hmmm...v-fék görgõ... ???
hüle vagyok, de MIJAZ?!
most gondolatban szétszedtem a féket is, meg a fékkart is, de az enyimben nincs görgõ.
bár a fékerõ szabályozót se tudtam, míg ki nem szedtem a binyóból (mér' nem fog ez má rendesen...)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2003. January 07. - 19:27
Posted 2003. January 07. - 19:24
Posted 2003. January 07. - 19:19
Posted 2003. January 07. - 19:16
ezen a képen nekem nem ltszik semmi részlet
meg zoomolni is hiába klikkelek
lehet nem 1600×1200-ban kéne nézni ??? ;D
meg zoomolni is hiába klikkelek
lehet nem 1600×1200-ban kéne nézni ??? ;D
Posted 2003. January 07. - 19:12
hi!!
regen is muanyag volt!!!
en v fek gorgot hasznalok ~2 eve!!!
http://www.freeweb.h...x/xtrhatso1.jpg
regen is muanyag volt!!!
en v fek gorgot hasznalok ~2 eve!!!
http://www.freeweb.h...x/xtrhatso1.jpg
Posted 2003. January 07. - 19:07
BombrideR
õõõõ, akor mit értesz komoly bowdenszett alatt???
Ami iránt épp érdeklõdöm? (konkavex/metawire) ???
okés, hogy az cca. 15000Ft, de nem is kell nyaszálni 8)
én azt hittem a jagwire yo ???
õõõõ, akor mit értesz komoly bowdenszett alatt???
Ami iránt épp érdeklõdöm? (konkavex/metawire) ???
okés, hogy az cca. 15000Ft, de nem is kell nyaszálni 8)
én azt hittem a jagwire yo ???
Posted 2003. January 07. - 19:07
Posted 2003. January 07. - 19:00
BombrideR... nekem nem szokott végigfutni az agyamon... olyankor nem is használom az agyam... csak tekerek ;D
Posted 2003. January 07. - 18:58
troll felreertettel ..
"annak eri meg igazan" alatt nem az ertem hogy az vegyen CSAK ..es egy komoly bowden szett alatt nem a jagwire-t , es xtr hazat ertettem ..
de a teny tenyleg nem ez.. hanem a valtas minoseg javitasa , ami megegyszer sajat eset .. nincs az hogy tekersz felfele allva es az agyadon vegigfut .. " uhh mi lessz ha epp most valt felre...?.?.?..." eleg kellemetlen olyankor egy malor ..
"annak eri meg igazan" alatt nem az ertem hogy az vegyen CSAK ..es egy komoly bowden szett alatt nem a jagwire-t , es xtr hazat ertettem ..
de a teny tenyleg nem ez.. hanem a valtas minoseg javitasa , ami megegyszer sajat eset .. nincs az hogy tekersz felfele allva es az agyadon vegigfut .. " uhh mi lessz ha epp most valt felre...?.?.?..." eleg kellemetlen olyankor egy malor ..
Posted 2003. January 07. - 18:55
nem t'om, asszem az Avid honlapján olvastam (beetetés)
Mind1, engem nem a súlya érdekel 8)
nem vagyok az a fajta, aki nem tesz föl kilóméterórát a súlya miatt v. lecseréli a fékkábelt váltóra mert az könnyebb
Mind1, engem nem a súlya érdekel 8)
nem vagyok az a fajta, aki nem tesz föl kilóméterórát a súlya miatt v. lecseréli a fékkábelt váltóra mert az könnyebb
Posted 2003. January 07. - 18:52
7 gramm a kütyü... nem hinném hogy az a bowden házzal együtt több lenne...
troll: avid honylápon volt...
és azért egy fingással is lehet többet könnyítesz mint amit nyersz... ;D
troll: avid honylápon volt...
és azért egy fingással is lehet többet könnyítesz mint amit nyersz... ;D
Posted 2003. January 07. - 18:49
BombrideR:
hmmm.....lehet én értem félre kicsit, amit írsz, de csak azért nem éri meg egy 3200Ft-os kütyü, hogy rövidíts a bowdenházon, és kijjebb lógjon a mazzag.
Mert ugye egy Teflonos bevonatú Jagwire kábel is "csak" 800 péz (ez még az én 20"-as vázamon is végigér) meg asszem az XT bowdenház is 1000Ft alatt van. Ez mondjuk fele a Rollermanyának....
szerintem ennél sokkal nagyobb elõnye az, hogy csökkenti a kábelsúrlódást és ezzel nagyot dob egy régi (már kikoptatott bowdenházú) rendszer váltásteljesítményén. Meg ugye nem akad be mindenhová a ház, meg állítólag súlycsökkentés is (mondjuk ennyi súly kinek számít ?!)
hmmm.....lehet én értem félre kicsit, amit írsz, de csak azért nem éri meg egy 3200Ft-os kütyü, hogy rövidíts a bowdenházon, és kijjebb lógjon a mazzag.
Mert ugye egy Teflonos bevonatú Jagwire kábel is "csak" 800 péz (ez még az én 20"-as vázamon is végigér) meg asszem az XT bowdenház is 1000Ft alatt van. Ez mondjuk fele a Rollermanyának....
szerintem ennél sokkal nagyobb elõnye az, hogy csökkenti a kábelsúrlódást és ezzel nagyot dob egy régi (már kikoptatott bowdenházú) rendszer váltásteljesítményén. Meg ugye nem akad be mindenhová a ház, meg állítólag súlycsökkentés is (mondjuk ennyi súly kinek számít ?!)
Posted 2003. January 07. - 18:39
hogy érted azt, hogy jól jön néha az az 5cm ? nem akad bele a csipkebokor, meg ilyenek? azt t'om, azért (is) veszem
~~~~~~~~~~~~~~~
ugy ertem .. rovidebre kell vagnod a bowdent , a hazzal .. es sok mindenkinek ../nekem is../ sokszor volt az, hogy az utolo mm-eket hasznaltad a valtonal mikor megkellett huzni a csavart ..
nem csak az ara , bar ha valami jobb fele bowden/hazad van azert jol jon ... ha olcso, akkor pedig szimplan nem kel ki-be fuzogetni a regit , es az ujat utanna..
szal talan annak a legjobb MOST vasarolni ilyet akinek epp rovid lett a hatso bowdenje , es tervezi hogy beszerezzen egyet .. meglehet menteni vele a regi bowdent/hazat...
igy mar komprende.??????
~~~~~~~~~~~~~~~
ugy ertem .. rovidebre kell vagnod a bowdent , a hazzal .. es sok mindenkinek ../nekem is../ sokszor volt az, hogy az utolo mm-eket hasznaltad a valtonal mikor megkellett huzni a csavart ..
nem csak az ara , bar ha valami jobb fele bowden/hazad van azert jol jon ... ha olcso, akkor pedig szimplan nem kel ki-be fuzogetni a regit , es az ujat utanna..
szal talan annak a legjobb MOST vasarolni ilyet akinek epp rovid lett a hatso bowdenje , es tervezi hogy beszerezzen egyet .. meglehet menteni vele a regi bowdent/hazat...
igy mar komprende.??????
Posted 2003. January 07. - 15:13
Rollmajing sárban nagyon sirály!
A tavalyi Mecsek Mocsok Maratonon Simán váltott a váltóm még a 6-7 óra sárban úszás után is!
Szóval szerintem birja!
És nekem is müanyag van!
Persze néha azért ezt sem árt megtisztítani, hogy könnyen mozogjon!
A tavalyi Mecsek Mocsok Maratonon Simán váltott a váltóm még a 6-7 óra sárban úszás után is!
Szóval szerintem birja!
És nekem is müanyag van!
Persze néha azért ezt sem árt megtisztítani, hogy könnyen mozogjon!
Posted 2003. January 07. - 14:57
hááát igen, ez van, ezt kell szeretni :
nokon konkavex/interloc metawire -ról valaki?
tök jó alien-style binyót lehetne összerakni vele ;D
nokon konkavex/interloc metawire -ról valaki?
tök jó alien-style binyót lehetne összerakni vele ;D
Posted 2003. January 07. - 14:53
hát én is csak azért tértem át nyolcasra, mert tudtam szerezni egy pár 8as XT fvk-t XTR cantifékkel... 8)
most van kilátásban szombatra egy régi XTR agyas 8as hátsókerék
tehát már csak a váltó meg a fogsor hiányzik...
most van kilátásban szombatra egy régi XTR agyas 8as hátsókerék
tehát már csak a váltó meg a fogsor hiányzik...
Posted 2003. January 07. - 14:49
van ám ugyan így STX szett is, azt kb. '95-'96-os. De nem adom, mert az még fincsibb
egyébként nem értem ezt a 8-9sebességes mizériát.
Anno elég volt a 7, ha meg nagyon meredek, akkor veszek MegaRange-et.
Csak hát nincs 7s-es Deore/LX/XT már
pedig én szívesebben vettem volna azt, vagy akár 8-ast
Tiszta gáz: a mostani hajtómûvem lánckerekei olyan véknyak, hogy hagymát lehetne szeletelni velük. Bezzeg a régi Alivio-m
egyébként nem értem ezt a 8-9sebességes mizériát.
Anno elég volt a 7, ha meg nagyon meredek, akkor veszek MegaRange-et.
Csak hát nincs 7s-es Deore/LX/XT már
pedig én szívesebben vettem volna azt, vagy akár 8-ast
Tiszta gáz: a mostani hajtómûvem lánckerekei olyan véknyak, hogy hagymát lehetne szeletelni velük. Bezzeg a régi Alivio-m
Posted 2003. January 07. - 14:45
gyóvanna vettem csak vázoltam a helyzetet
a német ebayen van cucc nem is kevés csak sajna nem nagyon éri meg mert vagy 7ezer a postaköltség...
akkor meg inkább veszek egy egyszerûbbet, aztán majd ha találok lesz XTR
a német ebayen van cucc nem is kevés csak sajna nem nagyon éri meg mert vagy 7ezer a postaköltség...
akkor meg inkább veszek egy egyszerûbbet, aztán majd ha találok lesz XTR
Posted 2003. January 07. - 14:43
Posted 2003. January 07. - 14:41
gázul mutatna az alivió... akkor megveszem lcstõl az RC hátsóváltóját... flémegoldásként...
XT/XTR cuccok mellett gáz lrnnr nemigaz?
az elsõ váltó LX egyedül de ahelyére is szerzek majdegy passzoló darabot
XT/XTR cuccok mellett gáz lrnnr nemigaz?
az elsõ váltó LX egyedül de ahelyére is szerzek majdegy passzoló darabot