Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

félelemleküzdés

- - - - -

• Please log in to reply
375 replies to this topic

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
BrotheR !
Most ne rendezzünk sebesülésversenyt, de engem vittek már helikopterrel a balesetibe... :-\
Rajtam se volt bukó....
Azóta MINDIG van, és természetesen nem hagytam abba ! /most is el van törve a kezem... ;)/
Tesódnak pedig egy NAGY jobbulás kívánság ! :-*

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
brother jobbulást az öcsédnek, és ugyanakkor elismerésem is, hogy ilyen esés után tovább nyomja...

bukó meg kell szerintem

micike

micike

törzsvendég

• fórumtag
  • 405 posts

ugyis van. küldjétek csak buko nélkül agyatlanul.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
BrotheR asszem teged lattalak, neked is le volt zuzva az arcod... jobbrol, meg sapi is volt...

Vagy tevednek?

BrotheR

BrotheR

törzsvendég

• fórumtag
  • 284 posts
Én személy szerint "kabalából" nem hordok bukót, mert csak egyszer volt rajtam, amikor a hegyen bringáztam, és eltörtem a kezem...
De most volt öcsémnek egy súlyosabb balesete... kb. 50-el mentünk le a szerpentinen a bónuszhoz, és ahogy kanyarodtunk fel, a járdapatka meglõtte az elsõkerekét, és egy szaltó után (frankón szaltózott egyet...) rá egy olyan talajra, amin voltak fadarabok, kõtörmelék, meg némi szemét a keményebbik fajtából. Mire lefékeztünk, és odamentünk hozzá, nagggyon para látvány volt... a nyakából, a szemébõl, meg a szemõldõkénél ömlött a vér, a fél arca csupa horzsolás, ép bõr nem is nagyon látszott, és eszméletlen volt, mindenki kb fal fehér volt, tényleg azt hittük, hogy meghalt, aztán elkezdett hörögni, meg nyögdécselni, na akkor már viszatért a lélekjelenlétünk, és hívtuk a mentõket, 15 perc alatt kiértek, addig öcsém folyton kérdezgette, hogy mi történt, hol vagyunk, milyen nap van, meg ilyenek, és még arra sem emlékezett, mit kérdezett 2 percel ezelõtt. aztán végül bevitték a Jánosba. A nyakán a sebet varrni kellett, és a nyakcsigolyái meghúzódtak (majdnem el is tört az egyik), és a szeme bevérzett. Egy napig feküdt bent, aztán anyukám kihozta, nagyon szar az ellátás ott, senkinek nem kívánom, hogy bekerüljön. Itthon még feküdt 3-4 napot, meg nyakmerevítõt kell hordania (még mindíg kéne, de már bicózik). Szal ez valamennyire rávett, hogy be kéne ruházni egy bukkerra, asszem veszek egy Casco Fullface-t. De van egy másik tanulságos, és becsülendõ dolog... öcsém nem hagyta abba a bringázást még ezek után sem, sõt ugye mondtam, hogy már most újra bringázik nyakmerevítõvel (asszem fenn is van pár kép róla a honlapomon, ahogy nyakmerevítõben küldi...). Szal tényleg becsülendõ, és példaértékû, hogy nem kell felhagyni a bicózással egy nagyobb baleset után...
Ja, és a viccesebbik része, hogy öcsémnek itthon van egy Qranc fullface (abban ugrott a DHBP-n ... õ volt az a fulltelõs BMX-es...), csak hát ugye miért is lett volna rajta...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
onreklam

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
na csáó! a téma kezdi elveszíteni az eredeti kérdést.... na mind1. basszus nemá... meghalt a stevoo?? mikor? pedig nagyon bírtam az ürgét... bukó, gerincvédõ kell!

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ha jol tudom stevo (vagy hogy ko irni) is meghalt!
egy bevasarlo kocsis esetnel kiesett beutotte a gerincet oszt csa!

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 posts
BrotheR: Ti miert nem hordtok bukot?

Vagy talan Jackass hivok vagytok ? ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
te mazlista turbo.

Turbo_G.Pityu

Turbo_G.Pityu

vendég

• fórumtag
  • 206 posts
Üdv az utolsóknak! A BIKE ZONE kupán elindultam életem elsõ CC versenyén, és 10. lettem!!!!! Pedig csak az volt a célom hogy végig menjek esés nélkül. Ja, míg el nem felejtem szeniorban 11-en indultunk,de az egyik tag defektet kapott .....

Üdv:G.Pityu

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
szerintem minden kategória király, mindegyiknek megvan a maga szépsége....
tekerjünk gyerekek ezerrel :D

tpresident

tpresident

törzsvendég

• fórumtag
  • 898 posts
Ugyan nem olvastam végig a topic tartalmát, de lenne hozzászólásom:

Országúti versenyen is van félnivaló bõven.
Az amatõr kupában sok olyan ember indul, aki még soha nem ment mezõnyversenybe, vagy éppen pár száz km van "csak" a háta mögött.
Egy mezõnyversenyen olyan emberek vannak körülötted, akikrõl fogalmad sincs, h milyen szinten tudnak biciklizni, és abszolút mértékben rájuk vagy utalva.
Lehet, hogy Te semmit nem csinálsz rosszul, a mögötted lévõ úszik a nyakadra, elestek, és az egész mezõny a Te nyakadba lesz 3mp múlva.
egy 2 órás mezõnyverseny után olyan szellemi fáradtság van rajtam a folyamatos koncentrációtól, hogy fél mp-re sem lehet félrenézni, mindig az elõttedlévõt kell figyelni, és úgy hajtani órákon át 40-50km/h-val, hogy a két kerék között 10-30cm legyen.
Szellemileg is iszonyú fárasztó.
A mezõnybukások jó része "ráúszásból" van.
Valaki kicsit elbambul, és felmászik az elõtte menõ hátára...kész is a baj.

1ébként az o.úti elõtt 3 évig triáloztam...ott is van min parázni. ;D ;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nos nem hinnem, hogy lenezoen beszelek rola!
mivel mindket verbol van bennem!
jo edzeni soha nem edzettem, de jartam versenyekre rendzseresen.
sot voltam ~23-ik is! :-p
de ezt mar egyszer kifejtettem.

strombi nem mozog annyit elol 100mm hatul szintugy. ;-)
a suly az ~ok.

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
nem is azzal volt bajom, hogy nem cc-s, hanem hogy szerintem picit lenézõen nyilatkozik a cc-sekrõl.... :)

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts

Dh az más....ott nem lehet felfelé tolni,és amúgy is dolog!
bár vki tuti h lesz utolsó is,lehet,h érdemes +kérdezni,hogy csinálta ;D

Én azt hittem, hogy a DH-n csak tolni lehet felfele... ;D ;D ;D

Egyébként Szekszárdon én lettem az utolsó. Hogy hogy csináltam? Marha egyszerû: kétszer elfirkáltam. Ami igazán pekkes dolog, merhogy az idõmérõn 6. voltam.

Stormbringer

Stormbringer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,754 posts
McClane: Lornak a bringája kb. egy cc bringa súlya+6 kiló, emellett elõl 13 centi hátul kb 18 centi útja van, szóval nem feltétlenül cc-s ;)

yalaman

yalaman

törzsvendég

• fórumtag
  • 509 posts
lor más mûfajban tevékenykedik ;)

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts
lor léccives próbálj meg nem ennyire lenézõen beszélni a cc-rõl
vagy esetleg te valami nagy bajnok vagy? ;)
de tudod igaz a mondás... minél jobb valaki, annál szerényebb

McClane

McClane

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,710 posts

figy en annak idejen mindent megtettem a cc versenyen, hogy utolso legyek!
de hidd el lehetetlen!!!!
volt maikor mar lefele is toltuk mag masik csajnak toltuk felfele a brinyot, de nem!

ezt a nakképû dumát