JA! Akkor te jártál az öcsémmel (lógós) együtt focizni az erõmûbe?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
félelemleküzdés
Indította
yanee
, 2003. január 02. 13:27
Írta 2003. január 05. - 18:37
Írta 2003. január 05. - 18:33
Akkor ismerjük egymást legalábbis én ismerlek. Az nap vetttem a Hajdúba a polarixem amikor te a Stinkydet raktad össze és adtad el annak a gyereknek a Ruckusodat. Nekem korábban boa-m volt régi z3-sal.
Írta 2003. január 05. - 17:17
Mostanában lett egy 2003-as Kona Stinky-m (eladtam róla ami nem kell pl. váltó, rockring, 32es tányér, Hayes-ek), és rátettem deore hidr. fékeket Grimeca 200-as tárcsákkal, amik fognak, mint a picsa. Régebben Ruckusom volt Manitou Xvert superrel. A Converse-be szoktam mostanában járni gyakorolni, meg tegnap voltam pool-ban, és gyakoroltam Superman-t, majd a képeket felteszem a honlapomra, ha megjöttek.
Írta 2003. január 05. - 17:01
BrotheR én is korábban a Kancsoról írtam. (Az elözõ oldalalon láthatod) de azért neki is másfél óra volt mire leugrotta Még a Szedõ is állt ott 20 percet. De azért a Chreis se merevvel ugrotta elöszõr... Amúgy te ki vagy, mert lehet ismerjük egymást látásból?
Írta 2003. január 05. - 12:12
Szerintem mindenki úgy bringázzon, hogy jól érezze magát. Kicsit Tamaskaa pártján vagyok én is. Lehet, hogy soha nem fogom leugrani a sípálya letörést, és? Kit érdekel, én jól érzem magam úgy is, ha csak leszáguldok a katlan fele...
És szerintem azért, mert valaki nem csinál meg valamit, vagy nincs valamilyen bringája, vagy túl jó van neki, azért nem kell szapulni.
És szerintem azért, mert valaki nem csinál meg valamit, vagy nincs valamilyen bringája, vagy túl jó van neki, azért nem kell szapulni.
Írta 2003. január 05. - 12:00
most nekiállunk hencegni ???...
fullmerev géppel is meg lehet csinálni, csak tudni kell hozzá...
amúgy meg legtöbbünknek egy gépe van ergo mindent azzal csinál...
totál értelmetlen a vita/hencegés... próbáljunk értelmesebben beszélni a témáról...
fullmerev géppel is meg lehet csinálni, csak tudni kell hozzá...
amúgy meg legtöbbünknek egy gépe van ergo mindent azzal csinál...
totál értelmetlen a vita/hencegés... próbáljunk értelmesebben beszélni a témáról...
Írta 2003. január 05. - 03:03
Írta 2003. január 05. - 02:54
figy, valaki igy élvezi, valaki ugy, azt meg lásd be hogy tapasztalat nélkül nem olyan eccerü azt letolni.kivéve ha valaki gyárilag olyan mint a kancsó.
ha jól sejtem neked is vaz pár "apróbb sebed" a karodon, fejeden, stb. Csavar nem volt a közelmultban a karodban? Ha igen, te is kivétel vagy. ;D
ha jól sejtem neked is vaz pár "apróbb sebed" a karodon, fejeden, stb. Csavar nem volt a közelmultban a karodban? Ha igen, te is kivétel vagy. ;D
Írta 2003. január 05. - 02:47
Mondjátok már meg, miért kell 2m fölött mindenkinek fulltelos gép!
Nezd meg Chreist...õ kis bmx-el, benne RST telóval ugrotta a sípályát! Meg a Kancsó (a kis 13 éves gyerek) is leküldte merevvel, és semmi baj nem volt, az alján esett el, és eltörte a KISUJJÁT!!!
Nezd meg Chreist...õ kis bmx-el, benne RST telóval ugrotta a sípályát! Meg a Kancsó (a kis 13 éves gyerek) is leküldte merevvel, és semmi baj nem volt, az alján esett el, és eltörte a KISUJJÁT!!!
Írta 2003. január 05. - 02:28
Hát szerintem igenis van félsz az emberekben. És jó is hogy van, különben fele ennyi cangás lenne ma Magyarországon. Azt hogy egy srác, nem vállalja be a 2 métert a PolarXel vagy egyéb ilyesmi merev gépével. Hát nemtom, lehet hogy nem a bringa törne el hanem az ember, de derékban. Szal ésszel!
Írta 2003. január 05. - 02:14
Írta 2003. január 05. - 02:11
Írta 2003. január 05. - 02:05
Nem gondoljátok itt páran, hogy egy KICSIT szánalmasak vagytok??!! Ha már a félelemleküzdés a téma, miért beszéltek itt 1.50 - 2m - es letörésekrõl MMMMM?
Asszem, mostanában divattá vált, hogy mindenki "freeridernek" tartja magát az ijen jumpok után
Vállaljátok már azt a szaros sípályát bazzz... az már félelemleküzdés. Addig meg nem hiszem, hogy divatból ehhez a témához kéne hozzászólni.
Freeride 4 life!
Asszem, mostanában divattá vált, hogy mindenki "freeridernek" tartja magát az ijen jumpok után
Vállaljátok már azt a szaros sípályát bazzz... az már félelemleküzdés. Addig meg nem hiszem, hogy divatból ehhez a témához kéne hozzászólni.
Freeride 4 life!
Írta 2003. január 05. - 01:45
Írta 2003. január 05. - 01:29
Írta 2003. január 05. - 01:02
ami a sípályán van, az max 4,5 méter, ha nagyott szállsz, én nem fogok az biztos, mert le nem ugrom belátható ideig:)
amit eltörtem, egy duplavállas ballistic blade volt, ehh:) azt mondták nem rendeltetés használtat, ;D vajon miért? a felsõ része és az alsószár kb 160 fokos szöget zárt be. Haverommal lehet hogy elugrunk fényképezni. A nagy letörés melett van egy gyökér, tök frankót lehet róla ugrani, szerintem az egyik legjobb ilyen fajta ugrató a hegyen. persze a tudásomhoz képest. A pályák végén a betonutnál be lehet menni egy helyre, ahol van egy letörés, a "bonusz" én azzal próbálkoztam, ha sokat gyursz a mellette lévõn, akkor nem annyira vészes. Azért én eléggé beszartam.
amit eltörtem, egy duplavállas ballistic blade volt, ehh:) azt mondták nem rendeltetés használtat, ;D vajon miért? a felsõ része és az alsószár kb 160 fokos szöget zárt be. Haverommal lehet hogy elugrunk fényképezni. A nagy letörés melett van egy gyökér, tök frankót lehet róla ugrani, szerintem az egyik legjobb ilyen fajta ugrató a hegyen. persze a tudásomhoz képest. A pályák végén a betonutnál be lehet menni egy helyre, ahol van egy letörés, a "bonusz" én azzal próbálkoztam, ha sokat gyursz a mellette lévõn, akkor nem annyira vészes. Azért én eléggé beszartam.
Írta 2003. január 05. - 00:58
Amíg nincs riders, itt van pár kép a sípályáról azoknak akik nem szoktak a hegyen bicózni
http://kep.tar.hu/na...ml?aid=27545912
M
http://kep.tar.hu/na...ml?aid=27545912
M
Írta 2003. január 05. - 00:54
I%!"WQ%ZE!"=%!+(/%+!(+!%/!/fuck chello/ server...
erkezz mindig ugy, hoigy minnel tobbet csillapithass! fizika!!!!
en eleg regota bevalalk egy 150cm-es lepcsosort, es no porblem eddig! a regota 8 ev!
a letorsest fotozni kernem vagy terkepet, hogy haver elkuldjem oda!! pliz!
koszike!!
erkezz mindig ugy, hoigy minnel tobbet csillapithass! fizika!!!!
en eleg regota bevalalk egy 150cm-es lepcsosort, es no porblem eddig! a regota 8 ev!
a letorsest fotozni kernem vagy terkepet, hogy haver elkuldjem oda!! pliz!
koszike!!
Írta 2003. január 05. - 00:05
a Bender bátor (Nemecsek is az volt), de legtöbbször hátsóra puffan aztán meg az történik, amit kispajtásom Jorus is írt.
Írta 2003. január 04. - 23:04
szevasztok! milyen sípálya letörésrõl beszéltek? sísánc? vagy mi. azt a 13 éves kölyköt megnézném ügyes lehet. és ez holvan ez a bigyó? mert egyszer majd megnézem. visszatérve a letörésre, találtam egy ilyen kis enyhe 90-100centis letörést, simán ment. rájöttem, ha elindulok nincs visszaút. szikla szélénél voltam, és repültem. tetszett majd a közeljövõben a nagyobbat is bekéne vállalni. amugy ha nézitek bendert, õ lejtön is 1 kerékre érkezik. biztos félti a homlokcsövet ;D na csao