Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Görgõ vs. szobabicikli

- - - - -

• Please log in to reply
899 replies to this topic

DaveRider

DaveRider

bentlakó

• fórumtag
  • 6,811 posts
én most spinningre, meg görgõzésre is egy 1000 forintos, piros:D, decathlonos strandshortot használok. a nedvességet felszívja, hamar szárad, és 1.5-2 óráig kényelmes is, afölött már fáj a seggem, hiányzik a betét belõle (speci rival nyereg)...szóval ilyen fapados deszkanyergek mellé nem hiszem, hogy beválik, de egy próbát megér mindenkinek, akinek van otthon strandshortja...:)

felülre egy sima decathlonos, feszülõs aláöltözetet veszek, bár itthon gyakran ezt se...bringa alá meg egy régi, koszos-foltos szõnyeget teszek, a bringát meg letörlöm görgõzés után...törölközõbõl a tmobileost fektetem a kormányra, meg egy sima frottírba törölközöm....amúgy árt az izzadtság a bringának?

illetve mit gondoltok arról, hogy a görgõ "köpködi" maga mögé az apró gumidarabokat? slick gumiról van szó természetesen... szüleim ezért nem engedik bevinni a nappaliba, csak a vendégszobába - ahol se tv, se gép, csak egy hangfal...azért az meg úgy uncsi.

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 posts
Fölülre én semmit nem viselek, de így is mindig kéznél kell lennie a törölközõnek. Alulra viszont hosszú bringás nadrágot (igaz, nyáron is olyanban tekerek, mert nagyon fázós a térdem). Így kábé elviselhetõ mértékben dõl rólam a víz, mondjuk az erõfejlesztés még csak most kezdõdik majd...
- egy bolygó, két kerék -

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts

szobában görgõzni?
újságpapírokat terítek magam alá, meg törölközõ a kézben...
csak a nadrág betétje telik meg egy óra után izzadsággal, s elég nehéz elviselni :(

Én egy ventilátorral fokozom a komfortot és kreálom a menetszelet. Sõt ha gyorsabban akarok menni, feljebb kapcsolom a ventilátort, mert nagyobb menetszél nagyobb sebességre utal! :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

arcsiba
én egyszer állítom be a görgõt, aztán nem kell hozzányúlni többet.
Te minden egyes alkalommal állítgatod?

mikor mit rakok rá, van hogy az o.u-it, vagy az edzõmontit.. amúgy a könnyebb berakást szoktam meg úgy, hogy vissza kitekerem a mágnesféket.... de legközelebb nem állítom el ;)

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
úgy szoktam ellenõrízni, hogy nem forog-e el a gumi a görgõn, hogy kézzel hirtelen megindítom a kereket, ha csúszik, szorítok még rajta.
én pont azt tapasztaltam, ha nagyon rászorítom, akkor eszik a gumit.

arcsiba
én egyszer állítom be a görgõt, aztán nem kell hozzányúlni többet.
Te minden egyes alkalommal állítgatod?

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

Pont hogy erõsebben kell rászorítani, hogy ne csússzon nem?

Én is így tudtam, meg érezni is ha tekerem, hogy elforog. de amúgy be lehet lõni, nekem néha sikerül.

Izzadságról csak annyit, hogy nekem ritchey fejpántom is van, hogy ne a szemembe menjen a lé. Meg ilyenkor jönnek jól a t-mobilos törülközök.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Detto. Bár én inkább kiizzadok egy liter vizet, de maradok a melegben. Újságpapper a görgõ alá, csak én nem törölgetem magam, hanem csináltam egy ilyet egy vastagabb ruhaanyagból és némi tépõzárból.

Mathias

Mathias

törzsvendég

• fórumtag
  • 492 posts

arra még nem gondoltál, hogy ne szorítsd hozzá a gumihoz a görgõt olyan erõsen? :)

Pont hogy erõsebben kell rászorítani, hogy ne csússzon nem?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
szobában görgõzni?
újságpapírokat terítek magam alá, meg törölközõ a kézben...
csak a nadrág betétje telik meg egy óra után izzadsággal, s elég nehéz elviselni :(

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Azzal a problémával mit tegyek, hogy felül nyári mez van rajtam, patakzik rólam az izzadság, a lábam viszont lefagy, vastag gyapjúzokniban, kamásliban (kint a teraszon).

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts
arra még nem gondoltál, hogy ne szorítsd hozzá a gumihoz a görgõt olyan erõsen? :)

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
én amúgy gondoltam rá, a continak van is ilyesmi gumája. nekem minta nélküli irc slick van rajta, de darálja azt is

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

a szikszalagot a gumira kell rakni?:chin: amúgy a gumidarabok is behullanak a görgõ lendkerekeihez, nekem egy 2-3 órás tekerés során egy maréknyi gumimaradék gyûlik össze a görgõ mögött...
Azt még nem is néztem, hogyan lehetne tisztítani, talán le lehet szedni a burkolatot, majd megnézem

Hûha. Nem lenne egyszerûbb/olcsóbb venni egy kopasz, neadjisten egy görgõs gumit? Nincs gumihegy a görgõ alatt, csendesebb, nem ugrál...

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
a szikszalagot a gumira kell rakni?:chin: amúgy a gumidarabok is behullanak a görgõ lendkerekeihez, nekem egy 2-3 órás tekerés során egy maréknyi gumimaradék gyûlik össze a görgõ mögött...
Azt még nem is néztem, hogyan lehetne tisztítani, talán le lehet szedni a burkolatot, majd megnézem

iMaty

iMaty

vendég

• fórumtag
  • 154 posts

Valaki írta korábban, hogy a gumikopás ellen szigszalagot használ; kipróbáltam, tényleg jó, viszont most kezdett el foszlani a szigszalag és belemegy a görgõbe. Nem fogja tönkrevágni, illetve lehet valahogy tisztítani görgõ belsõ részeit?

Én inkább leszedném, és tekernék rá új szigszalagot, az mégis olcsóbb, mint a görgõ ;)
- egy bolygó, két kerék -

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,821 posts
Valaki írta korábban, hogy a gumikopás ellen szigszalagot használ; kipróbáltam, tényleg jó, viszont most kezdett el foszlani a szigszalag és belemegy a görgõbe. Nem fogja tönkrevágni, illetve lehet valahogy tisztítani görgõ belsõ részeit?

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

Ráültem újra a görgõre... hát ezt a szenvedést... mintha nem mennének a lábaim... ugrál a gumi is a felnin, ami nagyon zavaró, és nem tudom megcsinálni, DE új rekord született!!!!!: 29perc! Nevetséges... 123-as átlagpulzussal... erõlködés közben folyamatosan ásítoztam, melegem volt... öt szóval: Nem tudom mi van velem!
és nem is az, hogy nem szeretek(persze próbálom kerülni), de egy éve is eltekertem rajta 2órát is...

Hát ezzel én is így vagyok, pajti! inkább kimegyek tekerni, és csak azt csinálom görgõn amit nagyon muszáj. eddig az idõ is nekünk kedvezett...
én 45 percet bírtam ki rajta legutóbb :)

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Ráültem újra a görgõre... hát ezt a szenvedést... mintha nem mennének a lábaim... ugrál a gumi is a felnin, ami nagyon zavaró, és nem tudom megcsinálni, DE új rekord született!!!!!: 29perc! Nevetséges... 123-as átlagpulzussal... erõlködés közben folyamatosan ásítoztam, melegem volt... öt szóval: Nem tudom mi van velem!
és nem is az, hogy nem szeretek(persze próbálom kerülni), de egy éve is eltekertem rajta 2órát is...

izomhod

izomhod

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,538 posts
heló!

görgõt vennék, 15k-ig, használtat, ha tudtok, írjatok légyszi

köszi

andris

andris

mod

• globális moderátor