Jelentkezz be Regisztrálj
Magura
Írta 2012. július 16. - 12:41
bocs hogy nem irtam csak a pm et vartam aztan megkelejtkeztem.
itt az emailem ide irj ha meg aktualis:hadidy1092@hotmail.com
Írta 2012. július 16. - 12:26
Írta 2012. július 16. - 12:10
Továbbra is keresnék 1db Magura HS 11 balos, vagy 2db Magura HS33 Fékkart.
Ha valakinek van eladó, jelentkezzen! Végsõ esetben 1db komplett HS 33 is megfelel.
Írta 2012. június 19. - 10:59
Írta 2012. június 18. - 20:06
nekem van csak fekkar.
irj privatot.
bolti uj itthon tuti nincsen.max kulfold.
Küldtem kétszer is, de szerintem nem kapod meg. E-mail címem: cefretunkany(kukac)gmail(pont)com
Írta 2012. június 18. - 14:04
irj privatot.
bolti uj itthon tuti nincsen.max kulfold.
Írta 2012. június 18. - 13:59
Valaki nem tudja hol lehet kapni Magura HS fékkart? HS11-eshez kéne, de ha lehet, akkor már HS33-ra cserélném. Egy bukásnál le lett zúzva, a fékkar megúszta, meg a csövek, de a bilincse nem.
Írta 2012. április 13. - 18:50
Van valami tapsztalat az új mt-2vel
mert ilyet szeretnék venni és semmi tesztet nem találtam róla megéri megvenni?
Egy pár hete vettem, egyelõre kitûnõ: könnyû állítani (torx25), jó a súlya, remekül fog és még jól is néz ki.
Egy gagyi avid juicy 5-rõl ez nagy elõrelépés mert az folyamatosan ragadt.
Írta 2012. április 09. - 16:17
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2012. február 19. - 15:55
Közben észrevettem, hogy az egyik fékpofa szürke, és nem fekete. Remélem azért jó lesz. (gondolom más az anyaga)
Írta 2012. február 19. - 14:16
A késésre én szét szoktam szedni a fékeket, ...
Reménykedtem, hátha van valami finombeállító csavar, amivel esetleg lehet szabályozni az olajnyomást a két oldal között. Egyelõre azt hiszem nem nyúlok hozzá, levegõsnek nem levegõs az biztos, a hidraulikus része ezt leszámítva valószínû rendben van.
Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy maga az olaj öregszik-e? Ez nem egy új fék, de valószínû, hogy nagyon keveset használták, mivel a bicikli is szinte új, a fék meg gyári rajta.
Írta 2012. február 19. - 09:49
A késésre én szét szoktam szedni a fékeket, és újra kenem tömítéseket, és azzal le lehet minimalizálni a késést.
De ezt csak akkor csináld ha értesz hozzá, meg megvannak a megfelelõ szerszámok.
Konkrétan még HS fékeket nem szervizeltem, így sajnos nem tudom h kell e hozzá vmi "spéci" szerszám.
Írta 2012. február 19. - 00:50
Van egy Magura HS 11-es fékem. Szeretném pontosan beállítani, de van egy olyan gondom, hogy az egyik fékpofa késik a másikoz képest. Van rá valami megoldás? Amelyiknél bemegy a fékkar felõl az olajcsõ, az elõbb ér neki a felninek, pedig egyforma távolságra van tõle, és ha csak kicsit húzom meg a kart, akkor csak az egyik fékdugattyú kezdi el befelé nyomni a pofát.
Másik kérdésem, hogy a beállítást legcélszerûbb úgy végezni, hogy lelazítom mind a négy csavart, nekinyomom a felninek a pofákat, kicsit szorítok a csavarokon, behúzom a fékkart annyira, amekkora hézagot akarok a pofa és a felni között, majd meghúzom a csavarokat és zárom a gyorsszorítót?
Kerék ki-be szerelést hogy lehet megúszni beállítgatás nélkül?
Írta 2012. február 13. - 14:31
mert ilyet szeretnék venni és semmi tesztet nem találtam róla megéri megvenni?
Írta 2012. január 25. - 11:06
Írta 2011. december 05. - 22:02
Írta 2011. december 05. - 21:31
Ha Pesti vagy akkor én esetleg rátudok nézni.
Szét lett szedve, át lett tisztítva az a része. Még egy dolog feltûnt. A külsõ dugattyú alapállásban kicsit beljebb van, így bizony kicsit fékezi a kereket, nagyon minimálisan hozzáér a betét a tárcsához. Ez sem normális dolog, szóval ebbõl lehet szerviz lesz.
Egyébként az elsõ is ilyen állapotban volt, azzal azóta sincs semmilyen probléma. Ugyan úgy jártunk el vele, azért vagyok tanácstalan. Meg a kezem kötve van, így mostanában még nem tudok piszkos munkát végezni.
Nincs Magura szerviz itt Mo.-n? Vagy egy hozzáértõ ember, aki rá tudna nézni tüzetesen?
Írta 2011. december 05. - 21:01
Egyébként az elsõ is ilyen állapotban volt, azzal azóta sincs semmilyen probléma. Ugyan úgy jártunk el vele, azért vagyok tanácstalan. Meg a kezem kötve van, így mostanában még nem tudok piszkos munkát végezni.
Nincs Magura szerviz itt Mo.-n? Vagy egy hozzáértõ ember, aki rá tudna nézni tüzetesen?
Írta 2011. december 04. - 12:42
Igaz szerintem a nyerget is szét kéne szedni, és a tömítéseket is megtisztogatni!
Még semmit, nem válaszolt a mail-re.
Hát, ha csak a rugó lenne, akkor fellélegzek. Megnézem majd, hogy müxik itt a szétszedés.
Írta 2011. december 04. - 11:37
Hát, ha csak a rugó lenne, akkor fellélegzek. Megnézem majd, hogy müxik itt a szétszedés.
És mit mondott?
ÉS nem kellene végig ezt tapasztalnod, ugyanis lehet h csak felpuhult a rugó, mert mondjuk a DOT megmarta. És akkor nincsen bán annyi erõ h teljesen visszanyomja a fõfékmunkahengert, és evégett van ez a lötyögés.
Egyébként én még régen Juliet, meg Louiset szervizeltem, és mindegyiknél volt ilyen baj, mig szét nem lett szedve és ki nem lett takarítva!
Utána minden flottul ment.

Belépés
Felhasználó létrehozása

Ugrás az oldal tetejére