Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

deff

deff

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Ami Race Facet illeti csak probaltam szellemesnek tunni...dehat ez nem mindig sikerul ;D

deff

deff

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Cove Bike SHop. Asszem ezzel most nem sokat segitettem. Bocs :(

ppüsi

ppüsi

vendég

• fórumtag
  • 222 hozzászólás
Mit ad Neked a marketing?? A vásárlás örömét, a rengeteg elferdített információt, a fogyasztó hülyének nézését... Folytassam?? Sok mindent!! ;)
Én ráadásul nem csak tanultam, hanem csinálom is, marketingesként tevékenykedem.

Ami meg deffet illeti, semmi gond vele, a marketingesek álomfogyasztója!!! :D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

Mindenkeppen Race Face!
1. jobban nez ki
2.tobb fele szinben van
3.jobb a marketingje
4.jobb csengese van a nevenek ;)
egyebkent nekem THOMSON nyeregcsovem van ugyhogy en nyugodt (es mellesleg b...ott divatos) vagyok egy darabig! ;D ;D

1. ez relatív, és nekem annyira nem számít a kinézet.
2. egyedi ajánlat, nem válogathatok
3. és ezzel mit kezdjek? :D mit ad nekem a marketing? (tanulok marketinget)
4. annyira sznob se vagyok... (mint bátyám pl ;))

+1: hol vetted a Thomson nyeregcsövet? Olyan stucnit akarok ugyanis. ilyet ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Hát igen, az ilyen emberek miatt találták ki a 206-os Peugeot-t. Szép, tehát vegyük meg. ;)

No comment.

deff

deff

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Mindenkeppen Race Face!
1. jobban nez ki
2.tobb fele szinben van
3.jobb a marketingje
4.jobb csengese van a nevenek ;)
egyebkent nekem THOMSON nyeregcsovem van ugyhogy en nyugodt (es mellesleg b...ott divatos) vagyok egy darabig! ;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
azet kovacsolas utan is szeretik egy kicsit megforgacsolgatni a dologkat, hogy pofasabb legyen!
szikraforg tul drga meg tul lassu szertem ide.

holzfeller--prodigy dh
hmm valassz es elvezd!

vendég__*

vendég__*
  • vendég

link=board=5;threadid=3668;start=705#msg98533 date=1048588012]
No jó :)

Bár a hõkezelésben nem vagyok olyan biztos. Szerintem egyszerûbb a kész kart hõkezelni. Az nem arra való, hogy a lehetséges stresszpontok megszûnjenek, amik a hegesztés/egyéb megmunkálás sorén keletkeztek?

hát abban én sem, de úgy tudom hogy a készremunkált cuccost szokják hõkezelni, mer ugye könnyebb a megmunkálás egy lágyabb anyag esetén. szal jól tudod. te is. ;D
jaja, vázaknál az egyik célja az amit írtál (hegesztési feszej tsökkentése), és természetesen a szilárcság növelése.
CNC-zet dógoknál vixont 1értelmûen csakis a szilárdság növelése érdekében tolják a melegre a cuccost, hiszen nem marad az anyagban maradó feszültség a megmunkálás után.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Kérdés: tudom, hogy kicsit flame, de nem tudok dönteni. Van egy Truvativ Holzfeller meg egy RF Prodigy DH közel azonos árban, melyiket válasszam?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
No jó :)

Bár a hõkezelésben nem vagyok olyan biztos. Szerintem egyszerûbb a kész kart hõkezelni. Az nem arra való, hogy a lehetséges stresszpontok megszûnjenek, amik a hegesztés/egyéb megmunkálás sorén keletkeztek?

vendég__*

vendég__*
  • vendég

link=board=5;threadid=3668;start=705#msg98336 date=1048506630]
Egy gépészmérnök, egy végeselem számoló progi és egy cnc maró segítségével bárki csinálhat profi hajtókart, attól függetlenül, hogy a Shimano hány éve csinálja. És lehet, hogy jobb lesz. (bár a japcsik sokat adnak ki K+F-re...) Szóval ez, hogy ki mennyi ideje csinálja, szerintem ma a technika jelen fejlettségi fokán már nem mérvadó.

ezzel ellenkeznék, ugyanis köll hozzá még olyan kütyü amivel a csatlakozó részt kialakítják (pl. szikraforgácsoló vagy húzótüske), ezenkívül hõkezelõ aparát és szaktudás, mer a mán hõkezelt alut nem bisztos hogy jó CNC-zgetni, bár a fene se tuggya...
és hát mérvadó, mer a profik mán nem CNC-getnek hanem kovácsolgatnak ami má igen jó.
na de ettõ függetlenül félig igazad volt! ;D

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Ras

A jelen állása szerint a dolgoknak, van egy eladó Syncros nyeregcsövem, fekete, két csavaros, 27.2-es... :) Szólj, ha izgat a dolog. 5 ruppó.

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
meg van! 30.000

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
ezen az oldalon sajna nincs fent.... itt már néztem párszor

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás

milyen ez Race Face DH ISIS Splined monoblokk??? van valakinek képe rola? MENNYIBE KERÜL?

http://www.raceface.com/components/ itt válogass, hátha megleled amit akarc. Nomeg a zújágban is volt valami rövidebb BB teszt, ha jól emléxem... ;D

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Ras: Tudod bátraké a világ! ;D Én meg holnap neki állok a garázsba össze dobok egy Jaguár hasonmást! :o

Témához vissza térve szvsz nem csak a technika vívmányait és az újdonságokat fizetjük meg mondjuk egy Shimano alkatrésznél hanem a nevet hogy Shimano meg hogy LX, XT vagy XTR! :-\

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
lor:
üdv a klubban ;D

bár én ki fogok lépni amint sikerül szerezni egy fekete XTRt 27,2es méretben 8)

deff:
igen bárki tud autót gyártani, mint ahogy bárki tud kerékpáralkatrészt gyártani és bárki tud számítógépalkatrészt gyártani...
a tapasztalati tudás ma már nagyon nagy részt kiváltott megfelelõ modellezõ eszközökkel...

a nagy kérdés: megéri-e ::)

David007

David007

törzsvendég

• fórumtag
  • 970 hozzászólás
milyen ez Race Face DH ISIS Splined monoblokk??? van valakinek képe rola? MENNYIBE KERÜL?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
nekem meg b+!

deff

deff

vendég

• fórumtag
  • 13 hozzászólás
Naja! Viszont akkor holnaptol barki tudna autot gyartani, ha beszerzi hozza a gepeket...Es itt jon az a kerdes, hogy ugyanmar hol jon egy kerekpar egy autohoz...viszont akkor miert beszelunk egy hajtokarrol ugy mintha egy szamitogep-vezerelt-szelephezag-beallitasu motorrol lenne szo...Termeszetesen azert mert szeretjuk a temat, es ez rendben is van. De azert nem kene aprosagokat tulmisztifikalni,vagy a dizajnt eloterbe helyezni, ha egy alkatreszrol van szo. Mert akkor a kedves olvasok egy resze rogton kenyelmetlenul erzi magat mert pl. neki tavaly elotti UNO nyeregcsove van es nem egy THOMSON...vagy ilyesmi ;D