acor,vagy ha van pízed rá akkor RF:)
de ki mire esküszik,yunó
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2005. augusztus 14. - 16:13
Írta 2005. augusztus 14. - 16:08
Írta 2005. augusztus 14. - 15:55
amik ilyen 7-8ezres belépõvel indulnak, ugye?
jólvan..
akkor a telet még átvészelem szerintem evvel.
jólvan..
akkor a telet még átvészelem szerintem evvel.
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
.......+++Eladó "kacatok"+++...........:openarms: Lokálpatrióta Házigazda
Írta 2005. augusztus 14. - 15:45
Írta 2005. augusztus 14. - 15:44
ööö kicsit elvesztem a mondatok rengetegébe...
manapság milyen isis monot éri meg vásárolni?
(lehetõleg olcsóbb fajta) (de ha aztmondjátok, hogy, akkor koplalás.)
manapság milyen isis monot éri meg vásárolni?
(lehetõleg olcsóbb fajta) (de ha aztmondjátok, hogy, akkor koplalás.)
Fekete Bárány........ Táltos Csacsi
Írta 2005. augusztus 14. - 14:29
igen
b+ jócska, de csak minimáltömítés
a truva meg csak igénytelen berakás után recseg, legalábbis még egy komoly gépben sem tapazstaltam ilyen problémát
nemhogy komoly gépben, de igényesen összerakottban
ápolt gondolt stb...
b+ jócska, de csak minimáltömítés
a truva meg csak igénytelen berakás után recseg, legalábbis még egy komoly gépben sem tapazstaltam ilyen problémát
nemhogy komoly gépben, de igényesen összerakottban
ápolt gondolt stb...
Írta 2005. augusztus 14. - 14:20
na kis kavarodás
ami kalának van az acor mono,b+ mono,és rpm kar
van más is,de ezekrõl megy a szó
acor mono ~5e,brutál ipari csapágyak és merev tengely,mellé mondjuk nem könnyû
annyira szereti ezt a monot,h a Jamisban van és RF kar ül rajta és tök yó mert idáig nuku problem vele és nem hajlik érzésre sem
RPM kar bnõ alatt van 1 ideye,van benne anyag rendesen (nehéz) ennek ellenére láttam már csoffadva
nekem annyi volt,h Ltörött a nagyobbik tányér (hát amit használtam) ~8 hónap után
de ugrálva volt vala vele
(és valszeg nem tört volna L ha az 1ik csavar nem lazul ki:D )
a kar alatt RF SRX mono van mert bele van épülve a vázba,ez az amit még ilyen allround felhasználásra vennék,ha az Acor nem lenne olcsóbb:D
volt korábban Truva de az yikes!nem szidom mert sokan szeretik de 1 nagy kaki recseg,csoffad,nem is fut vmi szépen és mellé még drága is
B+ még nem volt nagy terhelésnek kitéve alig futott;azt tudnám mondani,h iszonyat könnyû,vmi pehely cécósnak leginkább,aki nem megy sárban,vízben,mert sok jelét nem látni tömítéseknek
ami kalának van az acor mono,b+ mono,és rpm kar
van más is,de ezekrõl megy a szó
acor mono ~5e,brutál ipari csapágyak és merev tengely,mellé mondjuk nem könnyû
annyira szereti ezt a monot,h a Jamisban van és RF kar ül rajta és tök yó mert idáig nuku problem vele és nem hajlik érzésre sem
RPM kar bnõ alatt van 1 ideye,van benne anyag rendesen (nehéz) ennek ellenére láttam már csoffadva
nekem annyi volt,h Ltörött a nagyobbik tányér (hát amit használtam) ~8 hónap után
de ugrálva volt vala vele
(és valszeg nem tört volna L ha az 1ik csavar nem lazul ki:D )
a kar alatt RF SRX mono van mert bele van épülve a vázba,ez az amit még ilyen allround felhasználásra vennék,ha az Acor nem lenne olcsóbb:D
volt korábban Truva de az yikes!nem szidom mert sokan szeretik de 1 nagy kaki recseg,csoffad,nem is fut vmi szépen és mellé még drága is
B+ még nem volt nagy terhelésnek kitéve alig futott;azt tudnám mondani,h iszonyat könnyû,vmi pehely cécósnak leginkább,aki nem megy sárban,vízben,mert sok jelét nem látni tömítéseknek
Írta 2005. augusztus 14. - 14:02
rengeteggel
mivel nem kapja meg azt az ütést a tengely és a monoblokkház, amit egy merevgépben kapna.
mondjuk számmal nem kifejezhetõ az tuti.
mivel nem kapja meg azt az ütést a tengely és a monoblokkház, amit egy merevgépben kapna.
mondjuk számmal nem kifejezhetõ az tuti.
Írta 2005. augusztus 14. - 14:01
Az mennyit jelent, ha egy bringa össztelós? Mennyivel növeli a monoblock, hajtókar élettartamát?
Írta 2005. augusztus 14. - 13:59
õõõõ, hülye vagyok.
A monoról van szó, ugyeugye a fiatalság:D
Szal kalának is acorja volt amit most a barátnõje nyúz és még mindig.
Egyébként: Igen alapból vagyok ennyire barom;)
A monoról van szó, ugyeugye a fiatalság:D
Szal kalának is acorja volt amit most a barátnõje nyúz és még mindig.
Egyébként: Igen alapból vagyok ennyire barom;)
Írta 2005. augusztus 14. - 13:52
ja.. akkor ne beszéljünk félre kéremszépen:-)
a kar jó
itt a monoblokkról megy a szó egy ideje
a kar jó
itt a monoblokkról megy a szó egy ideje
Írta 2005. augusztus 14. - 13:48
kalával emesenen beszéltem, ott mondta. Azt mondta bevállt neki, és nagyon jól müxik, tulélte õt és most a barátnõje nyúzza. Mármint a kart:D Nekem ennyi elég, de ha szívok akkor úgy is a saját bõrömön tapasztalom meg...
Írta 2005. augusztus 14. - 13:47
kala a b+ról beszél azthiszem, hisz azt vettünk neki
vagy van közben acorja is vhonnan..
mindemellett ezek nem ugrálásra valók
acor talán jobb, de nem éri meg ezen spórolni, truvativok valók erre
a gigapipe dh
f1_havert leszámítva mindenkinek bevált szinte, de ha nemjó, akkor fsa
de a monoblokk elég fájdalmas tud lenni fõleg olcsó kevésbbé jo cuccoknál.
vagy van közben acorja is vhonnan..
mindemellett ezek nem ugrálásra valók
acor talán jobb, de nem éri meg ezen spórolni, truvativok valók erre
a gigapipe dh
f1_havert leszámítva mindenkinek bevált szinte, de ha nemjó, akkor fsa
de a monoblokk elég fájdalmas tud lenni fõleg olcsó kevésbbé jo cuccoknál.
Írta 2005. augusztus 14. - 13:42
Kala ízt mondja jó az acor. Úgyse tolom annyira dúrván, elég lesz az acor is. Ha meg tönkre megy akkor 5ezret dobjak ki az ablakon és ne 10et. Magamhoz képest kell viszonyítani. Nincs szükségem még komolyabbra.
Írta 2005. augusztus 14. - 13:24
szted ha egy truvát szétszed akkor egy acor mit kap?
meg a b+
már súlyból is adódóan stilo-hoz meg firexhez van
könnyû isis-es mono
truva egész jó
fsa is biztos ahogy f1 írja
rf meg hmmm:-)
abba ne menjünk bele
meg a b+
már súlyból is adódóan stilo-hoz meg firexhez van
könnyû isis-es mono
truva egész jó
fsa is biztos ahogy f1 írja
rf meg hmmm:-)
abba ne menjünk bele
Írta 2005. augusztus 14. - 13:20
Írta 2005. augusztus 14. - 13:19
RPM hajtõmû:Itthon használta egy srác aki iszonyat keményen küldi.Akkor vette,mikor tönkrement az FSA V-drive hajtókarja.Aztán kínozta kb. 4 hónapig és vett egy Holzfellert.De az alatt az idõ alatt nem ment neki szét,úgyhogy alattad sem fog,vedd bátran.Viszont monoblokkon nem érdemes spórolni.Itthon halnak meg sorban a Truvativok(tengelyhajlás,csapágy meghalása,kombinálva).Ez a srác aki az RPMet használta ez FSA ultimax Extremet használ és már 2 vázat kinyírt vele(UMF,Grossmann)de még mindig ugyanolyan vajpuhán forog és a tengelyének sincs semmi baja.és ugyanannyiért megkapod mint egy Truvativot(kb 10ezerért)
NO OFF,USE SEARCH
Írta 2005. augusztus 14. - 13:05
Jó, mert 165g a 113mm-es, de még nincs 1000km benne és már bizonyos hajtókarállásnál kézzel érezni, hogy már van 1 hajszálnyi kottyanás. Ha azt vesszük, hogy az agyonfikázott 4szöges shimano-im 5000km-nél is tökéletesek voltak, akkor ez nem igazán elfogadható. Ha el kezd lötyögni, majd megyek anyázni a RideBike-ba, mert õk csinálják az e-Bikeosdit is.
Vigyázni kell vele, mert alapból 73as középcsapágyházhoz jó és szeretik lefelejteni a távtartókat. A családba rendelt két db-hoz összesen adtak 1 db 2,5mm-es gyûrût... Két hét anyázás után kaptam csak meg a maradék 3at, mert még a nagyker is hiányosan szerezte be, az ebike-osok meg hamukáltak össze-vissza, csak le kellett volna mérniük, hogy mi mekkora és nem a pofájukat jártatni. Errõl ennyit.
Vigyázni kell vele, mert alapból 73as középcsapágyházhoz jó és szeretik lefelejteni a távtartókat. A családba rendelt két db-hoz összesen adtak 1 db 2,5mm-es gyûrût... Két hét anyázás után kaptam csak meg a maradék 3at, mert még a nagyker is hiányosan szerezte be, az ebike-osok meg hamukáltak össze-vissza, csak le kellett volna mérniük, hogy mi mekkora és nem a pofájukat jártatni. Errõl ennyit.
Írta 2005. augusztus 14. - 12:12
YAY
bocs
de
van tapasztalat
könnyû
de nagyon
1elõre bírja
de csak CC-re!!!
bocs
de
van tapasztalat
könnyû
de nagyon
1elõre bírja
de csak CC-re!!!
Írta 2005. augusztus 14. - 11:59
Kérdés: van valami tapsztalatok ezekkel az új ISISes b+ monokkal kapcs? Gondolom árban kábé olyanok mint az acor. Kellene valami olcsóbb monoblokk az rpmhez...