A 'kattogos ' elsovaltokarnal tenyleg jo, hogy nem er bele a lanc, lehet vele jatszani. Viszont a masik jobb mert kisebb csuklomozdulat kell hozza, es ha a tobbi cucc kompatibilis akkor be lehet loni.
... GripShift 600-800 ast osszehasonlitva
Amugy a gripshiftnek erdekessege hogy tul kell huzni...
eXtrem esetben /inkompatibilitas/ nem is fel fokozatnyit, hanem tobbet.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2003. január 20. - 19:42
Írta 2003. január 20. - 17:29
Nem értem, miért mondjátok, hogy a gripkót nehezebb belöni a váltáshoz.... Nekem 8-as LX sor van, IG 71-es lánc, 9-es XT hátsóváltó, meg egy PowerGrip Extreme. (Quarz). És tökéletesen müködik. És ha olyan a kar, hogy az elsöváltónál is kilencet kattan (vagy nyolcat) akkor a elsöváltó belövésével sem kell cicizni...
Írta 2003. január 20. - 04:53
one speed-hez jo a regi vamping bringas patent szem is!!!
bmx-esek is olyat hasznlnak.
bmx-esek is olyat hasznlnak.
Írta 2003. január 20. - 00:20
Tamaska
patentszem nelkul nem sokat er a lanc , es tudjak a gyartok hol kell penzt keresni ..
patentszem nelkul nem sokat er a lanc , es tudjak a gyartok hol kell penzt keresni ..
Írta 2003. január 19. - 23:10
Ez így van! Holnap úgyis megyek a Zöldpontba aztán megnézem ezeket Power Linkeket! Kösz Trollember!!!
Írta 2003. január 19. - 21:26
ha külön veszed...
mér', összeépített bringa is olcsóbb, mint külön az alkatrészek, nem?
mér', összeépített bringa is olcsóbb, mint külön az alkatrészek, nem?
Írta 2003. január 19. - 21:22
Írta 2003. január 19. - 21:18
ZöldPontba volt, zacskószámra, 9-es, 8-as 7-es rendszerhez egyaránt. úgy látszik, õk megvették a 100-as kiszerelést
szóval a 9es a legdrágább, olyan 6-700Ft, a többi kevesebb (a 8as asszem 400)
szóval a 9es a legdrágább, olyan 6-700Ft, a többi kevesebb (a 8as asszem 400)
Írta 2003. január 19. - 20:23
Lehet kapni Power Linket külön is, csak a bótosoknak nem érné meg forgalmazni, mert asszem 100-as kiszerelésben tudja megvenni a nagykerben, ami az életben nem fogy el, ráadásul nem is olcsó, és igen kevesen keresik.
Írta 2003. január 19. - 20:14
Örékéletû akkor jó, emrt a mostani Sram láncomon is az van és nekem úgy tûnt, hogy nem sok leszedést fog még kíbirni de ha te mondod, hogy örökéletû akkor jó!! Meg vagyok nyugodva, hogyha veszel egy új láncot és ahhot nem ilyen van akkor jó lesz bele! köszi tamaska!
Írta 2003. január 19. - 20:10
Power Link-nek hívják. Nem nagyon lehet külön kapni, én is javallom egy lánc beszerzését. A patentszem örökéletû, nálam is át lett mentve egy shimaló ig51-be... csak kicsit meg kellett reszelni a szélét. ;D (nehogy legyen már egy alkatrés a bringán, ami nincs legalább egy kicsit kókányolva... )
Írta 2003. január 19. - 20:07
Ja értem csak pc 10 et fogok majd valszeg venni és ahhoz asszem nem olyan szem jár! De köszi!
Írta 2003. január 19. - 19:58
Írta 2003. január 19. - 19:44
Nem tudjátok mennyibe kerül Sram lánchoz olyan szétszedhetõ/összerakható szem?? Biztos van szakszerúbb neve is annak a szmenke csak azt nem tudom. De engem az érdekel kb hány ft-ra számítsak!
Írta 2003. január 19. - 01:14
MELYHORNYU GOLYOSCSAPAGY!!!!!!!!!!!!!!!
a meretei alapjan a szabvany golyos csapagy nem fer be oda (valoszinuleg)! de valoszinuleg valamelyik kinai/japan csapagy markaban talasz megfelelo meretut!
a meretei alapjan a szabvany golyos csapagy nem fer be oda (valoszinuleg)! de valoszinuleg valamelyik kinai/japan csapagy markaban talasz megfelelo meretut!
Írta 2003. január 18. - 23:35
cserélt már valaki bordás tengelyes középrészben csapágyat??
már amelyik ipari csapágyas. az hogy nem szabvány acsapágy
hozzá és nehéz beszerezni valoság vagy rémhir??
Írta 2003. január 18. - 01:22
annyira azert nem lehet tokeletes...
mert az egyik fokozat az fake ;)
viszont tenyleg mukodhet, mi is tettunk mar ossze 7 es menetes sunrace racsnit nem is tudom milyen valtokarral
ASsszem a 6-osnal kulonboztek a fogtavolsagok, meg ugye most a 9 esnel.
A hatsovaltonak meg aztan tokmindegy, csak tudjon akkorat es ugy mozdulni, de ugye a 8-9 az ilyen szempontbol UA
mert az egyik fokozat az fake ;)
viszont tenyleg mukodhet, mi is tettunk mar ossze 7 es menetes sunrace racsnit nem is tudom milyen valtokarral
ASsszem a 6-osnal kulonboztek a fogtavolsagok, meg ugye most a 9 esnel.
A hatsovaltonak meg aztan tokmindegy, csak tudjon akkorat es ugy mozdulni, de ugye a 8-9 az ilyen szempontbol UA
Írta 2003. január 17. - 23:23
Hi skacok!
Lehet hogy, csak nekem fura a saját rendszerem ???, de azért leirom: nincsenek ekkora idöbeli különbségemi, de eléggé változatos a meghajtásom.
7-es STX-RC fékváltókar)
8-as SRAM lánc és fogkoszorú
9-es váltók (elöl LX, hátul XT)
Az RC-m elméletileg '95 vagy '96 körüli
Tökéletesen müködik a rendszer!
Lehet hogy, csak nekem fura a saját rendszerem ???, de azért leirom: nincsenek ekkora idöbeli különbségemi, de eléggé változatos a meghajtásom.
7-es STX-RC fékváltókar)
8-as SRAM lánc és fogkoszorú
9-es váltók (elöl LX, hátul XT)
Az RC-m elméletileg '95 vagy '96 körüli
Tökéletesen müködik a rendszer!
Írta 2003. január 17. - 19:21
nem tom nekem semmi gond sem volt amikor mar xt karral hasznaltam!!!!!
a beallitas sem volt nehezebb! es ment, mint az alom.
a beallitas sem volt nehezebb! es ment, mint az alom.
Írta 2003. január 17. - 19:08
WarTech: sajnos ez a szomoru valosag:
-A Grippel kicsit pontatlanabb lesz a valtas. Ezen segithet nehany kutyu, amibol nekem nem sok van /gumiharangok meg miegymasok/
-sajnos meg ha ugy is mondjak hogy megy, azert konnyebb /idoben/ egy egymashoz tervezett rendszert osszehozni, mint egy nem. olyat.
-azert probald meg beallitani lehet hogy van remeny, de mi nagyon sokat szoptunk vele, a varosban csak egy ember birta beloni. Hogy ez miert van, nem tudom... mert amugy jo ceg a SR :)))
Es akkor meg a valtason sok mulik meg a soron is meg a lancon is... Amik kozt megint kulonbseg van.
En mondjuk a valtasteljesitmenyt hatterbe helyeztem az erosseg es az elettartammal szenben, ezert volt a kar, tanyerok, lanc, sor Savhs Quarz. Es tenyleg, mar NEGY eve birja, lancot is csak a MM miatt csereltem.
A valtok viszont Shimanok. Azok talan pontosabbak...?
-A Grippel kicsit pontatlanabb lesz a valtas. Ezen segithet nehany kutyu, amibol nekem nem sok van /gumiharangok meg miegymasok/
-sajnos meg ha ugy is mondjak hogy megy, azert konnyebb /idoben/ egy egymashoz tervezett rendszert osszehozni, mint egy nem. olyat.
-azert probald meg beallitani lehet hogy van remeny, de mi nagyon sokat szoptunk vele, a varosban csak egy ember birta beloni. Hogy ez miert van, nem tudom... mert amugy jo ceg a SR :)))
Es akkor meg a valtason sok mulik meg a soron is meg a lancon is... Amik kozt megint kulonbseg van.
En mondjuk a valtasteljesitmenyt hatterbe helyeztem az erosseg es az elettartammal szenben, ezert volt a kar, tanyerok, lanc, sor Savhs Quarz. Es tenyleg, mar NEGY eve birja, lancot is csak a MM miatt csereltem.
A valtok viszont Shimanok. Azok talan pontosabbak...?