Mi a neve,tbert?
Sokan vannak?
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
félelemleküzdés
Started by
yanee
, 2003. January 02. 13:27
Posted 2003. January 12. - 19:33
Posted 2003. January 12. - 19:29
Posted 2003. January 12. - 19:22
Akko te mévagy itt?
Én nem akartam beszólni senkinek,szerintem nagyot mindenki tud ugrani.Itt nem a nagy jumpokon van a hangsúly hanem a teknikán és a rutinon.A többi magától jön.
Viszont ez az érzelmi és intellektuális takony ami itt ömlik,attól hánynom kell.
Én nem akartam beszólni senkinek,szerintem nagyot mindenki tud ugrani.Itt nem a nagy jumpokon van a hangsúly hanem a teknikán és a rutinon.A többi magától jön.
Viszont ez az érzelmi és intellektuális takony ami itt ömlik,attól hánynom kell.
Posted 2003. January 12. - 19:15
Nem akartam válszolni erre, amit írtál ide elõször... De aztán a freeride de mi is az topikban is elolvastam magasröptû hozzászólásodat...
Ez a hangnem itt a fórumon nem elfogadott, a hülyéknek kívül tágasabb!. >
Ez a hangnem itt a fórumon nem elfogadott, a hülyéknek kívül tágasabb!. >
Posted 2003. January 12. - 19:14
Posted 2003. January 12. - 19:12
Posted 2003. January 12. - 19:08
Posted 2003. January 12. - 19:02
aaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha... ;D
freeride4life!!!! BROTHER hi!!!
Shock fhatökü freerider!Ha 1,50 eket ugrotok és azt letörésnek nevezitek akko sajt.Ha 2méter nektek dirt akko is sajt, méghozzá egy jó nagy büdös sajt...az nem freeride.
Az lámálkodás. Nem akarok fikuszolni senkit, de ez a freeride mánia már egykicsit divat lett... 8)
Komolyan kb. 5-10 ember csinálja ebben az országban...
Sajna, nem vagytok még benne... :
Nna heló.
freeride4life!!!! BROTHER hi!!!
Shock fhatökü freerider!Ha 1,50 eket ugrotok és azt letörésnek nevezitek akko sajt.Ha 2méter nektek dirt akko is sajt, méghozzá egy jó nagy büdös sajt...az nem freeride.
Az lámálkodás. Nem akarok fikuszolni senkit, de ez a freeride mánia már egykicsit divat lett... 8)
Komolyan kb. 5-10 ember csinálja ebben az országban...
Sajna, nem vagytok még benne... :
Nna heló.
Posted 2003. January 11. - 19:30
palmer :
3-4 honap amig felszivodik normalisan. latvanyosan gyogyul ugy egy honap alatt de meg ott van sokaig.
ennyiben jobb egy tores.. a csont hamarabb osszeforr :>
3-4 honap amig felszivodik normalisan. latvanyosan gyogyul ugy egy honap alatt de meg ott van sokaig.
ennyiben jobb egy tores.. a csont hamarabb osszeforr :>
Posted 2003. January 11. - 19:02
Posted 2003. January 11. - 16:13
Jorus: Én nem szoktam esni, nem is emlékszem ilyenre : bár most, hogy mondod mintha november 17-e óta van vérömleny az oldalamba, ma már csak az izmok között. Miért nem szívódik mán fel???
Palmer (aki kurva nagyot esett és azt hitte, hogy nem fog felkelni, de mégis)
Palmer (aki kurva nagyot esett és azt hitte, hogy nem fog felkelni, de mégis)
Posted 2003. January 11. - 04:55
3,5m!!! korekt de nem eleg!!! a csucs 4.5m kornyken van!!!
ja es hatsokerek lefele!!!!!!!!!!!!! :-)
ja es hatsokerek lefele!!!!!!!!!!!!! :-)
Posted 2003. January 10. - 21:24
Posted 2003. January 10. - 20:03
Posted 2003. January 10. - 17:44
Posted 2003. January 10. - 16:19
a 12%os lejtõ (vagy inkább úgy mondjam, hogy a OSKOLA) felõl a fgyizó elõtt balra, vagy HOLLÓSTETÕ felõl?
(bocs az OFFért.... :-[)
(bocs az OFFért.... :-[)
Posted 2003. January 10. - 15:44
Ja!
Egy utcán be kell menni, és az egyik ház aljában van a kocsma!
Frankó kis terasz vanm, padokkal, illetve a kertben is vannak asztalok. A fagyis bódékig nem kell elmenni, elõtte balra van vagy 100 m-rel.
Úgy látom, tudsz mindent!
Ha itt vagytok, megnézhetjük Manci néni kocsmáját!
Egy utcán be kell menni, és az egyik ház aljában van a kocsma!
Frankó kis terasz vanm, padokkal, illetve a kertben is vannak asztalok. A fagyis bódékig nem kell elmenni, elõtte balra van vagy 100 m-rel.
Úgy látom, tudsz mindent!
Ha itt vagytok, megnézhetjük Manci néni kocsmáját!
Posted 2003. January 10. - 15:32
bükkszentkereszti kocsma ez a temetõ elõtti? (a temetõ székelykapujának felirata: "Mindennek meg van a rendelt ideje, ideje van a szülétésnek, és ideje a halálnak" szép, nem?)
na, az vóna a soron?
;D mi minden évben, ha Lillán vagyunk, felmegyünk egy pár kör fagyiért... ÁLLLLLLATI FINCSI, és MINDIG ÓCSÓBB GÖMBJE 10-15Ftvel mint a városokban...
de a kocsma sem utolsó...
PéeF
na, az vóna a soron?
;D mi minden évben, ha Lillán vagyunk, felmegyünk egy pár kör fagyiért... ÁLLLLLLATI FINCSI, és MINDIG ÓCSÓBB GÖMBJE 10-15Ftvel mint a városokban...
de a kocsma sem utolsó...
PéeF
Posted 2003. January 10. - 13:32
Jorus! Akkor én is egy hasonlóval, lehet dönteni, hogy félelemleküzdés vagy sem.
Nyáron történt, hogy összeverõdött egy kis csapat és egy laza telergésre mentünk. Miskolc,-M-tapolca-Komlóstetõ-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Miskolc.
Az indulás elõtt kitettem az esõkabátot és minden fölösleges dolgot a tatyóból aztán hajrá.
Nap süt ezerrel, jó a társaság és jó az út is.
Kötelezõ megálló Bükkszentkereszt Manci néni kocsmája.
zsíroskenyér hagymával, sör, üdítõ. Közben valami morgott, de betudtuk ezt a közeli bányában történõ robbantásnak.
Kiértünk Hollóstetõre, ehol olyan jégesõt kaptunk a nyakunkba, hogy a látótávolság kb 5-10 m volt. 1 perc alatt ázott sz*rrá mindenki és ekkor elkezdte a dörgést és a villámlást is.
Elég magasan voltunk ahhoz, hogy a villámlással egyidõben már a hang is jött. Jó közel csapkodott.
Gondolkodóba estünk, hogy most mi legyen, de elindultunk lefelé Lillafüredre. Dörgött és villámlott, azon imádkoztunk, hogy csak a közelünkbe vagy valamelyikünkbe ne csapjon, mert még csak segíteni se tudnánk egymásnak. Esõbeálló ezen a szakaszon sehol nincs,a fák alatt pedíg szintén nem biztonságos. Lassan leértünk a busz végállomásra, itt álltunk be az esõbeállóba. Viszont itt már a jég nem esett.
Bevallom: féltem ezen a szakaszon. utólag kiderült: nem csak én. a jégesõbõl a városban semmit nem tapasztaltak, csak rajtunk röhögött mindenki, mert sárosak és vizesek voltunk rendesen.
Nyáron történt, hogy összeverõdött egy kis csapat és egy laza telergésre mentünk. Miskolc,-M-tapolca-Komlóstetõ-Bükkszentlászló-Bükkszentkereszt-Miskolc.
Az indulás elõtt kitettem az esõkabátot és minden fölösleges dolgot a tatyóból aztán hajrá.
Nap süt ezerrel, jó a társaság és jó az út is.
Kötelezõ megálló Bükkszentkereszt Manci néni kocsmája.
zsíroskenyér hagymával, sör, üdítõ. Közben valami morgott, de betudtuk ezt a közeli bányában történõ robbantásnak.
Kiértünk Hollóstetõre, ehol olyan jégesõt kaptunk a nyakunkba, hogy a látótávolság kb 5-10 m volt. 1 perc alatt ázott sz*rrá mindenki és ekkor elkezdte a dörgést és a villámlást is.
Elég magasan voltunk ahhoz, hogy a villámlással egyidõben már a hang is jött. Jó közel csapkodott.
Gondolkodóba estünk, hogy most mi legyen, de elindultunk lefelé Lillafüredre. Dörgött és villámlott, azon imádkoztunk, hogy csak a közelünkbe vagy valamelyikünkbe ne csapjon, mert még csak segíteni se tudnánk egymásnak. Esõbeálló ezen a szakaszon sehol nincs,a fák alatt pedíg szintén nem biztonságos. Lassan leértünk a busz végállomásra, itt álltunk be az esõbeállóba. Viszont itt már a jég nem esett.
Bevallom: féltem ezen a szakaszon. utólag kiderült: nem csak én. a jégesõbõl a városban semmit nem tapasztaltak, csak rajtunk röhögött mindenki, mert sárosak és vizesek voltunk rendesen.
Posted 2003. January 10. - 10:03
Na, csak, hogy vmi érdemi hozzászólás is legyen vagymi.
Szal egyik késõ õszi, novemberi napon történt, hogy már délelõtt óta fogasoztunk, néha az esõ is elkapott, a szél is fújt, de nem volt vészes. Letoltunk jópár pályát, volt pár esés is. Palmer például némi street közben perecelt, ami után volt egy kis szerelés, ami után szerettünk volna még egy kört menni, de addig pöcsöltünk, hogy teljesen ránk esteledett. 1/4 6-kor már valahogy senkinek sem akaródzott mégeccer felülni a fogasra, csupán Begbie, meg én mentünk még egy kört vaksötétben. Mi is csak azért, mert Beg-nek egyszerûbb, ha megyünk egy GT-t, és onnan gurul haza, mintha a Szilágyiról tekerne a Déli felé; nekem pedig úgyis arrafelé volt dolgom... Szal fent jeges szél (bár ezt nemigen éreztük miután felvettük a bukót), meg persze vak sötét. Azért persze simán letoltuk a GT-t, nem egy nagy durranás a pálya, igaz az utat csupán sejthettük. Még szerencse, hogy kívülrõl tudom merre vannak tuskók. Az egyetlen folt Beg hófehér bukója volt.
Ez persze offtopic, mert egyikünk sem félt, inkább fázott, de azért ne csak a vita legyen, meg a durci.
:-*
Szal egyik késõ õszi, novemberi napon történt, hogy már délelõtt óta fogasoztunk, néha az esõ is elkapott, a szél is fújt, de nem volt vészes. Letoltunk jópár pályát, volt pár esés is. Palmer például némi street közben perecelt, ami után volt egy kis szerelés, ami után szerettünk volna még egy kört menni, de addig pöcsöltünk, hogy teljesen ránk esteledett. 1/4 6-kor már valahogy senkinek sem akaródzott mégeccer felülni a fogasra, csupán Begbie, meg én mentünk még egy kört vaksötétben. Mi is csak azért, mert Beg-nek egyszerûbb, ha megyünk egy GT-t, és onnan gurul haza, mintha a Szilágyiról tekerne a Déli felé; nekem pedig úgyis arrafelé volt dolgom... Szal fent jeges szél (bár ezt nemigen éreztük miután felvettük a bukót), meg persze vak sötét. Azért persze simán letoltuk a GT-t, nem egy nagy durranás a pálya, igaz az utat csupán sejthettük. Még szerencse, hogy kívülrõl tudom merre vannak tuskók. Az egyetlen folt Beg hófehér bukója volt.
Ez persze offtopic, mert egyikünk sem félt, inkább fázott, de azért ne csak a vita legyen, meg a durci.
:-*