Egy gépészmérnök, egy végeselem számoló progi és egy cnc maró segítségével bárki csinálhat profi hajtókart, attól függetlenül, hogy a Shimano hány éve csinálja. És lehet, hogy jobb lesz. (bár a japcsik sokat adnak ki K+F-re...) Szóval ez, hogy ki mennyi ideje csinálja, szerintem ma a technika jelen fejlettségi fokán már nem mérvadó.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2003. March 24. - 13:50
Posted 2003. March 24. - 06:19
azt veszed amire a bikemgban azt monjak, hogy jo es kesz, vagy azer nem veszel shimanot mert van mellette egy csomo agyonfavorizalt nev amivel jobban mutat a bringad...Mondom ezt annak ellenere, hogy nekem is van recefice meg thomson megmittomenmilyen cucc a brinyomon, szoval en is csak egy idiota vagyok aki bedol a reklamnak, csak neha kikell mondani az igazat...Bocs, hogy ilyen hosszu voltam. Mellesleg szerintem a shimano mar akkor hajtokart gyartott amikr az ilyen truvativ meg race face meg FSA megmittomenmik azt se tudtak, hogy letzik olyan, hogy kerekpar...Vagy tevedek?
Posted 2003. March 24. - 06:09
Hello!
Olvasgatom itt ezt a topicot meg masokat is es lenne egy aprocska kis megjegyzesem : tobben ilyeneket mondanak, hogy XY hajtokr nagyon kul, csakhat a szine....meg hogy a Shimanot azt nem rakom ra, mert nem es kesz...Szoval nem igazan ertem, ha Te iszonyat maximumot varsz a gepedtol, meg Te ekkorat meg akkorat ugratsz vele, meg Te ekkora meg akkora kerekparos-utcai-harcos-frirajder vagy meg minden akkor a vegen mert az a donto, hogz XY kulabb mer jobb a szine, meg a formaja, meg mert az van rairva, hogy recefice megmittomen...
Olvasgatom itt ezt a topicot meg masokat is es lenne egy aprocska kis megjegyzesem : tobben ilyeneket mondanak, hogy XY hajtokr nagyon kul, csakhat a szine....meg hogy a Shimanot azt nem rakom ra, mert nem es kesz...Szoval nem igazan ertem, ha Te iszonyat maximumot varsz a gepedtol, meg Te ekkorat meg akkorat ugratsz vele, meg Te ekkora meg akkora kerekparos-utcai-harcos-frirajder vagy meg minden akkor a vegen mert az a donto, hogz XY kulabb mer jobb a szine, meg a formaja, meg mert az van rairva, hogy recefice megmittomen...
Posted 2003. March 24. - 01:07
Posted 2003. March 24. - 00:29
mono témához:
szvsz jobban jár a srác egy jó kis tengely+csapágy középrésszel mint egy monobval... széjjel lehet szedni, max csapágyat kell cserélni: Syncros, FRM, White Bros... ipari csapágyak, pehelysúly... fincsi ;D
szvsz jobban jár a srác egy jó kis tengely+csapágy középrésszel mint egy monobval... széjjel lehet szedni, max csapágyat kell cserélni: Syncros, FRM, White Bros... ipari csapágyak, pehelysúly... fincsi ;D
Posted 2003. March 23. - 22:37
Posted 2003. March 23. - 22:12
20 körül lehet szerintem... ... ha az ami egy tányér+ 2db láncvezetö
milyen ez Race Face DH ISIS Splined monoblokk??? van valakinek képe rola? MENNYIBE KERÜL?
milyen ez Race Face DH ISIS Splined monoblokk??? van valakinek képe rola? MENNYIBE KERÜL?
Posted 2003. March 23. - 19:49
Posted 2003. March 22. - 21:59
barmi elviszi kb.
de lehet jobban jarsz egy rsx solo vagy hasonlo orszagutai valtoval jo rovid kanallal.
ja es a boltokban kaphato!
de lehet jobban jarsz egy rsx solo vagy hasonlo orszagutai valtoval jo rovid kanallal.
ja es a boltokban kaphato!
Posted 2003. March 22. - 21:31
Bocs! Szerintetek 7-es országúti racsnival milyen httsó váltót érdemes használni dh, ds-re.Ja és hol lehetne , és milyen 7-es oúti racsnit beszerezni?
Bocs a sok kérdésért: :)FR
Bocs a sok kérdésért: :)FR
Posted 2003. March 22. - 20:20
Posted 2003. March 22. - 20:11
az is elkepzelheto , hogy magasnyomasuval mosta a srac hetente 10x..
akarmennyire sh!t a mono , jobban kellene birnia ...
akarmennyire sh!t a mono , jobban kellene birnia ...
Posted 2003. March 22. - 16:32
Nem tudom melyik XTR monoblokk volt az, de ami a szetszedhetos, annal az szokott lenni a gaz, hogy megszorul. Merthogy sok vacak vaz nincs sikba koszorulve.
LX: egy haverom szetszedte vhogy. Es egy ideig jobb is volt. Ugy ahogy meg most is mukodik. Nalam is kotyognak...
LX: egy haverom szetszedte vhogy. Es egy ideig jobb is volt. Ugy ahogy meg most is mukodik. Nalam is kotyognak...
Posted 2003. March 22. - 13:23
csapagyak nem csak az utesektol mennek tonkre hanem a sok forgastol is!!!
a csapagyak elettartamat fordulatokban is meg lehet adni!
a csapagyak elettartamat fordulatokban is meg lehet adni!
Posted 2003. March 22. - 12:22
tsabi: Igen ez gyönyörû szép!
Nem hiszem hogy a monoblockot meg lehetne húzni! Azt viszont végkép nem értenm hogy ha rendeltetés szerûen használja a monoblockot akkor mi annak az oka hogy ki kotyogósodik!? ???
lajos
Nem hiszem hogy a monoblockot meg lehetne húzni! Azt viszont végkép nem értenm hogy ha rendeltetés szerûen használja a monoblockot akkor mi annak az oka hogy ki kotyogósodik!? ???
lajos
Posted 2003. March 21. - 22:45
Posted 2003. March 21. - 22:32
Posted 2003. March 21. - 22:30
Posted 2003. March 21. - 21:53
LX!!! a régebbiek meg föleg, de a mostani sem gyengusz... nekem 96 os van asszem és nagyon tuti, Unokatesomnak meg 2001 körüli van és elöbb szakadt le a váza, mint hogy a monoblokkja letörött volna (ILLMATIC DH VÁZ)
Posted 2003. March 21. - 20:51
szerintetek mér dögl meg minden mono block?
mondhat bárki bármit, az egyik kméti xc- s srác évi 6 xtr monot vág haze.... aszongyák egykerekezni se tud... de õ nyerte a mm-et seniorbam
szoval mi az a hajtómû rendszer ami nem sír be 2 hét alatt és nem dh féltégla...
mondhat bárki bármit, az egyik kméti xc- s srác évi 6 xtr monot vág haze.... aszongyák egykerekezni se tud... de õ nyerte a mm-et seniorbam
szoval mi az a hajtómû rendszer ami nem sír be 2 hét alatt és nem dh féltégla...