Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj

Digitális vs. hagyományos fotózás
Indította
thommey
, 2002. november 27. 18:05
Írta 2009. január 14. - 00:30

nekem is E-Bay trigger-t hozott a jézuska..
egy adó, 3 vevõ, 4 csatorna, amibõl úgyis csak egyet használok..minden gépbe belelehet húzni az adót, és minden vakut rá lehet húzni a vevõre..
u.ettõl a gyártótól..
ebben a vidben ugyan az van..
egy adó, 3 vevõ, 4 csatorna, amibõl úgyis csak egyet használok..minden gépbe belelehet húzni az adót, és minden vakut rá lehet húzni a vevõre..
u.ettõl a gyártótól..
ebben a vidben ugyan az van..
SOHA TÖBBET magyar országon!
Flickr
Írta 2009. január 13. - 18:07

mi ez a forintos arlista
faszanyos jol a cucc?
hogy van canonhoz is
bar elsore inkabb vakuhoz vennek ilyet
global.ebay.com fícsör, megnézi honnét jössz és a lokális buznyákban mutatja az árat. Mûködik rendben, a wireless vaku kérdés Nikonnál megoldott szerencsére. Canonhoz: http://global.ebay.c...25&PageNumber=1
People should know when they are conquered.
Would you, Quintus? Would I?
Írta 2009. január 13. - 18:03

mi ez a forintos arlista
faszanyos jol a cucc?
hogy van canonhoz is
faszanyos jol a cucc?
hogy van canonhoz is
NE ÍGY! NE ÍGY!
lor-inc g-boxx designer. . .sár. . .nem haldoklom, így élek. . .k.rva 3mm...
Írta 2009. január 13. - 17:54

Tommmas, ez legalja.hu kategória. :/
Lett egy ilyenem: http://global.ebay.c...y=phottix cleon
- egy lövés
- sorozat lövés
- késleltetett lövés
- B mód
- 16 csatornát tud
Kínai balhé, nem drága, viszont mûködik. Az up to 100 meters kicsit ambíciózus, az irodában kb. húsz lehetett a max. No de mindegy is, amire nekem kell, arra tökéletes.
Lett egy ilyenem: http://global.ebay.c...y=phottix cleon
- egy lövés
- sorozat lövés
- késleltetett lövés
- B mód
- 16 csatornát tud
Kínai balhé, nem drága, viszont mûködik. Az up to 100 meters kicsit ambíciózus, az irodában kb. húsz lehetett a max. No de mindegy is, amire nekem kell, arra tökéletes.
Írta 2009. január 13. - 12:22

erre figyeljetek ha fotóztok!
18+
Az a javaslatunk, hogy ne csak a bevállalt akciót nézzétek, hanem fordítsatok figyelmet a képkompozícióra és a részletekre is: mennyire szimmetrikusan van a segg pozícionálva vagy hogy esetleg irányfény emeli ki a farpofák íves körvonalait? Jól pucsít, hajlik a háta? Eléggé beletolja a seggét, hogy szétváljon az összes szeméremajak?
Eléggé éles a kép? Ha igen, akkor látszik, hogy milyen a szõrtelenítés minõsége, tüskés vagy libabõrös? Esetleg tettenérhetõ a szõkítés? Ha pedig szõrös, akkor szépen fésült-e vagy bozontos? Milyen az ánuszrózsa textúrája, ártatlan babarózsaszínes vagy fokozatosan sötétedõ? A hüvelybemenet és a segglyuk közötti térbeli inflexiósponton (ún. nyeregfelületen) látszik a rendszeres edukáció? A folyadékszint rendben van-e vajon, azaz a modell megfigyelhetõen nedvesedik, esetleg a fotós nyalta tisztára a fotózás tárgyát? De persze az akció is fontos, ha széthúzza és feltárul az öblös cseppkõbarlang az jó? Megujjazza, belenyal, esetleg beleélvez? Majd kicsorgatja a bukszából?
from tékozló homár..goldangate amatõr verseny..
van remény ebben az országban. na.
18+
Az a javaslatunk, hogy ne csak a bevállalt akciót nézzétek, hanem fordítsatok figyelmet a képkompozícióra és a részletekre is: mennyire szimmetrikusan van a segg pozícionálva vagy hogy esetleg irányfény emeli ki a farpofák íves körvonalait? Jól pucsít, hajlik a háta? Eléggé beletolja a seggét, hogy szétváljon az összes szeméremajak?
Eléggé éles a kép? Ha igen, akkor látszik, hogy milyen a szõrtelenítés minõsége, tüskés vagy libabõrös? Esetleg tettenérhetõ a szõkítés? Ha pedig szõrös, akkor szépen fésült-e vagy bozontos? Milyen az ánuszrózsa textúrája, ártatlan babarózsaszínes vagy fokozatosan sötétedõ? A hüvelybemenet és a segglyuk közötti térbeli inflexiósponton (ún. nyeregfelületen) látszik a rendszeres edukáció? A folyadékszint rendben van-e vajon, azaz a modell megfigyelhetõen nedvesedik, esetleg a fotós nyalta tisztára a fotózás tárgyát? De persze az akció is fontos, ha széthúzza és feltárul az öblös cseppkõbarlang az jó? Megujjazza, belenyal, esetleg beleélvez? Majd kicsorgatja a bukszából?
from tékozló homár..goldangate amatõr verseny..
van remény ebben az országban. na.
/// Demalgon /// mert balul ütött be az élet, pedig jobbat vártam ///
de hiszen mindeki tudja, h az életet nem érdemes végigélni
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. január 09. - 22:49

NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. január 08. - 09:51

igen
amikor egy csoka megutotte az optikat
es egy kicsit kibillent a tengelyebol
visszapattintottam es kesz
igaz nekem ki votl tolva akkor amikor megutottek
amikor egy csoka megutotte az optikat
es egy kicsit kibillent a tengelyebol
visszapattintottam es kesz
igaz nekem ki votl tolva akkor amikor megutottek
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. január 08. - 08:54

Azt írta ki az s7000esem, hogy zoom error, s ki sem tolja az optikát 
Tudom szervíz viszem is, csak érdeklõdnék volt-e valakinek hasonló baja fujival. Remélem nem gépcsere lesz belõle.

Tudom szervíz viszem is, csak érdeklõdnék volt-e valakinek hasonló baja fujival. Remélem nem gépcsere lesz belõle.
Aki másokat ismer, okos, aki magát ismeri, bölcs
Aki másokat legyõz, erõs, aki magát legyõzi, hõs
Lao-Ce
Írta 2009. január 07. - 11:36

Köszi _kz_ , ezzel mind tisztában vagyok, viszont egy használt géppel engem biztos meg tudnak vezetni, mert abszolúte laikus vagyok. Nem tudom, hogy mikre kell odafigyelni a külcsínyen kívül. Én a választásomat arra korlátoztam , hogy milyen a fogása, mit tud és mit adnak hozzá. A Zuiko kitobjektíveket teszteken olvasva elég jóknak mondták, bár lehet itt is zsebbeteszekhogyjótmondjróla a téma... minden észrevételt szívesen fogadok.
-=B.B.B.=-
"Aki nevet,azzal együtt nevet a világ.Aki sír,az egyedül sír..." Oldboy
Írta 2009. január 06. - 23:05

Pár gondolat ehhez az Olympus vs. Canon választáshoz...
1. Bármelyiket is választod, neked van igazad.
2. Ha mégsem lenne, akkor automatikusan az elsõ pont lép életbe.
de...
... mivel még nem tudod, hogy mit nem tudsz, ne költs rá sokat, mert úgyis ki fog derülni, hogy ez nem jó, az kicsit másképp lenne jó és a kitobi amúgy is csak egy kalap szamóca. Simán kijöhet a történetbõl, hogy eladod az egészet, mert bonyolult, vagy bármi más ok miatt. Ekkor nem mindegy, hogy milyen könnyen adod el. Ugyanígy elõfordulhat, hogy rákattansz és kiderül, hogy fejleszteni akarod. Ekkor nem mindegy, hogy milyen könnyen találsz hozzávalókat, vagy ha kiderül, hogy értelmesen nem fejleszthetõ, milyen könnyen tudsz túladni rajta. Ez olyan, mint a bringa, meg az elsõ gyerek születése: az ember minden szart összevásárol fölöslegesen, mire rájön, hogyan is mennek a dolgok. Ha problémáid, kérdéseid vannak, nem mindegy, hogy tudsz-e kérdezni, illetve mennyi embertõl tudsz kérdezni.
Ha én lennék te, vennék egy jó állapotú, ámde használt gépet a szóba jöhetõk közül és hozzá egy kit objektívnél jobb minõségû optikát, aztán a többi majd jön. Ebbõl talán az is kiderül, hogy az elõbb vázoltak miatt én valószínûleg a Canont venném (na jó nem is, Nikont vennék
), de a döntés a tiéd és itt visszautalnék az elsõ pontra. 
A lényeg, hogy örömödet leld benne.
1. Bármelyiket is választod, neked van igazad.
2. Ha mégsem lenne, akkor automatikusan az elsõ pont lép életbe.

de...
... mivel még nem tudod, hogy mit nem tudsz, ne költs rá sokat, mert úgyis ki fog derülni, hogy ez nem jó, az kicsit másképp lenne jó és a kitobi amúgy is csak egy kalap szamóca. Simán kijöhet a történetbõl, hogy eladod az egészet, mert bonyolult, vagy bármi más ok miatt. Ekkor nem mindegy, hogy milyen könnyen adod el. Ugyanígy elõfordulhat, hogy rákattansz és kiderül, hogy fejleszteni akarod. Ekkor nem mindegy, hogy milyen könnyen találsz hozzávalókat, vagy ha kiderül, hogy értelmesen nem fejleszthetõ, milyen könnyen tudsz túladni rajta. Ez olyan, mint a bringa, meg az elsõ gyerek születése: az ember minden szart összevásárol fölöslegesen, mire rájön, hogyan is mennek a dolgok. Ha problémáid, kérdéseid vannak, nem mindegy, hogy tudsz-e kérdezni, illetve mennyi embertõl tudsz kérdezni.
Ha én lennék te, vennék egy jó állapotú, ámde használt gépet a szóba jöhetõk közül és hozzá egy kit objektívnél jobb minõségû optikát, aztán a többi majd jön. Ebbõl talán az is kiderül, hogy az elõbb vázoltak miatt én valószínûleg a Canont venném (na jó nem is, Nikont vennék

A lényeg, hogy örömödet leld benne.
Írta 2009. január 06. - 14:14

eddig az általam fogdosott gépek közül a D40-nek és a E350 nek volt olyan fogása ami tetszett.
mod:
Kontaktlencsében télen jobban fázik s szemed. Ezt tapasztaltam.
mod:
Kontaktlencsében télen jobban fázik s szemed. Ezt tapasztaltam.
Megújult >> Fotós weblapom < , Picasa webalbumom
Írta 2009. január 06. - 13:10

Nagyon remélem
Csak ezzel a fránya szemüveggel nem tudok megbékélni. Lehet kontaktlencsét fogok csináltatni. Biciklihez is jobb volna, lehet.

-=B.B.B.=-
Írta 2009. január 06. - 12:34

marciusig meg esik is az aruk faszan
NE ÍGY! NE ÍGY!
Írta 2009. január 06. - 11:58

Az Olympus kb.136 ezer 2 objektívvel, a 450 D kb 140 ezer 1 objektívvel.
-=B.B.B.=-
Írta 2009. január 06. - 10:59

a canon 450d-t és az olypmust a két objektívvel mennyiért vesztegetik?
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.
Írta 2009. január 06. - 10:07

Vannak megfogalmazások, az biztos 
D60 fogásra nálam pl nagyon rossz volt,Alpha200 szintén,EOS1000D elmegy, igazából a 450D és az E-520 feküdt a legjobban
Március környékén derül ki mi lesz a befutó, addig fûteni kell.

D60 fogásra nálam pl nagyon rossz volt,Alpha200 szintén,EOS1000D elmegy, igazából a 450D és az E-520 feküdt a legjobban

-=B.B.B.=-
Írta 2009. január 05. - 23:45

Õszintén megvallva nem igazán érdekel a nagy magyar használt piac.
Kezdésnek 2 objektívvel egész jól ellennék, ha meg úgy alakul akár a biciklit is eladnám(vagy bármit).
Kezdésnek 2 objektívvel egész jól ellennék, ha meg úgy alakul akár a biciklit is eladnám(vagy bármit).
-=B.B.B.=-
Írta 2009. január 05. - 22:07

akkor gondold végig, h mihez mennyi kiegészítõt kapsz milyen áron a nagy magyar használt piacon..
Expinálom a pinarámát.
Expinálom a pinarámát.