Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
áááá izé..
hát nem is tudom ;)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
olafal beszélsz vagy írsz neki privit és ha szépen megkáred talán ::) segít neked

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
én megkérnék valakit majdnan, hogy vegye át a rajtszámomat, mert csak aznap tudnám, akkor meg nemigen lehet..
vagy mégis? ;)

Setike

Setike

vendég

• fórumtag
  • 133 hozzászólás
Szióka

Mi már neveztünk és már regisztrálva is vagyunk szerintem a rendszer müködik 8). Mikor lehet majd átvenni a rajtszámokat melyik XC futamon ???

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Tudod, azért van így, hogy lehetõleg ne aznap próbáljon mindenki nevezni, mert az csúnya csúszásokhoz vezetne, azt pedig senkinek sem jó.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
Beef!

Saját magatok ellen nem is lenne szép mesterkedni!
Magyarul: Nem lehet, de mégis csak lehet! Értem én!!! ;D

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
De még senkit sem küldtünk el aznap, hogy nem nevezhet ;)

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
A Bükk Maratonon nem, ez helyi szokás, ami végül is nektek is jó, hiszen nincs az a sok reggeli idegesekedés, tolongás, hatalmas csúszás.

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
De a Bükk maratonon nem!!
Vagy rosszul tudom?

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
egyébként egy-két cc verseny és maraton helyszinén is lehet majd nevezni. Pl ha jól tudom szilváson is

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás
Toncsi, szerintem személyesen a legkönnyebb ezt elintézni. Odamész a verseny napján, befizeted az összeget, azt csá!

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Nem tudom mi a baj a postával? Probléma csak ojanoknál van aki küldi a nevezésilapot, de a postán pénzt nem ad fel. nevezési lapját két-három hétig tároljuk, azután ha a pénz nem jön akkor iktatjuk a nevezési lapot. Már volt olyan eset is, hogy vki 4 szer is küldte a bónevezési lapját, de pénzt azt nem. Senki ne legyen dühös, ha emiatt nem regisztráljuk a nevezését, hiszen a nevezési lapra is rá van írva, hogy csak akkor érvényes, ha a postán befizettek a nevezési díjat.
Felvetésedre válaszolva, nem lehet a kerékpáros boltokban történõ nevezést megoldani, mivel a boltosoktól nem várható el (jogosan!) hogy ez is a nyakukba szakadjon és társadalmi munkában intézzék ezt az ügyet. Ha meg ezért még felárat számolnának el az nektek se lenne jó. Tehát marad a posta, vagy a személyes nevezés.

Toncsi

Toncsi

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
Az elõnevezéssel nem is lenne probléma, de ez a posta meg csekk nem az igazi. :( Pl. miért nem lehet ezt elintézni v.melyik bringaboltban? Nevezési lap kitõlt, pénz befizet azt csá. 8) Ûdv!

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Írtam neked privit.

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
ja, vannak mint az állat, de azért jó lenne, ha magamat is ott látnám már ;) ;) :P

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Az idén jobban megoldjuk! ;)
Egyébként néztétek már mennyi nevezõ van? 8)

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
BEEF! Csak egy 185cm magas 110 kg -os ember egy L-es polóval nem tud mit kezdeni :'(
De majd a fiam belenõ ;D neki jó lessz majd ;D

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
BEEF!
A 2. ponttal maximálisan nem értek egyet!
Ha nagyon mereven ragaszkodunk a nemzetközi szíbályokhoz, akkor igazad van.
DE: Nem értem, hogy ha egy nyílt versenyen amatõrök és profik is indulnak, miért nem lehet szelektálni és külön díjazni?
Õszintén: Neked lenne kedved egy olyat tekerni, hogy tényleg a maximumot hozod ki magadból, ha tudod, hogy Magyar bajnokkal és egyéb egyesületi versenyzõkkel indulsz együtt egy kategóriában? Ráadásul együtt is értékelnek.
Régen a nyílt versenyek (több ilyenen is indultam) elsõsorban arról szóltak, hogy az egyesületek találjanak maguknak tehetséges és jól tekerõ tagokat, akikbõl a további utánpótlást nevelik ki. Valahol ennek is lehetne ilyen szerepe.
Semmi mást nem kéne csinálni, mint a mezõnyt felosztani amatõr és profi szekcióra és külön értékelni. Véleményem szerint nem nagy ügy, az egyesületi versenyzõket egyébként is a klubjuk nevezi.
Sokkal nagyobb lenne az ösztönzõ hatása az amatõrökre mint így, hogy ha elindulok, akkor már a rajt elõtt tudom, hogy úgy sincs esélyem még a dobogós helyezésre sem. Minek hajszoljam magam? Ha szintidõn belül beérek, akkor is jó vagyok. És itt szûnik meg a verseny igazi belsõ szelleme.
Hidd el, hogy az amatõr szekcióban sokkal nagyobb csatákat látnál, mint a profiknál.

Itt kapcsolódik az 1 ponthoz:

Valóban indulnék hátsóbb sorokból, ha tudnám, hogy nem azokkal hasonlítanak össze, akik az elsõbõl indulnak. (különben nem akarok az elsõ sorból indulni, mert teljesen fölöslegesnek tartom. Többen megyünk együtt, és a rajtnál velük együtt akarok indulni.)
A csúnya taknyolás pedíg nem kifogás, bármikor bejöhet, mindegy, akárhonnan indulsz is. A 20 bicajt a hátadon meg csak úgy tudod kivédeni, ha te indulsz a legvégérõl.

Ez a keserû szájíz nem csak itt igaz, hanem még nagyon sok helyen is. Mondhatnám: Általánosítható.

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
1. Tudtommal nem volt ilyen mivel ahoz, hogy bejusson bárki is a depóba, le kellett adnia a regisztrációs kártyát, tehát ha te a depó nyitásakor elsõnek bemész (és a 30 percet végig várod a rajtig ott) akkor biztos lehetsz, hogy elõröl is fogsz indulni!

Egyébként sokkal kényelmesebb egy kicsit hátrébb indulni annak aki tudja, hogy úgysem szól bele a "nagyok" csatájába.
Gondolom egy csúnya taknyolás még a betonon, és vagy 20 bicaj a hátadon nem a hosszú élet titka :) :) :)

2. Mivel ez egy nyílt verseny, így nincs ilyen szabály sehol a világon ami alapján ez vita nélkül eldönthetõ lenne, hogy ki miben induljon.
Tehát marad a rengeteg edzés és edzés és edzés...

Lovas_Gabi

Lovas_Gabi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.725 hozzászólás
BEEF!
Most is be lesz mondva, hogy engedjék elõre a versenyzõket?
Ha jól tudom, tavaly így volt! Ez elég gáz...
Ha valaki annyira profi, akkor az utolsó sorból is tud nyerni!
Én bizony nem engedek elõre senkit, bármennyire is profi!

Még egy kérdés: Nem lehetne a profikat és az amatõröket külön díjazni?
Már csak azért is, mert a tavaji eredménylistában kicsit esélytelennek tûntek az amatörök. Az elsõ 43 helyezettben csak profik voltak. Elmegy az amatõrök kedve az igazán nagy csatától.