Obsidian!
Egy kis kiegészítés Para válaszához: internetes regisztráció esetén nem kapsz visszajelzést (jövõre már igen, tesztelés alatt az új nevezés), viszont a nevezett versenyzõk között megjelensz amint megkaptuk a postán a nevezési díjat (amennyiben nem leszel látható 2 héten belül, akkor reklamálj telefonon v. emailen).
A rajtszámot örülnénk, ha személyesen vennéd át, mert alá kell írni (ez csak az internetes nevezõkre érvényes, mert aki papírt töltött ki az már ott aláírta).
Nos, hirtelen ennyi.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

III. Bükk Hegyikerékpár Maraton
Started by
olaf
, 2003. January 06. 14:29
Posted 2003. July 24. - 12:07

Posted 2003. July 24. - 11:59

Dear Rás!
Babyface és Én szerintem vevõk lennénk a szállásos felajánlásra!
Ha még él az ajánlat, akkor OK a dolog!
Bár PARA und Én+ a nõi részleg oda leszünk 1 7-ig, de utánna lekonkretizálhatjuk a részleteket!
Addig is Üdv,
Baliba
Babyface és Én szerintem vevõk lennénk a szállásos felajánlásra!
Ha még él az ajánlat, akkor OK a dolog!
Bár PARA und Én+ a nõi részleg oda leszünk 1 7-ig, de utánna lekonkretizálhatjuk a részleteket!
Addig is Üdv,
Baliba
Posted 2003. July 24. - 11:19

Jah, tudtam, hogy Para csak úgy duzzad az önbizalomtól, de kicsit azért meglepõdtem, hogy a 100-ra nevezett...
;D
Én is a szombat délutáni lemenésre gondoltam. A szállást mindenki intézi maga, vagy egy kupacban leszünk és közösen foglalunk?
Körte

Én is a szombat délutáni lemenésre gondoltam. A szállást mindenki intézi maga, vagy egy kupacban leszünk és közösen foglalunk?
Körte
Posted 2003. July 24. - 09:40

Rás: az a baj, hogy még nem tudom Én hogy megyek le...
nagyon a fele tendálok, hogy szombat este lekéne már menni, ott aludni, és másnp alenyomni(ráadásul most szólt körte, hogy nocsak, TE a 100asba vagy nevezve?? hmm.. el is feledtem...)
másik meg, hétfõn egy hétre eltûzök megyed magammal a szlovákokhoz, így max két hét múlva tudok nyilatkozni
úgy hogy valszeg sátrazás lesz belõle...
PéeF
nagyon a fele tendálok, hogy szombat este lekéne már menni, ott aludni, és másnp alenyomni(ráadásul most szólt körte, hogy nocsak, TE a 100asba vagy nevezve?? hmm.. el is feledtem...)
másik meg, hétfõn egy hétre eltûzök megyed magammal a szlovákokhoz, így max két hét múlva tudok nyilatkozni

úgy hogy valszeg sátrazás lesz belõle...
PéeF
Posted 2003. July 24. - 09:29

Szállás ügyében dobom fel a "hirdetést": úgy néz ki Julcsival szombaton a koleszban fogunk aludni és hát jó lenne, ha nem idegenekkel kéne megosztani a négyágyas szobát, tehát ez úton keresnék két józan életû fõt (vagy egy párt), aki betársulna hozzánk... (1000Ft/fõ)
ugyanis postán vagy faxon kell rendezni a jelentkezést (így tudnék egy egész szobát foglalni), és csekken befizetni a szállásdíjat... tehát ha más is koleszos szálláson gondolkodik akkor idõben cselekedjen azt javaslom...
ugyanis postán vagy faxon kell rendezni a jelentkezést (így tudnék egy egész szobát foglalni), és csekken befizetni a szállásdíjat... tehát ha más is koleszos szálláson gondolkodik akkor idõben cselekedjen azt javaslom...
Posted 2003. July 23. - 19:28

Posted 2003. July 23. - 17:27

Sziasztok!!!
Szombaton 26-án 100 km -es pályabelyárás (Nyugdijjas tempó ;D) aki akar jönni egyeztetésre jelentkezzen le nállam a 06 20 538 2042 számon. (Metszõollót hozzatok ;D)
50-es bejárás igény szerin a következõ héten lehetséges
Következõ héten is lesze gy 100-as turnus az idõpont még nem fix. Ami tuti Vinceffy Zsoltit kell körbevezetni, igy olyanok jöjjenek, akik 6-6és fél óra latt letudja tekerni a pályát.
Más! Kém infók:
1. Nézzetek fel a honlapunkra. Fent van a dijazás térképek stb stb.
2. nagy meglepetések lesznek. Ha kihagyjátok akkor sokáig bánni fogjátok. Sajna többet nem mondhatok erröl de igazi nagy durranásnak igérkezik 8)
3. Megjöttek a pólók a 100 on sötétzöld szinü az 50-en bordó lesz.
Szombaton 26-án 100 km -es pályabelyárás (Nyugdijjas tempó ;D) aki akar jönni egyeztetésre jelentkezzen le nállam a 06 20 538 2042 számon. (Metszõollót hozzatok ;D)
50-es bejárás igény szerin a következõ héten lehetséges

Következõ héten is lesze gy 100-as turnus az idõpont még nem fix. Ami tuti Vinceffy Zsoltit kell körbevezetni, igy olyanok jöjjenek, akik 6-6és fél óra latt letudja tekerni a pályát.

Más! Kém infók:

1. Nézzetek fel a honlapunkra. Fent van a dijazás térképek stb stb.
2. nagy meglepetések lesznek. Ha kihagyjátok akkor sokáig bánni fogjátok. Sajna többet nem mondhatok erröl de igazi nagy durranásnak igérkezik 8)
3. Megjöttek a pólók a 100 on sötétzöld szinü az 50-en bordó lesz.
Posted 2003. July 22. - 14:03

Posted 2003. July 22. - 14:00

Posted 2003. July 22. - 13:52

PéEf!
2) tök mindegy... a lényeg, hogy a nevezési díjat a befizetési dátum szerint fizesd...
Na most ezt hogy kell érteni ??? :
Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt akkor sem értem...
Keresek vmi normális képet má' magamnak...
2) tök mindegy... a lényeg, hogy a nevezési díjat a befizetési dátum szerint fizesd...
Na most ezt hogy kell érteni ??? :

Lehet, hogy hülye vagyok, de ezt akkor sem értem...
Keresek vmi normális képet má' magamnak...
Posted 2003. July 22. - 13:18

Kapok valamiféle visszajelzést, hogy ige, regisztrálva vagyok?
A pénzt az online nevezés elõtt utaljam át, vagy utána?
A rajtszámfelvételt személyesen kell elintézni, vagy más is átveheti a nevemben (mondjuk egy nappal elõtte)?
A rajtszámátvételhez kell az átutalásról valamiféle igazolás? (vagy a postai csekk igazolója) ???
1) elméletileg nem... gépileg nem
3) nem feltétlen kell személyesen, elég ha vki helyetted oda viszi a befizetési bizonylatot, és átveheti a rajtszámod
4) kell... ha csekken akkor a csekk azon része, amit visszakapsz...
8)
Posted 2003. July 22. - 11:09

Üdv!
A vasárnapi kis tekerés után kedvet kaptam a Bükk meghódításához is! ;D Persze csak úgy hobbi szinten...
Az online nevezés hogy mûxik? Kapok valamiféle visszajelzést, hogy ige, regisztrálva vagyok? A pénzt az online nevezés elõtt utaljam át, vagy utána? A rajtszámfelvételt személyesen kell elintézni, vagy más is átveheti a nevemben (mondjuk egy nappal elõtte)? A rajtszámátvételhez kell az átutalásról valamiféle igazolás? (vagy a postai csekk igazolója) ???
Huuh, remélem nem volt túl sok a kérdés... ;D
A vasárnapi kis tekerés után kedvet kaptam a Bükk meghódításához is! ;D Persze csak úgy hobbi szinten...
Az online nevezés hogy mûxik? Kapok valamiféle visszajelzést, hogy ige, regisztrálva vagyok? A pénzt az online nevezés elõtt utaljam át, vagy utána? A rajtszámfelvételt személyesen kell elintézni, vagy más is átveheti a nevemben (mondjuk egy nappal elõtte)? A rajtszámátvételhez kell az átutalásról valamiféle igazolás? (vagy a postai csekk igazolója) ???
Huuh, remélem nem volt túl sok a kérdés... ;D
Posted 2003. July 21. - 18:32

Posted 2003. July 19. - 10:27

Posted 2003. July 19. - 08:20

SeeLee: Postai uton van külön egy prospektus, amin rajta van a nevezési lap és azt kell kitölteni, ha esetleg leírod a címed priviben, vagy e-mailben, vagy akár ide, küldök egyet, vagy akár többet is.
Posted 2003. July 17. - 18:16

Postai úton, milyen nevezési lapot kell kitölteni??
Pár hozzá szólással ezelõtt ,a verseny kiírásban csak a neten való nevezés volt megemlítve.
Pár hozzá szólással ezelõtt ,a verseny kiírásban csak a neten való nevezés volt megemlítve.
Posted 2003. July 16. - 14:55

hella Bigzéró!
Én putnoki vagyok, auto ohne, de átrombolhatunk a Bükkön, egy 7végén, vmikor, jóó, mondjuk felkerekitjük a km..200-ra. Nekem csak a 7vége jó egyelõre.
csõváz
Én putnoki vagyok, auto ohne, de átrombolhatunk a Bükkön, egy 7végén, vmikor, jóó, mondjuk felkerekitjük a km..200-ra. Nekem csak a 7vége jó egyelõre.
csõváz
Posted 2003. July 16. - 10:49

Na akkor: én ózdi volnék, és az érdekelne, hogy megy-e valaki a környékrõl erre a pályabejáró mókára autóval. Szivesen csatlakoznék ugyanis...
A másik verzió a bicaj, de oda-vissza 90, plusz a pálya. Nemtom...
Ja, és a dolgok mostani állása szerint csak a hétvége (sz-v) alkalmas. Sajnos. 70/501 8389.
A másik verzió a bicaj, de oda-vissza 90, plusz a pálya. Nemtom...
Ja, és a dolgok mostani állása szerint csak a hétvége (sz-v) alkalmas. Sajnos. 70/501 8389.
Posted 2003. July 16. - 08:52

helló!
Ehhez a pályabejárásos dologhoz én is csatlakoznék, alkalomadtán. Mondjuk, nem Egertõl, hanem pölö, Bálványtól, akár.
06 70 2871658
Ehhez a pályabejárásos dologhoz én is csatlakoznék, alkalomadtán. Mondjuk, nem Egertõl, hanem pölö, Bálványtól, akár.
06 70 2871658
Posted 2003. July 14. - 15:19

Sziasztok!
Tud valaki valamit arrol, hogy a pálya utvonalának a térképe mikor lessz elérhetõ a webolédalon?
Elõre is köszi.
Üdv!
Tud valaki valamit arrol, hogy a pálya utvonalának a térképe mikor lessz elérhetõ a webolédalon?
Elõre is köszi.
Üdv!