Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

country

country

törzsvendég

• fórumtag
  • 927 hozzászólás
lehet hogy vót má de nekem új szal feldobom. Shitmano Saint?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze, ezt enis tudom:) de akkoris. ismeroseim hussefeltjeibol(meg enyembol is) kb 5 db-bol 4 elcsoffadt valamilyen modon... ez jelenthet vmit:) de holzefeller(javitva:) ez nemetul van? hmm. meg jo hogy jelentkeztem nemet nyelvvizsgara:) ideje lenne meg is tanulni a nyelvet - cirka 40 nap alatt:P ) elvileg jobb, meg ideji hussefelt... ezekre enis szivesen beneveznek, de most meg penzem nincsen ra... vagy esetleg az acel fsa bmx-style... errol mi szep es jot tudtok?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
sok kulonbseg van az aluk kozott felhasznalhatosag kozott!
vannak lagyak kemenyek!

a husselheftben tenyleg egy acel persely van a pedal menetnel!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
alut csak ezert nem szeretem:) pl. alu zoom stucni. termeszetesen egy erosebb meghuzasnal kiszakadt belole az osszes menet. most egy hosszabb vekonyabb csavarral, es anyaval van rogzitve, nehogyma' ujjat kelljen venni ezert... szoval ezert alakult ki bennem ez a vilagkep.
bye
irjatok

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
David: alu kar. mar ez nem tetszik nekem igazabol... mert mar a hangzasaban is benne van hogy egy hajlekony nyulos szetkenheto cucc. szoval. hussefelt: akinek nem a kar lazul le allandoan a monoblokkrol(kitagul) annak a pedal menet szakad ki belole... ez igy egesz jo. persze ez csak egy beidegzodes bennem, de lehet h most en is ezt fogok venni. a tengely feloli veget csak megcsinaltak mar h ne taguljon ki, a 2003-asban pedig a pedalmenetnel be lett ultetve egy acel(ebben nem vagyok biztos, de valoszinuleg az) furat, amiben van a menet... tehat ez gondolom en mar kicsit erosebb lessz, mint eddigiek:) amugymeg nagyon kul kis kar lenne....

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
vagy az en fsa/race face prodigy
(de ez prodigy meg a piros stinky fele)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

iljic: a tengelyhossz az isisnel 113 alapbol most jott ki a dh szekcio nagy hosszakkal.
ha sima negyszogesed van akkor passzolom mert ott tobb tengelyhossz van.

TheZolee:
az isisnel nem a hmu fog leesni ha a M12/M14-t kevered hanem nem tudod meghuzni mivel a csavar nem megy bele!
azok a csapagyak nem voltak a legjobb kivitelezesuek.
ha veszel isist akkor mindenkepp a M12-es csavarost vegyel mert ugye annak vastagabb a tengely fala!!
lattam 26eft-ert husselheftet fekete egy lanckerekkkel.
fini!!

Én csesztem el, 14-es nincs is csak 15-ös... ;)
Viszont 12-es csavarral csak a disznó karokat / monokat tudod használni, pl. RF NorthShore és EvolveDH kombo.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
mi volt a baj a Hussefeltel??

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ahha:) kossz. azt megvallom, h most nem akarok sokat kolteni ezekre. szal veszek elvileg egy fsa monoblokkot, es egy akarmilyen hajtokart. legutobb is vettem 5szazert egy '95-os es UJ! stx balos kart. most is ez a celom. csak meg nemtudom, h milyen hajtokart vegyek ezutan. mert volt hussefelt, de nem epp a legjobb:) (bocsi a hussefelt fanoktol)
szoval koszi otleteket. megnezem, mi megvalosithato belole.
bye

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
iljic: a tengelyhossz az isisnel 113 alapbol most jott ki a dh szekcio nagy hosszakkal.
ha sima negyszogesed van akkor passzolom mert ott tobb tengelyhossz van.

TheZolee:
az isisnel nem a hmu fog leesni ha a M12/M14-t kevered hanem nem tudod meghuzni mivel a csavar nem megy bele!
azok a csapagyak nem voltak a legjobb kivitelezesuek.
ha veszel isist akkor mindenkepp a M12-es csavarost vegyel mert ugye annak vastagabb a tengely fala!!
lattam 26eft-ert husselheftet fekete egy lanckerekkkel.
fini!!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Maradhatsz a négyszögesnél is ha az tetszik, csak jófajtát -értsd: drágát- kell venni belõle.
Ha váltasz ISIS / Octalinkre, akkor egy Truvativ FireX és egy FSA mono az ideális párosítás -a Truvi 9e-res monoja egy rakás szar, tapasztalat !-, itt NAGYON figyelj rá, hogy az ISIS-nél M12-es vagy M14-es csavart alkalmaznak és értelemszerûen a mononak és a karnak is ugyanolyannak kell lennie, különben leeseik a kar !

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
csovi. szoval erdekelne, hogy hogy a jo feneben lehet, hogy van egy acor(boccs, mar csak volt, tegnap este vagtam ki a szemetbe) monoblokk, es ket hetente veszek hozza egy balos hajtokart mert allandoan szetmegy... es ez kicsit khmm**vara zavar. ezt gondolom megertitek:) szoval... szombaton is huztam ra a csavart amennyire tudtam, de meg igy is lotyog. az utolso lepes eleteben egy masfel meteres fal volt sikra, ekkor gorbult el vegleg++menet is kiszakadt...
th industries (asszem fsa neven fut) milyen?
ja, teszem hozza ezek mind 4szogtengelyesek.
tehat mit kene tennem, h ne kelljen kethetente hajtokart es monoblokkot vennem?
irjatok!
thez

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
A háztól nem is féltem -elvégre minden RF mono kompatibilis ezzel is, azzal is-, de akkor mivan, ha sikerül olyan monot vennem, aminek KISEBB a tengelytáva mint amekkora kéne ? Vagy ilyen nincs is ?
Jah, hogy láma vagyok ?! ;) :)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
a monoblokkház az szerintem pitty-putty standard 68mm-es, a tengelyhossz meg ugye akkora, amekkorát találsz/szeretnél... ;D

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Valaki meg tudná mondani pitty-putty, hogy mekkora monoblokk való a 2002-es RM Switch-be ?
Millió puszi ! :-* ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ket ablak az ablakok vagyis --> windows!!! vigazat!!!! ;-)

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás
Asszem egy karbon magra van rádolgozva az alu és az RF tett rá két "ablakot" is, hogy mindenki lássa mid van ! ;)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
jaja!
bar nemtom miert felnek az atutalastol

egyebkent, hogy van ez a karbon betetes hmu?
az oke, hogy van egy carbon mag benne, de..?? vki!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6.613 hozzászólás

hmm en ilyenre nem emlekszem. bar lehet hogy szerintuk amcsiban lakom! kit erdekel!!!

egyebkent meg van egy uriember aki ott el jelenleg ugye?!

csaka z agond ahog ez a srac is irja, hogy csak amcsiba kuldi!
ezt tudd meg tole, hogy mennyire tok mindegy neki hova kuldi a qrv@ csomagot!!! (sznob f@sz nemelyik)
a penz kuldes az meg gaz, de nagyon!
mivel kis orszagunk meg azsianak minosul sok mindenben!
postai csekk nem megy oda az atutalastol ok felnek.
nem adjak meg szamal szamukat.
csak a paypal van vagy esetleg westerenunion.
a paypal elvileg nalunk nem mukszik. (en azert regeltem magam, ausztriaban lakom egy bolt cimen :-)) )
de nem tudom hogyan kell lovet dobni az ottani szamlamra.
ennyi

bocs az ki-ert

Western Union-ra gondoltam én is, tapasztaltam, hogy az átutalástól odszkodnak. Az meg valóban izé dolog, hogy nem küldik el csak USA-ba a cuccot, amikor úgyis én fizetem a postát.. ::)

sala

sala

Telóguru

• fórumtag
  • 13.254 hozzászólás
  • LocationSvájc
Te én nem úgy szüretelem a pénzt >:(
Lehet hogy új hajtómü lesz belõle