//OFF
Azt a rézfánfütty.... Sipi, mint a kommentátor?
Megy ifj. Knézy Jenõ is?
//ON
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
I Országúti Maraton Eger
Indította
olaf
, 2002. december 01. 19:28
Írta 2003. március 04. - 20:57
Írta 2003. március 04. - 20:54
Írta 2003. március 04. - 15:38
Nem sajnos a gépem még nem Pinarello. majd talán egyszer...
Van egy nagyszerü maraton a neve: Gran fondo Pinarello.
kb 2000 országutis volt köztük Migule Indurain stb..
/van autogram tõle ;D a rajtszámomon../
Júliusban van.
iszonyú király a rendezvény. kemény de nagyon jó.
Profik meg nyomják mert miért ne. csak az lene a jó ha ök pl külön mennének.
a pinarellon ugy oldották meg hogy elengedték öket 2 percel elöttünk.igy aztán mi sem zavartuk az Õ köreiket. Bár ott elméletileg nem profik voltak / a külömbség mindössze annyi hogy abban az évben nem kaptak szerõdést valamelyik csapattol. mert szerko + erõ+ meg tudás és szervezés szintjén mindenben azok voltak./
De Egerben is tuti ott leszünk...
Van egy nagyszerü maraton a neve: Gran fondo Pinarello.
kb 2000 országutis volt köztük Migule Indurain stb..
/van autogram tõle ;D a rajtszámomon../
Júliusban van.
iszonyú király a rendezvény. kemény de nagyon jó.
Profik meg nyomják mert miért ne. csak az lene a jó ha ök pl külön mennének.
a pinarellon ugy oldották meg hogy elengedték öket 2 percel elöttünk.igy aztán mi sem zavartuk az Õ köreiket. Bár ott elméletileg nem profik voltak / a külömbség mindössze annyi hogy abban az évben nem kaptak szerõdést valamelyik csapattol. mert szerko + erõ+ meg tudás és szervezés szintjén mindenben azok voltak./
De Egerben is tuti ott leszünk...
Írta 2003. március 04. - 13:53
Sipi, mit értsünk azon hogy Pinarellót végig nyomtátok? Ez valami verseny volt, vagy a géped Pinarello? A profik nemcsak brahiból nyerik, hanem mert nem tudsz utánuk menni (pl. 52 km/h-val emelkedõnek felfelé >), úgy tudom nyílt a dolog, vagyis indulhatnak legálisan.
Írta 2003. március 04. - 13:26
Elõször is mint új hozzászoló.
Nagyon Király a dolog és biztos ott leszünk.
Teperés biztos lesz mivel ahol a profik megjelennek ott tuti lesz. Már csak brahibol is megnyerik..
Amugy tény a mi tény fantasztikus egy egy ilyen maraton.
Tavaly a Pinarello -t végig nyomtuk.
Idén is megyünk!!! Maga a menyország..
Hátha itthon is elindul valami hasonló!!
És erre a bulira is megyünk vagy 10 tuti..
Üdv
Nagyon Király a dolog és biztos ott leszünk.
Teperés biztos lesz mivel ahol a profik megjelennek ott tuti lesz. Már csak brahibol is megnyerik..
Amugy tény a mi tény fantasztikus egy egy ilyen maraton.
Tavaly a Pinarello -t végig nyomtuk.
Idén is megyünk!!! Maga a menyország..
Hátha itthon is elindul valami hasonló!!
És erre a bulira is megyünk vagy 10 tuti..
Üdv
Írta 2003. március 03. - 19:04
Lehet hogya profik nyomják mint atom, de én bemutatom mi az a MTB érzés országútival. 8)
Írta 2003. március 03. - 12:16
Érzésem szerint az indulóknak csak egy része fogja buliként felfogni a dolgot, jónéhányan nyomják majd ahogy a csövön kifér (fõleg a "profik"), hogy te is lásd mennyire jók.
Írta 2003. február 28. - 21:19
A qtyák csak növelik a teljesitményed!
Lehet, hogy mi is megyünk lelkes edzõtársammal. Igazából még nem voltam "komoly versenyen", a maraton azért inkább egy jó buli nem? Legalább szokom a verseny feehlinget... ;D
Csak olvadjon el a hó és tudjuk készülni!
Mindenkinek hátszél!
Lehet, hogy mi is megyünk lelkes edzõtársammal. Igazából még nem voltam "komoly versenyen", a maraton azért inkább egy jó buli nem? Legalább szokom a verseny feehlinget... ;D
Csak olvadjon el a hó és tudjuk készülni!
Mindenkinek hátszél!
Írta 2003. február 25. - 17:42
Amennyiben túléled a kutyatámadásokat
Ja, a térkép már beolvasva GPS-szel, csak körülményes egy kicsit átpakolnom mindenki számára érthetõ formátumba.
Hát a GPS szoftvere nem egy CLICKandPLAY!
Tehát türelem.
Ja, a térkép már beolvasva GPS-szel, csak körülményes egy kicsit átpakolnom mindenki számára érthetõ formátumba.
Hát a GPS szoftvere nem egy CLICKandPLAY!
Tehát türelem.
Írta 2003. február 25. - 17:02
Ha vkit érdekel márciusban remélhetõleg végig tekerem a pályát és élmény beszámolót tartok. 8)
Írta 2003. február 19. - 09:58
Csak úgy érdeklõdtem, hogy mire lehet számítani, mert én is ismerek néhány ilyen helyet (Rakaca, Bódvalenke, Alsózsolca), ahol lehet élvezni az igazi sajátos-hátrányos kisebbségi vendégszeretetet. :
Írta 2003. február 17. - 21:04
Roma köztársaság azt nem tom, de ha van megdöntjük és lesz Demokratikus diktatúra 8)
Írta 2003. február 17. - 10:03
Írta 2003. február 15. - 03:09
Tök jónak néz ki,csak az a baj,hogy nincsen o.útim:(
Mivel Kazincbarcikai vagyok,majd egyszer bejárom csak úgy simán.Bár a Domaháza,Arló közötti részek kisérõk nélkül nem ajánlottak:)
Üdv:Thy:)
Mivel Kazincbarcikai vagyok,majd egyszer bejárom csak úgy simán.Bár a Domaháza,Arló közötti részek kisérõk nélkül nem ajánlottak:)
Üdv:Thy:)
Írta 2003. február 02. - 19:50
Írta 2003. február 01. - 22:47
Figyelem hamarosan meg lesz a magasságtérkép stb. figyeljétek a honlapunkat. Kicsit lassabban megy a szervezés meg minden, de meg lesz /A fõnök az MMTBSZ elnöki bizottsdágába bekerült és több a dolga/
Írta 2003. január 27. - 15:08
Sziasztok kaptunk egy aranyos levelet olvassátok el sztem nagyon aranyos. A szerzõ nevét nem írom le mert nem tud rõla hogy mûvét közlöm.
"Szevasztok!
Ha nem zavarok, szeretnék a kerékpározás terén egy-két gondolatot elereszteni.
Minden kerékpárosnak, aki bármilyen maratonra eddig nevezett vagy csak ezután fog nevezni kívánok erõteljes felkészülést és eredményes szereplést. Annak pedig, aki még csak gondolkodik rajta hogy belevágjon egy ilyen akcióba vagy sem, annyit üzennék, hogy kezdje a rövidebb távokkal, de KEZDJE EL!!! Minden kerékpár õrültnek el kell menni egyszer egy maratonra, ahol jól megfertõzõdik és már alig várja hogy újra és újra leamortizálhassa magát és féltett járgányát. Csodálatos érzés megdolgozni azért, hogy az ember eljusson Budáról Visegrádra a Pilisen keresztül, esetleg egy jó mászást követõen a Kékes tetejérõl vagy akár Bánkútról "alámerülhessen" és a természetbe beépülve szinte részese lehessen annak. Mert a mountain-bike errõl is szól. Nem szégyenlem, hogy az egyik maratonon megálltam egy hegyi pataknál és megmosakodtam, nekem ez is belefért. A lényeg az, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelõ tempót, távot és erõbeosztást, hiszen azért a legtöbb embernek - persze szint id!
õn belül - a részvétel a legfontosabb.
Egy maratonon az egyén saját magának kell hogy bebizonyítsa mire is képes, aki itt elindul az biztos hogy nyer. Ha nem is aranyérmet, de egy olyan életre szóló élményt, ami egyedülálló és megismételhetetlen. Persze minden maratont követ egy másik, de az már egy MÁSIK. Miért ne legyünk ott annyin, amennyin csak tudunk, hiszen alig vártuk, hogy hazánkat is elkapja a maraton-láz! A magam részérõl én mind az országúti, mind a hegyi kerékpározást egyaránt szeretem, mindkettõnek megvan a maga szépsége és nagy örömmel vettem, hogy az egriek ez évben már országúti maratont is szerveznek. Itt Vác környékén sok lehetõség van mindkét irányzat mûvelésére, de szervezett "vékony kerekû" maratonokat eddig csak elvétve lehetett találni. Biztosan részt fogok venni az egri bulin, és ha az égiek is úgy akarják - és az autósok sem fognak minket az aszfaltba taposni - egy újabb megmérettetésen vehetünk részt.
Ezen sorok írásakor kezemet lelkesedésem és a kerékpározás iránti elkötelezettségem vezette. Nem arról akartam írni, hogy milyen negatív érzéseim vannak akár a hazánkat itthon és külföldön képviselõ versenyzõink támogatottságáról, akár a kerékpárutak építésérõl és minõségérõl, mert ezzel oldalakon keresztül lehetne foglalkozni. Ebben a pár sorban - így év elején - csak azokat a kerékpáros fajtársaimat akartam buzdítani egy kicsit, akik nem versenyszinten ûzik ezt a sportot, de mégis szeretnék magukat kipróbálni egy versenyszerû rendezvényen. A maraton egy életforma, életed részévé válik és egyszer csak azt veszed észre, hogy év elején már a naptáradat is hozzá igazítod.
Sok sikert mindenkinek és az ERÕ legyen velünk! "
"Szevasztok!
Ha nem zavarok, szeretnék a kerékpározás terén egy-két gondolatot elereszteni.
Minden kerékpárosnak, aki bármilyen maratonra eddig nevezett vagy csak ezután fog nevezni kívánok erõteljes felkészülést és eredményes szereplést. Annak pedig, aki még csak gondolkodik rajta hogy belevágjon egy ilyen akcióba vagy sem, annyit üzennék, hogy kezdje a rövidebb távokkal, de KEZDJE EL!!! Minden kerékpár õrültnek el kell menni egyszer egy maratonra, ahol jól megfertõzõdik és már alig várja hogy újra és újra leamortizálhassa magát és féltett járgányát. Csodálatos érzés megdolgozni azért, hogy az ember eljusson Budáról Visegrádra a Pilisen keresztül, esetleg egy jó mászást követõen a Kékes tetejérõl vagy akár Bánkútról "alámerülhessen" és a természetbe beépülve szinte részese lehessen annak. Mert a mountain-bike errõl is szól. Nem szégyenlem, hogy az egyik maratonon megálltam egy hegyi pataknál és megmosakodtam, nekem ez is belefért. A lényeg az, hogy mindenki megtalálja a neki megfelelõ tempót, távot és erõbeosztást, hiszen azért a legtöbb embernek - persze szint id!
õn belül - a részvétel a legfontosabb.
Egy maratonon az egyén saját magának kell hogy bebizonyítsa mire is képes, aki itt elindul az biztos hogy nyer. Ha nem is aranyérmet, de egy olyan életre szóló élményt, ami egyedülálló és megismételhetetlen. Persze minden maratont követ egy másik, de az már egy MÁSIK. Miért ne legyünk ott annyin, amennyin csak tudunk, hiszen alig vártuk, hogy hazánkat is elkapja a maraton-láz! A magam részérõl én mind az országúti, mind a hegyi kerékpározást egyaránt szeretem, mindkettõnek megvan a maga szépsége és nagy örömmel vettem, hogy az egriek ez évben már országúti maratont is szerveznek. Itt Vác környékén sok lehetõség van mindkét irányzat mûvelésére, de szervezett "vékony kerekû" maratonokat eddig csak elvétve lehetett találni. Biztosan részt fogok venni az egri bulin, és ha az égiek is úgy akarják - és az autósok sem fognak minket az aszfaltba taposni - egy újabb megmérettetésen vehetünk részt.
Ezen sorok írásakor kezemet lelkesedésem és a kerékpározás iránti elkötelezettségem vezette. Nem arról akartam írni, hogy milyen negatív érzéseim vannak akár a hazánkat itthon és külföldön képviselõ versenyzõink támogatottságáról, akár a kerékpárutak építésérõl és minõségérõl, mert ezzel oldalakon keresztül lehetne foglalkozni. Ebben a pár sorban - így év elején - csak azokat a kerékpáros fajtársaimat akartam buzdítani egy kicsit, akik nem versenyszinten ûzik ezt a sportot, de mégis szeretnék magukat kipróbálni egy versenyszerû rendezvényen. A maraton egy életforma, életed részévé válik és egyszer csak azt veszed észre, hogy év elején már a naptáradat is hozzá igazítod.
Sok sikert mindenkinek és az ERÕ legyen velünk! "
Írta 2003. január 22. - 18:54
Mihelyt haza ugrok meghajtom az egész szervezést, csak a vizsgáknak léegyen vége! :
Írta 2003. január 22. - 10:39
A logo nagyon "fontos", de a többi site is jó lenne (útvonaltérkép, magasság stb. nincs fenn)