Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

... es ezt neveznenk Mo-i forgalmazonak..?

Még akkor annyit ehhez, hogy azt hallottam (és az a fájó, hogy el is tudom képzelni!), hogy a Máli nem hivatalos nagykereskedõ, csak mivel sokat vesz egyszerre, ezért kedvezménnyel jut a villákhoz. Ahhoz, hogy nagyker legyen, egy Marzocchi Tech Center-t kellene csinálni itthon, de gondolom nem fûlik a foguk az invesztálásba, jó magyar szokás szerint "húzzuk ki a pénz a bolondból, azt jóvan".

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Sõt, Mongoose-ból sem lesz telósváz !

lor!

köszi !

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
BombrideR

Öcsém Z1 MCR-jében is cro-mo a nyak. Az európai piacra szerintem más cuccokat csinálnak. (más specifikációval jön) <- vagy lehet, hogy ez egy OEM villa kibontva. Nem tudom.
A Málit amúgy senki sem szereti, mert amúgy is khmm... hiányzik a megfelelõ hozzáállás. Idén van a Wheelernek (amit Õk forgalmaznak) 4 féle össztelós váza, de egyikbõl sem hoznak be.... Csak merevet. Pedig megvennék, mert jók. És egyetlen QR20-as villájuk sem lesz jövõre sem (eddig sem volt), csak a SuperT, de az is csak azért, mert már nincs simatengelyesben. Sõt, idén csak JuniorT lesz, SuperT már nem is.... No Comment.

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ja!
a lenyeg hogy isis az isisbe
negyszoget a negyszogbe!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

egyszeruen annyi, hogy a vastagabb csavarnal vekonyabb a tengely falvastagsaga, a vekonyabb csavarnal meg vastagabb. de hogy melyik jobb, passz:)

itt az igazsag!
es ha vastagabb a tengely fala!!!

Akkor most mehet NorthShore kar alap monoba ?

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts

link=board=5;threadid=3668;start=645#msg97244 date=1047994010]
A Málinál óvatosan fogalmazva is sz*rnak rá, mi jelenik meg a honlapon, eddig nem is volt... És a nyomtatott ismertetõ sem hibamentes, az idei sem...

rob most hasamra utok ... kb 5 eve csinalt a marzocchi cromo nyakat .. az hogy ennyire levannak maradva szakmailag az faj .. de nagyon es ezt neveznenk Mo-i forgalmazonak..?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts

egyszeruen annyi, hogy a vastagabb csavarnal vekonyabb a tengely falvastagsaga, a vekonyabb csavarnal meg vastagabb. de hogy melyik jobb, passz:)

itt az igazsag!
es ha vastagabb a tengely fala!!!

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
az M12es csavarnál a tengely falvastagsága nagyobb emiatt erõsebb... de majd lor jól leugat ha rosszul mondom ;)

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
hali:) ebbe en sem mentem meg bele nagyon, de annyi, hogy a csavar vastagsaga valtozik(2 fele) de a hajtokar attol meg barmelyikkel kompatibilis. egyszeruen annyi, hogy a vastagabb csavarnal vekonyabb a tengely falvastagsaga, a vekonyabb csavarnal meg vastagabb. de hogy melyik jobb, passz:)

ja, es ha vki venni akar jo monoblokkot, 4szogeset, akkor ittvan pl:
TH Industries, (fsa power pro felirattal)
iparis, es kul:) szepen mozog, 3.7k
bye

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
jah, mondom láma vagyok.

Magyarul, a legalapabb RF SRX monoba belerakhatok egy NorthShoreDH kart ?? Akkó' meg mindek van kétfajta csavar ?? ???

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
a menet merete csak a kozepcsapagytol fugg!!!!!!!!!!!!!!

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts

vagy az en fsa/race face prodigy
(de ez prodigy meg a piros stinky fele)

Ez úgy kell érteni, hogy a ProdigyDH M12-es csavarokkal kapcsolódik ? Jó hír lenne...

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
rob a shimano típusszámoknál: FH= FreeHub, HB=frontHuB vagy valami ilyesmi az én olvasatomban ;)...
legalábbis eddig minden agyukat így jelölték, nem hinném hogy pont most fordítanának a jelölésen ::)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
A Málinál óvatosan fogalmazva is sz*rnak rá, mi jelenik meg a honlapon, eddig nem is volt... És a nyomtatott ismertetõ sem hibamentes, az idei sem...

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
ras

valahova en is irtam hogy a www.mali.hu -n talalhato ismertetoben is elirasok szerepelnek.

Egyebkent nem talalom hova irtam, lehet valaki kitorolte ..?

mindenesetre erdekes hogy senkinek nem tunik fel , es nem valtoztat rajta .. erdekli oket a dolod rendesen ;D

semsey.z

semsey.z

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Sziasztok!
Tud valaki valamit a Sachs Torpedo 3 agyváltókról?
Esetleg rajzok, "robbantott ábrák", leírások, stb.
Elõre is köszi.

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Hátsó Bigyó ! :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Az még OK, hogy az elsõagy FH, mert Front Hub, de a hátsó miért HB?

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,021 posts
Velotrade-ék felcserélték az elsõ és a hátsóagy típusszámát...
LOL ;D

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7,030 posts
Shimano Saint