgön is használt- repedt váz amiknek még bõven nem kellett volna meghalniuk. és ahoz túl számos hogy véletlen legyen....aztán ki ki döntse el maga
Nincs. Nem kopik az olyan gyorsan mint amennyire gondolod. Köpködi egy kicsit a gumit, de amikor már simára kopott a futófelület akkor már nem annyira. Én Continental Hometrainerrel használom az enyém, nekem is syrius van. Most tölti a 3. szezonját a gumi. Egyszerûen csak tekerd be addig amíg neked jól esik. vagy ahogy hallod hogy csúszkál a gumi, szoríts mindig rajta egy kicsit. Jah meg a legfontosabb: vékony virsligumival célszerû görgõzni, mégha montival is nyomod.