Jelentkezz be Regisztrálj
Magura
Írta 2012. július 16. - 12:41
bocs hogy nem irtam csak a pm et vartam aztan megkelejtkeztem.
itt az emailem ide irj ha meg aktualis:hadidy1092@hotmail.com
Írta 2012. július 16. - 12:26
Írta 2012. július 16. - 12:10
Továbbra is keresnék 1db Magura HS 11 balos, vagy 2db Magura HS33 Fékkart.
Ha valakinek van eladó, jelentkezzen! Végsõ esetben 1db komplett HS 33 is megfelel.
Írta 2012. június 19. - 10:59
Írta 2012. június 18. - 20:06
nekem van csak fekkar.
irj privatot.
bolti uj itthon tuti nincsen.max kulfold.
Küldtem kétszer is, de szerintem nem kapod meg. E-mail címem: cefretunkany(kukac)gmail(pont)com
Írta 2012. június 18. - 14:04
irj privatot.
bolti uj itthon tuti nincsen.max kulfold.
Írta 2012. június 18. - 13:59
Valaki nem tudja hol lehet kapni Magura HS fékkart? HS11-eshez kéne, de ha lehet, akkor már HS33-ra cserélném. Egy bukásnál le lett zúzva, a fékkar megúszta, meg a csövek, de a bilincse nem.
Írta 2012. április 13. - 18:50
Van valami tapsztalat az új mt-2vel
mert ilyet szeretnék venni és semmi tesztet nem találtam róla megéri megvenni?
Egy pár hete vettem, egyelõre kitûnõ: könnyû állítani (torx25), jó a súlya, remekül fog és még jól is néz ki.
Egy gagyi avid juicy 5-rõl ez nagy elõrelépés mert az folyamatosan ragadt.
Írta 2012. április 09. - 16:17
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
Írta 2012. február 19. - 15:55
Közben észrevettem, hogy az egyik fékpofa szürke, és nem fekete. Remélem azért jó lesz. (gondolom más az anyaga)
Írta 2012. február 19. - 14:16
A késésre én szét szoktam szedni a fékeket, ...
Reménykedtem, hátha van valami finombeállító csavar, amivel esetleg lehet szabályozni az olajnyomást a két oldal között. Egyelõre azt hiszem nem nyúlok hozzá, levegõsnek nem levegõs az biztos, a hidraulikus része ezt leszámítva valószínû rendben van.
Illetve lenne egy olyan kérdésem, hogy maga az olaj öregszik-e? Ez nem egy új fék, de valószínû, hogy nagyon keveset használták, mivel a bicikli is szinte új, a fék meg gyári rajta.
Írta 2012. február 19. - 09:49
A késésre én szét szoktam szedni a fékeket, és újra kenem tömítéseket, és azzal le lehet minimalizálni a késést.
De ezt csak akkor csináld ha értesz hozzá, meg megvannak a megfelelõ szerszámok.
Konkrétan még HS fékeket nem szervizeltem, így sajnos nem tudom h kell e hozzá vmi "spéci" szerszám.
Írta 2012. február 19. - 00:50
Van egy Magura HS 11-es fékem. Szeretném pontosan beállítani, de van egy olyan gondom, hogy az egyik fékpofa késik a másikoz képest. Van rá valami megoldás? Amelyiknél bemegy a fékkar felõl az olajcsõ, az elõbb ér neki a felninek, pedig egyforma távolságra van tõle, és ha csak kicsit húzom meg a kart, akkor csak az egyik fékdugattyú kezdi el befelé nyomni a pofát.
Másik kérdésem, hogy a beállítást legcélszerûbb úgy végezni, hogy lelazítom mind a négy csavart, nekinyomom a felninek a pofákat, kicsit szorítok a csavarokon, behúzom a fékkart annyira, amekkora hézagot akarok a pofa és a felni között, majd meghúzom a csavarokat és zárom a gyorsszorítót?
Kerék ki-be szerelést hogy lehet megúszni beállítgatás nélkül?
Írta 2012. február 13. - 14:31
mert ilyet szeretnék venni és semmi tesztet nem találtam róla megéri megvenni?
Írta 2012. január 25. - 11:06
Írta 2011. december 05. - 22:02
Írta 2011. december 05. - 21:31
Ha Pesti vagy akkor én esetleg rátudok nézni.
Szét lett szedve, át lett tisztítva az a része. Még egy dolog feltûnt. A külsõ dugattyú alapállásban kicsit beljebb van, így bizony kicsit fékezi a kereket, nagyon minimálisan hozzáér a betét a tárcsához. Ez sem normális dolog, szóval ebbõl lehet szerviz lesz.
Egyébként az elsõ is ilyen állapotban volt, azzal azóta sincs semmilyen probléma. Ugyan úgy jártunk el vele, azért vagyok tanácstalan. Meg a kezem kötve van, így mostanában még nem tudok piszkos munkát végezni.
Nincs Magura szerviz itt Mo.-n? Vagy egy hozzáértõ ember, aki rá tudna nézni tüzetesen?
Írta 2011. december 05. - 21:01
Egyébként az elsõ is ilyen állapotban volt, azzal azóta sincs semmilyen probléma. Ugyan úgy jártunk el vele, azért vagyok tanácstalan. Meg a kezem kötve van, így mostanában még nem tudok piszkos munkát végezni.
Nincs Magura szerviz itt Mo.-n? Vagy egy hozzáértõ ember, aki rá tudna nézni tüzetesen?
Írta 2011. december 04. - 12:42
Igaz szerintem a nyerget is szét kéne szedni, és a tömítéseket is megtisztogatni!
Még semmit, nem válaszolt a mail-re.
Hát, ha csak a rugó lenne, akkor fellélegzek. Megnézem majd, hogy müxik itt a szétszedés.
Írta 2011. december 04. - 11:37
Hát, ha csak a rugó lenne, akkor fellélegzek. Megnézem majd, hogy müxik itt a szétszedés.
És mit mondott?
ÉS nem kellene végig ezt tapasztalnod, ugyanis lehet h csak felpuhult a rugó, mert mondjuk a DOT megmarta. És akkor nincsen bán annyi erõ h teljesen visszanyomja a fõfékmunkahengert, és evégett van ez a lötyögés.
Egyébként én még régen Juliet, meg Louiset szervizeltem, és mindegyiknél volt ilyen baj, mig szét nem lett szedve és ki nem lett takarítva!
Utána minden flottul ment.