Idén másként lesz, mert mindenki elõre megkapja a tájékoztatóval, rajtszámmal együtt. És persze nem lesz csere-bere
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. January 06. 14:29
Posted 2003. February 28. - 14:40
Bizony tavaly kialakult egy kis kavarodás, mivel az 50 km-en néhány beérkezõ kicseréltette nagyobbra az általa kért pólót, és így sajnos kevesebb maradt a nagy méretbõl.
Idén másként lesz, mert mindenki elõre megkapja a tájékoztatóval, rajtszámmal együtt. És persze nem lesz csere-bere
Posted 2003. February 27. - 22:25
Sziasztok!
Ma elküldtem a nevezési díjat, és leadtam a nevezésemet.
Remélem, hogy idén komolyan veszik a kért poló méretet nem úgy mint tavaly, amikor kénytelen voltam beérni egy L-es polóval a kért XXL-es helyett.
Üdv.
Ma elküldtem a nevezési díjat, és leadtam a nevezésemet.
Remélem, hogy idén komolyan veszik a kért poló méretet nem úgy mint tavaly, amikor kénytelen voltam beérni egy L-es polóval a kért XXL-es helyett.
Üdv.
Posted 2003. February 26. - 16:41
Azzzz jelenleg el van felejtve. Most hogy edzek még nem panaszkodott, bár az is igaz, hogy a pedálozási stílusom teljesen megváltozott.
Levágni meg inkább azt a hentest /értsd:háziorvos/ kéne aki azt mondta soha többet ne üljek lóra. ;D
De az én kezemben legyen a kés és akkor sok vér folyik
Levágni meg inkább azt a hentest /értsd:háziorvos/ kéne aki azt mondta soha többet ne üljek lóra. ;D
De az én kezemben legyen a kés és akkor sok vér folyik
Posted 2003. February 26. - 15:27
Posted 2003. February 26. - 15:22
Nem a versenyrõl beszeltem (írtam), hanem utána a térdedrõl te buta 
Vagy amióta az orvos azt mondta "nem kell levágni" el is felejtetted?
Vagy amióta az orvos azt mondta "nem kell levágni" el is felejtetted?
Posted 2003. February 26. - 14:45
Garda nehezen ment? Lehet? D4e én voltam az egyetlen aki nem a rövid távon ment! 8)
A mészkõs az jó buli 8)
A mészkõs az jó buli 8)
Posted 2003. February 26. - 14:30
Ne bántsátok szegény Olafot, megvan a saját baja.
Ugye Olaf! Mult évben elég nehezen ment a séta a hegyre (Garda)?
Bár én sem panaszkodhatok (inkább leírom, mert Olaf következõ válasza úgyis ez lenne
) mert már két éve szívok a térdemmel :'(
Tehát igazából nekünk készült az 50-es táv
Persze eddig még egyikünk sem indult rajta, csak a pályabejárás során, hátunkon 40kg mészkõporral.
Ugye Olaf! Mult évben elég nehezen ment a séta a hegyre (Garda)?
Bár én sem panaszkodhatok (inkább leírom, mert Olaf következõ válasza úgyis ez lenne
Tehát igazából nekünk készült az 50-es táv
Persze eddig még egyikünk sem indult rajta, csak a pályabejárás során, hátunkon 40kg mészkõporral.
Posted 2003. February 26. - 13:34
Posted 2003. February 26. - 13:27
HA így folytatod olaf bá', az augusztusi verseny után Te is csak ebben indulhatsz majd
;D
találkozunk még.... 8)
;D ;D és ezt nem a 90kilóm, 185centimagasságom mondatja velem ;D ;D
találkozunk még.... 8)
;D ;D és ezt nem a 90kilóm, 185centimagasságom mondatja velem ;D ;D
Posted 2003. February 26. - 12:40
Igaz az 50-es távot azért alkottuk, hogy a gyermekek és a sánták 3 bénák is indulhassanak ;D
Posted 2003. February 26. - 12:21
Posted 2003. February 26. - 11:52
Figyeljetek kérdezték egy páran már, hogy akinek számla kell az hogyn jut hozzá?
Nos :Jelezd számla igényed, pontos számlázási címmel a navazési lapon és postázzuk.
Nos :Jelezd számla igényed, pontos számlázási címmel a navazési lapon és postázzuk.
Posted 2003. February 26. - 11:35
Posted 2003. February 26. - 10:42
;D ;D
nekem egyszer elég volt a bükk csodás felázott talajából...
a lekicsinylõ nézések ellen meg felteszek majd egy napszemcsit ;D
nekem egyszer elég volt a bükk csodás felázott talajából...
a lekicsinylõ nézések ellen meg felteszek majd egy napszemcsit ;D
Posted 2003. February 26. - 10:35
Igen, csak lekicsinylõ tekintetünk kerszttüzében fogsz elkullogni a nevezéstõl...

50 km... cö, cö, cö...
50 km... cö, cö, cö...
Posted 2003. February 26. - 10:20
Beef: tenksz...
akkor majd a név elírás miatt eltekintetek a fejcsóválástól részemrõl, ha mégis átneveznék az 50be késõbb? ;D ;D ;D
akkor majd a név elírás miatt eltekintetek a fejcsóválástól részemrõl, ha mégis átneveznék az 50be késõbb? ;D ;D ;D
Posted 2003. February 26. - 09:12
Posted 2003. February 26. - 00:46
Hoszteszkedés! Tudok egy munkát!
Tavaly nyáron az Agria vásáron a szpnzorunk is képviseltette magát. A csapat kapott egy görgõt és a standjukon teljes harci díszben tekertünk.
Nos jön a sport kiállítás Fent lesz a Bikemag A BMFT-sek pl te jó pénzért tekerhetnél ott egy görgõn. Eskü csinálnék egy-két jó fotót 8)
Tavaly nyáron az Agria vásáron a szpnzorunk is képviseltette magát. A csapat kapott egy görgõt és a standjukon teljes harci díszben tekertünk.
Nos jön a sport kiállítás Fent lesz a Bikemag A BMFT-sek pl te jó pénzért tekerhetnél ott egy görgõn. Eskü csinálnék egy-két jó fotót 8)
Posted 2003. February 25. - 23:50
Igy van olaf! Én majd bringámról osztogatom pénzért a poncsókat, sôt hosztesszkedést is vállalok. No persze bringáról: úgy fogadom az emberkéket.
Posted 2003. February 25. - 22:36

Sign In
Create Account
This topic is locked
Back to top