Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

félelemleküzdés

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
375 hozzászólás a témában

Deathrider

Deathrider

vendég

• fórumtag
  • 47 hozzászólás
Nem kell ezt a témát annyira erõltetni, mert már nagyon off lesz ez a topic...

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Ki volt rá büszke???????????????????!!!!!!!!!!!!!!!
Feltettek nekem egy kérdést, amire válaszoltam... csak annyit mondtam, hogy kabala... !*$ß/%... úr isten...

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Az én Cratoni Full-Face bukom teljesen könnyû és nem is meleg!
A fox mellpáncél sem nehéz és melegnek sem lehet mondani!
A fox térdvédõk meg a könyökvédõk egyáltalán nem melegek sem nehezek!
Lehet hogy eleinte furcsa de utána nagyon jó!
Ha jó cuccaid vannak lehet benne mozogni és nem kell féli hogy egy borulás után mehetsz a balesetire!
Lehet hogy egy kis pénzbe kerülnek a dolgok de ha a biztonságról van szó akkor nem sokk érte!
Ja na meg majomkodás meg keménység!
Mindenkinek más!
Lehet hogy valakinek az a kemény aki nem visel semmit és az a majom akin van egy csomó cucc!
És van akinek az a majom aki azt mondja neki nem kell semmi! Szerintem, aki még bukót sem vesz fel az a majom!
Én például dirt jumpnál meg downhillnál mindig viselek minden!
Városban nem midig de legtöbbször bukót!
És a nagy kemény gyerekeket meg nézném downhillnál bukó meg minden nélkül! amikor 50-60kmal fék nélkül mész le és 1-2 métert ugrasz! és egyszer csak jön egy nagy farönk és abba belemész és pár métert repülsz ott jó ha van Bukó meg minden!

Repülés után meg nézném a kemény gyereket hogy milyen kemény a feje!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
me ott ki a dh es ki a fr?

egyebkent az eu mar megint b@szogat minket, hogy tul sokat fizetunk az egeszsegugyi ellatasokert! meg sok a kiadas!
nem tudjatok miert?!

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
Ras nagyfõnök jól mondta minden mondatában.A Fórum alapvetõen nem szapulásról szól,és a te érdeked,h minden cangázás után egyben mehess haza.
Storm; tom h ez is volt,de problémás a kép. :)Ez csak a DH-s FR-s barátságot ábrázolja ;D Lemaradtak a CCsek,a BMXesek,az outisok,a trekkingesek,a singlespeedesek,a tanya és a tescobájkosok ;) Ugye nem hagytam ki semmit?
jahh igen!rekumbens és tandem...

findli

findli

törzsvendég

• fórumtag
  • 663 hozzászólás
BrotheR: valóban nem kérted, de olyanra vagy büszke amire szerintem nem kéne! a f@sza gyerekség nem ettõl függ.
Téma lezárva :-X

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Erre van egy jó képem, már volt fenn ugyan(és bukóban vannak! ;D)

Feltöltött kép

! ! ! P E A C E ! ! !

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
na elolvastam régen jártam erre:
tpresident: abszolút helyesen szóltál

BrotheR: azt hiszem az hogy rád lettek itt uszítva emberek nem Rave bûne... (már ha egyáltalán ráduszult itt valaki is) inkább magadnak köszönheted...
biztos jól nyomod, de nem véletlen hogy kitalálták a bukókat.. és a lekvárság nem itt kezdõdik...

azt hiszem tpresident jól fogalmazta meg: nem biztos hogy rajtad múlik a dolog :-\

mindenesetre én azt kívánom neked hogy soha ne legyen szükséged bukóra és hogy lásd be hogy anélkül bringázni életveszély... és nem azért mert CCs állat moderátor vagyok aki a te "hûséges kutyád" ;) meg kiforgatja a szavaidat, hanem mert te is bicós vagy és valamennyire úgy érzem hogyha kicsit jó irányba segít a tanácsom akkor már megérte végigolvasni azt a sok (egyébként alaptalan és gyerekes) vádaskodást amit velem és mások irányába tettél...

üdv és tekerjünk inkább ne marakodjunk...
ahogy tamáska (a szintén operátor de nem CCs) mondaná: Peace Man!

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 hozzászólás
A bukós dologhoz annyit:
Idén a 3 nagy országúti versenyen( Giro, Tour, Vuelta) KÖTELEZÕ a bukó.
A többi versenyen a szervezõkre van bízva, akik legtöbbször "csak" ajánlják a versenyzõknek, akiknek a 80-90%-a viseli is.
Pedig õk nem hûs erdei ösvényeken tekernek, és nem 2-3 órát.
Nem véletlen az sem, hogy a Pesti biciklis futárok 50-60%-a is bukóban hajt(köztük én is), sõt, az 1ik cégnél 100% az arány, mert a futárok igényelték, hogy legyen kötelezõ(így vettek 1szerre 15-20 Cratoni bukót...qrva nagy kedvezménnyel ;D ;D ;D).

Az, hogy a marhamenõ dirt riderek, meg Freedijderek, meg city riderek, meg dzsungel riderek nem hordanak buksit az õ f@szságuk( ez annak szól, aki attól érzi magát jaffának, hogy bukó nélkül vállal be ezt-azt).

Én országúton is hordok bukót...inkább izzadjon 100szor a fejem, mint 1szer kenjem szét az aszfalton...akár az én hibámból ,akár 1 autós/kamionos/buszosébõl.

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
A megállással nincs gond ,csak a terepen ! A hiba biztosan az én készülékemben van. Lehet hogy 40 év felett már tombol a bénaság, legalábbis nálam , vagy ahogy Mördó felügyelõ szokta mondani a Halálos fegyverben: öreg vagyok én már ehhez....

Üdv:G.Pityu

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Ne izgulj Pityu! Haveromnak 1 hétbe telt megtanulni, az összes megállásnál eldõlt, mert nem tudott kilépni, stb... Azóta meg már nem is tud platformon tekerni... ;)

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 hozzászólás
Hali! Patent pedált vettem, aztán CC közben egy hét alatt többet zúztam mint az elmult 10 évben összesen. Pl: alám került a bringa , és a kormányra estem ,és a szív alatt kb10 cm-re baromira megütöttem magam . Levegö vétel után csak üvöltve tudtam kifujni. Utána még az is eszembe jutott, hogy ha nincs a kormányszarv, tán még fel is nyársaltam volna magam. Otthon aztán leszereltem az spd-t, vissza a régi klipszest, és szép óvatosan várom hogy elmúljon a majré.

Üdv:G.Pityu

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

Full face bukó!
Térd/sípcsontvédõ
Könyökvédõ
Mellpáncél!

Volt egy srác,aki nagyon parázott a Kfki sortól,és nem akarta vállalni sima bukóban,mert tudta,h elsõ pár alkalommal úgyis zakózni fog,úgyhogy beszerezte a fenti kellékeket :) Mondanom sem kell,mikor felöltözött,meg se tudott mozdulni,és daru MLte fel a lovára ;D Végül könyökvédõ maradt (igaz,kellett is rendesen).

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
aki le tud írni egy értelmes mondatot, azt nehezebb kiforgatni... ::)

Hollywood Macho

Hollywood Macho

vendég

• fórumtag
  • 160 hozzászólás
Védõszerelés jó ha van!
Full face bukó!
Térd/sípcsontvédõ
Könyökvédõ
Mellpáncél!
Csak egy story: sima bukom volt és egyszer arcra estem, orr törés lett a vége ezért jó a full face!
Mióta van minden védõm én is sokkal több minden csinálok meg!
Lehet hogy a sokk hülye a városba azt mondja nézd ezt a hülyét de szarj rá! Azoknál az a menõ ha még robogón sincs bukó!

Amitõl nagyon félsz ne csináld meg!
Ugrásokat kezd kicsivel és utána egyre nagyobbat!

tbertalan

tbertalan

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.436 hozzászólás
Ez sztem minden esésnél így van, hogy nem emlékszenek rá velem is így szokott lenni még a kisebb eséseknél csak azt tudom mibe estem el utána már semmi. Iljics utolag is részvét gondolom volt egy idõ míg felépültél...

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A durva az, hogy nem emlékszem rá, pedig mindig szerettem volna helikopterrel utazni... ;)

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.754 hozzászólás
Iljics: Nekem kedden varrták a lábam mintegy 8 centin :D D azért helikopter az nagyon durva... :-\

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Nem akaroom tovabb bolyagatni a folgot, en is hallottam mar ilyet, egyik haverom epp azert nem hord korizashoz terdvedot, hogy ne szokja meg hogy rajta van. mert ha aztan terdvedo nelkul esik nagyot, nagyon leserul...
Hulyeseg de lehet van benne vmi.

En is kicsit babonas vagyok /akkor nem esek ha van rajtam cucc. de aszert rutinbol egy ido utan nagyon jol lehet korrigalni. De a nagy buktak sokszor nem miattad hanem rajtad kivul allo okok, vagy ezek sorozata miatt tortennek. Es ez nem kiszamithato elore/, egyszer ketszer mentem el buko nelkul tekerni, -amiota hordom- es akkor is fejreaaltam, igaz sikerult ugy esnem hogy nem fejre, -pedig ugy indult- de azota hordok mindig, melegben varosban is.
Ezert otthon ki is neznek -meg hulyenek- de hat kit erdekel.

Szoval azert tartsuk tiszteletben a babonakat, meg minden, meg ha nem is hiszunk benne, sokszor nem megyunk at a letra alatt, meg kemenysepro stb...

Egyebkent meg a peldamutatas tenyleg nagy felelosseg. Lehet hogy mi le&#@ruk, de sok kissracnak meg ha nem akarod is te vagy a peldakepe...

Ja es ma voltam eloszor fogasozni, meg libegozni. Hat eleg adrenalinos helyek is vannak arra a speed meg tarsai. SZoval jol nyomjatok!

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 hozzászólás
Amúgy meg még csak annyit, hogy kb. mostmár közel 2 éve bicózom fenn a hegyen, azóta estem jópár kisebbet, és néhány jó nagyot is, de nem volt rajtam bukó sûrûn, és így hozzászoktam, hogy mindíg kézzel tompítok, így ha most már hordanék, akkor is inkább a kezem sérülne,mert azt szoktam meg, hogy azt teszem le elõször, kesztyút pedig szoktam vinni magammal...
De mostmár mind1, zárjuk le...
Ja és findlinek meg csak annyit, hogy senki nem kérte / mondta, hogy bátornak kell tartani emiatt...