Katapajti: úgy tudom a Tisza Maraton július 20-án lesz.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
I Országúti Maraton Eger
Started by
olaf
, 2002. December 01. 19:28
Posted 2003. March 15. - 22:29
Posted 2003. March 15. - 21:18
Hali!!
Hát srácok, rosszul érint engem, hogy két egymást követõ napon van a Tisza Maraton, meg ez. De lehet, hogy lenyomom, legfeljebb 12 napot pihenés nélkül tekerek. :-\ Ez tavaly is így volt?
Így jár, aki túl sokat akar. ;D
Hát srácok, rosszul érint engem, hogy két egymást követõ napon van a Tisza Maraton, meg ez. De lehet, hogy lenyomom, legfeljebb 12 napot pihenés nélkül tekerek. :-\ Ez tavaly is így volt?
Így jár, aki túl sokat akar. ;D
Posted 2003. March 14. - 17:13
vBalu! Ha már így rákérdeztél: 6 óra, az kb. 20 km/h átlagot jelent.
Úgy gondolom ez "halandó" emberekenek is elegendõ.
Úgy gondolom ez "halandó" emberekenek is elegendõ.
Posted 2003. March 12. - 22:21
Posted 2003. March 12. - 18:03
köszönömköszönömköszönömköszönöm
:-* :-* :-*
majd megpróbálok arra járni vmelyik nap , mondjuk holnap
:-* :-* :-*
majd megpróbálok arra járni vmelyik nap , mondjuk holnap
Posted 2003. March 12. - 12:36
Posted 2003. March 10. - 23:24
Posted 2003. March 10. - 20:40
Ors! Hogy veled csak a gond van!
ez nem is igaz !!
de jelentem megnéztem és láttam is ;D azért kinyomtathatod, ha tudod ;D ;D
Ors
Posted 2003. March 10. - 14:39
Posted 2003. March 10. - 11:48
Ors!
A Netscape-s problémát nem értem, valószinû nem támogatja azt a kódot amit írtam (grrr... ), de készítettem rá egy gyors, bár kevésbé elegáns megoldást.
Látogass el újra.
A Netscape-s problémát nem értem, valószinû nem támogatja azt a kódot amit írtam (grrr... ), de készítettem rá egy gyors, bár kevésbé elegáns megoldást.
Látogass el újra.
Posted 2003. March 09. - 15:06
Posted 2003. March 08. - 21:04
Posted 2003. March 08. - 12:33
Valószínû a probléma nálad van, használj Internet Explorer 5.5 vagy újabb verziót esetleg Opera 6.05 vagy 7, de megpróbálom átalakítani, ha megírod, hogy milyen böngészõvel nem megy.
Posted 2003. March 07. - 18:01
Nekem a szinttérképbõl nem látszik semmi , nálam a gond ????
a másik térkép teljesen korrekt
Ors
Posted 2003. March 07. - 16:13
FIGYELEM EMBEREK!!! (hölgyek, urak)
Végre felkerült az útvonal és a szinttérkép.
Lehet gyönyörködni/szörnyülködni stb.
http://www.bukkmaraton.hu
Végre felkerült az útvonal és a szinttérkép.
Lehet gyönyörködni/szörnyülködni stb.
http://www.bukkmaraton.hu
Posted 2003. March 06. - 15:49
Pcycle
Idén is tervezzük az indulást.
Amennyiben kedvet kaptál a dologhoz info:
Biondo Bike /Seregély Márta..
Idén is tervezzük az indulást.
Amennyiben kedvet kaptál a dologhoz info:
Biondo Bike /Seregély Márta..
Posted 2003. March 05. - 21:06
//OFF
Csak azért gondoltam, mert ugye is õ versenyzett... úgy véltem, hogy manapság sem állnak tõle a kerékpárok, versenyek, maratonok... amiben szerintem igazam is van, de õ nem az a Sipi, ez a lényeg
//ON
Csak azért gondoltam, mert ugye is õ versenyzett... úgy véltem, hogy manapság sem állnak tõle a kerékpárok, versenyek, maratonok... amiben szerintem igazam is van, de õ nem az a Sipi, ez a lényeg
//ON
Posted 2003. March 05. - 15:14
Sejtettem én ezt, mert azért az óriási teljesítmény lenne, ha az a Sipi nyomná le a 135km kb4000m-es össz szintkülönbséggel ;D(persze 25-30 évvel ezelõtt más lett volna az ábra).
Egyébként Sipi köszi az infót. Ezéven is indulsz?
Egyébként Sipi köszi az infót. Ezéven is indulsz?
Posted 2003. March 05. - 12:34
Srácok Én nem az a Sipi vagyok/ hál istennek kb 50kg vagyok könnyebb... ;D /
Pinarello: idõpont: 2003 julis 20 Treviso ból indul táv: 135 vagy 200km. de eléggé hegyes völgyes.
nevezési díjra sajna nem emlékszem.
több info : www.granfondopinarello.com
Bringa: hát ez személyes dolog. de ami tény hogy eléggé drága kerékpárok. De nagyon jók és gyönyörû masinák.
Biztos van ugyan jo más márkából olcsobban /õk is csak ugyan azokat a csöveket használják mint mások/ de hát az ember nem hasonit össze egy Ferrari-t egy Hondvával . pedig mind gép ugyan olyan gyors...
Pinarello: idõpont: 2003 julis 20 Treviso ból indul táv: 135 vagy 200km. de eléggé hegyes völgyes.
nevezési díjra sajna nem emlékszem.
több info : www.granfondopinarello.com
Bringa: hát ez személyes dolog. de ami tény hogy eléggé drága kerékpárok. De nagyon jók és gyönyörû masinák.
Biztos van ugyan jo más márkából olcsobban /õk is csak ugyan azokat a csöveket használják mint mások/ de hát az ember nem hasonit össze egy Ferrari-t egy Hondvával . pedig mind gép ugyan olyan gyors...
Posted 2003. March 05. - 11:45
Bruce: Szerintem ez a Sipi nem az a Sipi...., bár én is ezen filózok már pár hete. Kérdjük meg tõle...
Sipi: Irigylésre méltó lehetett ez az olasz verseny, szivesen részt vennék én is ha nem teszem azt kb 20e a beugró. Irhatnál róla valami részleteket is!! Egyébként a Pinarellonak nagyobb a neve meg az ára, mint a "tehetsége".
Sipi: Irigylésre méltó lehetett ez az olasz verseny, szivesen részt vennék én is ha nem teszem azt kb 20e a beugró. Irhatnál róla valami részleteket is!! Egyébként a Pinarellonak nagyobb a neve meg az ára, mint a "tehetsége".