Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
855 hozzászólás a témában

Beef

Beef

vendég

• fórumtag
  • 173 hozzászólás
Obsidian!

Egy kis kiegészítés Para válaszához: internetes regisztráció esetén nem kapsz visszajelzést (jövõre már igen, tesztelés alatt az új nevezés), viszont a nevezett versenyzõk között megjelensz amint megkaptuk a postán a nevezési díjat (amennyiben nem leszel látható 2 héten belül, akkor reklamálj telefonon v. emailen).

A rajtszámot örülnénk, ha személyesen vennéd át, mert alá kell írni (ez csak az internetes nevezõkre érvényes, mert aki papírt töltött ki az már ott aláírta).

Nos, hirtelen ennyi.

baliba.

baliba.

törzsvendég

• fórumtag
  • 624 hozzászólás
Dear Rás!

Babyface és Én szerintem vevõk lennénk a szállásos felajánlásra!

Ha még él az ajánlat, akkor OK a dolog!
Bár PARA und Én+ a nõi részleg oda leszünk 1 7-ig, de utánna lekonkretizálhatjuk a részleteket!

Addig is Üdv,
Baliba

korte

korte

vendég

• fórumtag
  • 93 hozzászólás
Jah, tudtam, hogy Para csak úgy duzzad az önbizalomtól, de kicsit azért meglepõdtem, hogy a 100-ra nevezett... ;) ;D
Én is a szombat délutáni lemenésre gondoltam. A szállást mindenki intézi maga, vagy egy kupacban leszünk és közösen foglalunk?

Körte

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
Rás: az a baj, hogy még nem tudom Én hogy megyek le...

nagyon a fele tendálok, hogy szombat este lekéne már menni, ott aludni, és másnp alenyomni(ráadásul most szólt körte, hogy nocsak, TE a 100asba vagy nevezve?? hmm.. el is feledtem...)

másik meg, hétfõn egy hétre eltûzök megyed magammal a szlovákokhoz, így max két hét múlva tudok nyilatkozni :(

úgy hogy valszeg sátrazás lesz belõle...

PéeF

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Szállás ügyében dobom fel a "hirdetést": úgy néz ki Julcsival szombaton a koleszban fogunk aludni és hát jó lenne, ha nem idegenekkel kéne megosztani a négyágyas szobát, tehát ez úton keresnék két józan életû fõt (vagy egy párt), aki betársulna hozzánk... (1000Ft/fõ)
ugyanis postán vagy faxon kell rendezni a jelentkezést (így tudnék egy egész szobát foglalni), és csekken befizetni a szállásdíjat... tehát ha más is koleszos szálláson gondolkodik akkor idõben cselekedjen azt javaslom...

burce

burce

bentlakó

• fórumtag
  • 8.694 hozzászólás
Erdõ. Fák, hogy nem tudok soha sehova se menni :-\ ::) :'(

olaf

olaf

törzsvendég

• fórumtag
  • 718 hozzászólás
Sziasztok!!!
Szombaton 26-án 100 km -es pályabelyárás (Nyugdijjas tempó ;D) aki akar jönni egyeztetésre jelentkezzen le nállam a 06 20 538 2042 számon. (Metszõollót hozzatok ;D)

50-es bejárás igény szerin a következõ héten lehetséges ;)

Következõ héten is lesze gy 100-as turnus az idõpont még nem fix. Ami tuti Vinceffy Zsoltit kell körbevezetni, igy olyanok jöjjenek, akik 6-6és fél óra latt letudja tekerni a pályát. :P

Más! Kém infók: ;)
1. Nézzetek fel a honlapunkra. Fent van a dijazás térképek stb stb.

2. nagy meglepetések lesznek. Ha kihagyjátok akkor sokáig bánni fogjátok. Sajna többet nem mondhatok erröl de igazi nagy durranásnak igérkezik 8)

3. Megjöttek a pólók a 100 on sötétzöld szinü az 50-en bordó lesz.

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás
;D bingo... kiáltott fel hõsünk... 8)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
ja, megvan... Én marha... :-[
az a befizetési határidõ lenne... ::)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
PéEf!

2) tök mindegy... a lényeg, hogy a nevezési díjat a befizetési dátum szerint fizesd...

Na most ezt hogy kell érteni ??? ::)
Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt akkor sem értem...

Keresek vmi normális képet má' magamnak...

Paraferee

Paraferee

bentlakó

• fórumtag
  • 7.001 hozzászólás

Kapok valamiféle visszajelzést, hogy ige, regisztrálva vagyok?
A pénzt az online nevezés elõtt utaljam át, vagy utána?
A rajtszámfelvételt személyesen kell elintézni, vagy más is átveheti a nevemben (mondjuk egy nappal elõtte)?
A rajtszámátvételhez kell az átutalásról valamiféle igazolás? (vagy a postai csekk igazolója) ???

1) elméletileg nem... gépileg nem
2) tök mindegy... a lényeg, hogy a nevezési díjat a befizetési dátum szerint fizesd...
3) nem feltétlen kell személyesen, elég ha vki helyetted oda viszi a befizetési bizonylatot, és átveheti a rajtszámod
4) kell... ha csekken akkor a csekk azon része, amit visszakapsz...

8)

obsidian

obsidian

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.038 hozzászólás
Üdv!

A vasárnapi kis tekerés után kedvet kaptam a Bükk meghódításához is! ;D Persze csak úgy hobbi szinten...
Az online nevezés hogy mûxik? Kapok valamiféle visszajelzést, hogy ige, regisztrálva vagyok? A pénzt az online nevezés elõtt utaljam át, vagy utána? A rajtszámfelvételt személyesen kell elintézni, vagy más is átveheti a nevemben (mondjuk egy nappal elõtte)? A rajtszámátvételhez kell az átutalásról valamiféle igazolás? (vagy a postai csekk igazolója) ???

Huuh, remélem nem volt túl sok a kérdés... ;D

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
100as távról is lesz szintérkép?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
nkarcsik, már fent van a térkép ;)

Luki

Luki

törzsvendég

• fórumtag
  • 515 hozzászólás
SeeLee: Postai uton van külön egy prospektus, amin rajta van a nevezési lap és azt kell kitölteni, ha esetleg leírod a címed priviben, vagy e-mailben, vagy akár ide, küldök egyet, vagy akár többet is.

SeeLee

SeeLee

vendég

• fórumtag
  • 90 hozzászólás
Postai úton, milyen nevezési lapot kell kitölteni??
Pár hozzá szólással ezelõtt ,a verseny kiírásban csak a neten való nevezés volt megemlítve.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
hella Bigzéró!

Én putnoki vagyok, auto ohne, de átrombolhatunk a Bükkön, egy 7végén, vmikor, jóó, mondjuk felkerekitjük a km..200-ra. Nekem csak a 7vége jó egyelõre.
csõváz

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Na akkor: én ózdi volnék, és az érdekelne, hogy megy-e valaki a környékrõl erre a pályabejáró mókára autóval. Szivesen csatlakoznék ugyanis...
A másik verzió a bicaj, de oda-vissza 90, plusz a pálya. Nemtom...
Ja, és a dolgok mostani állása szerint csak a hétvége (sz-v) alkalmas. Sajnos. 70/501 8389.

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6.707 hozzászólás
helló!

Ehhez a pályabejárásos dologhoz én is csatlakoznék, alkalomadtán. Mondjuk, nem Egertõl, hanem pölö, Bálványtól, akár.
06 70 2871658

nkarcsik

nkarcsik

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.226 hozzászólás
Sziasztok!

Tud valaki valamit arrol, hogy a pálya utvonalának a térképe mikor lessz elérhetõ a webolédalon?

Elõre is köszi.

Üdv!