Az STX RC az sima polírozott. ez az. 8)
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2003. március 26. - 20:24
Írta 2003. március 26. - 20:23
Írta 2003. március 26. - 20:21
Írta 2003. március 26. - 20:19
olyan, mint az osszes tobbi!
csak bronzos cromos beutese van.
sotet crom szinu
csak bronzos cromos beutese van.
sotet crom szinu
Írta 2003. március 26. - 20:13
Írta 2003. március 26. - 19:49
Ugrálni is lehet vele, nem 1 DH-st ismerek aki ilyet használ, L.Cs. is közéjük tarozik.
Berci: Nem kell ünneprontónak lenni!!
Berci: Nem kell ünneprontónak lenni!!
Írta 2003. március 26. - 19:47
STX RC? Nagyon jó család volt amíg gyártották, a hajtókart is beleértve. Az ár az nem tudom, hogy frankó-e, 13-14 ezer volt mind a 98-as, mind a 99-es utolsó kiadású változat. Döntsd el, hogy szerinted megéri-e egy tényleg jó, 4-5 éves hajtókar 4 ezerrel az eredeti ár alatt.
Írta 2003. március 26. - 19:45
stx-rc?
az jo kis cucc volt!
ha nem akarsz ugralgatni akkor jo lesz neked.
a lanckerek csereje gaz (nem eri meg)
de annyiert nem rosz.
es jol is nez ki!
az jo kis cucc volt!
ha nem akarsz ugralgatni akkor jo lesz neked.
a lanckerek csereje gaz (nem eri meg)
de annyiert nem rosz.
es jol is nez ki!
Írta 2003. március 26. - 19:30
Találtam Rc hajtómûvet.(boltban) cc és túra felhasználásra milyen? 10-ért inkább nézzek másat?
Írta 2003. március 26. - 19:20
Különösen SingleSpeed -nél lehet a gond ezért fujum sûrûn Tf2-el és majd fogom én is lakbenzinbe áztatni idõnként! De most, hogy tudom mennyire kell méregetni fogom mérni én is asszem neklünk is van itthon olyan tolómérõ bigyó. Ja és a lakbenzinbe való áztatás is jó nem? Csak utána kenni kell vmi kenõanyaggal, mert ez mindent kiszed belõle ellentétben a petroleummal ami kenõanyagkét is lehet ha jól tudom.
Írta 2003. március 26. - 18:33
Írta 2003. március 26. - 15:22
neztem az isis szabvany es belefer a negyszogkupos hmube!!!!!
mar csak vki belenyomathatna! :-/
vagy csinaljak egy masik kozepcsapagyat? tugorgovel tenyleges hengeres bordazattal?
gyaci: szerted kovacsoljak az isis csatlakozast?
(ciki megcsinalni a 1 fokos kupossagat!!)
mar csak vki belenyomathatna! :-/
vagy csinaljak egy masik kozepcsapagyat? tugorgovel tenyleges hengeres bordazattal?
gyaci: szerted kovacsoljak az isis csatlakozast?
(ciki megcsinalni a 1 fokos kupossagat!!)
Írta 2003. március 26. - 10:54
Üdv Kadi! A láncnyúlást ne úgy képzeld el , hogy az 1m-es lánc kinyúlik 101cm-re. Néhány mm-es eltérések elõfordulhatnak különbözõ tipusu láncok között,de nem ez okozza a gondot! Igazándiból nem nyúlásnak nevezném a jelenséget , hanem kopásnak. Ha megnézed a láncodat, a két külsõ lapot csapok kötik össze,amin egy-egy görgõ található,amik a fogaskerekekkel érintkeznek. Nos ezeknek a görgõknek a belseje kopik ki, és ez okozza a lánc ropogását, ugrálását . Évek óta méregetem ezt a bizonyos kopást,a következõ módon: van egy fasza ruszki sublerem (tolómérõm), aminek a lyukátmérõ mérõje olyan hegyes,hogy betudom dugni a görgõk közé. Egy új láncnál 5.4mm-t lehet mérni(egyes Connex tipusoknál csak 5.2mm-t)Új fogaskeréksorral ez a lánc tökéletesen mûködik. Kb 1000-1500 km után kikopik a görgõ belse ,és 5.6mm-t lehet mérni . Ezt a láncot érdemes lecserélni egy újra.A régit egy félliteres kólás flakonban valamilyen mosóbenzin vagy petróleum segítségével mosd tisztára, és rakd el. Kb 5-6-7 alkalommal lehet eljátszani ezt a trükköt, és addigra a fogaskeréksor elkopik annyira ,hogy egy új lánc már össze-vissza fog ugrálni rajta .Most lehet elõvenni azt az 5.6-os láncot amit eltettél 6-8ezer km-rel ezelõtt, és a kopott lánc a kopott fogaskeréksorral újra üzemképes lesz. Persze nem lehet a végtelenségig csereberélni a láncokat,de egy pár lánc árát + fogaskeréksor árát meg lehet spórolni ,úgy hogy a futásteljesítmény jelentõsen romlana.A fent leirtak persze sok mindentõl függenek: erõböl nyomod vagy pörgetsz, országút vagy terep, tél vagy nyár...stb. Ja és ajánlom a Rohlloff olajat!
Üdv:G.Pityu
Üdv:G.Pityu
Írta 2003. március 26. - 10:38
12 szem pont 1lab=305mm. Na, ha ennyinel van 2mm nyulas, akkor nyugodtan lecserelheted uj lancra, nem fog ugrani a fogaskerekeken (nem koptak tul el). Ha a nyulas 2mm es 4mm kozott van, akkor az uj lanc fog ugyan ugralni a kis kerekeken (hatul), de elobb utobb visszakopnak. Ha 4mm nel nagyobb a nyulas akkor a fogaskerekeket is cserelni kell (legalabbis a kicsiket).
En ezt olvastam valamikor valahol. Lehet, hogy 3-6mm a hatar, de ez viszonylagos.
Takaritsd surun, olajozd.
Ja, lancnyulas = csapszegek elkopasa, nem pedig tenyleges nyulas!
En ezt olvastam valamikor valahol. Lehet, hogy 3-6mm a hatar, de ez viszonylagos.
Takaritsd surun, olajozd.
Ja, lancnyulas = csapszegek elkopasa, nem pedig tenyleges nyulas!
vendég__*
Írta 2003. március 26. - 08:42
engem valahogy a RaceFAcék nem gyöznek meg... bár biztos erösek... csak én a Truvativot erösebbnek tartom... kinézetre.. de ez semmit nem jelent...
melyik hány gramm?? (csak kiváncsiságbol, nem mint ha sokat számitana)
hát az tény, hogy én 120kg vagyok és a truva hussefelt hajtókarom bírja a témát, igaz hogy az ISIS rész nem a legjobb konstrukcijó, mer má az elsõ héten be kellett ragasztanom a rögíztõcsavart, mer mindég kitekeredett.
ettõl függetlenül bivaly erõs a hajtókar és merev.
vendég__*
Írta 2003. március 26. - 08:40
azet kovacsolas utan is szeretik egy kicsit megforgacsolgatni a dologkat, hogy pofasabb legyen!
szikraforg tul drga meg tul lassu szertem ide.
holzfeller--prodigy dh
hmm valassz es elvezd!
lehet hogy drága de ennek alkalmazását gyártó dönti el. de szerintem se hiszem ezzel gyûrik bele a különféle csatlakozó formákat a CNC-zet hajtókaroknál, pl. RooX. a kovácsoltnál szerintem a kovácsolószerszám "teszi" bé a csatlakozórész, legábbis ahogy a sorjákat nézegettem így gondolom.
a kovácsolás után elméletben nem lenne szabad már hogy hozzákelljen nyúlni a formához, na persze a menetes furatokat 1értelmûen nem kovácsolják.
Írta 2003. március 26. - 08:18
Hi mindenkinek!
Erdekelne,ki,hogy meri lancnyulasat es 13.25cm-en mennyi adodhatik meg hozza?
Koszi
Erdekelne,ki,hogy meri lancnyulasat es 13.25cm-en mennyi adodhatik meg hozza?
Koszi
Írta 2003. március 25. - 22:08
Írta 2003. március 25. - 21:25
engem valahogy a RaceFAcék nem gyöznek meg... bár biztos erösek... csak én a Truvativot erösebbnek tartom... kinézetre.. de ez semmit nem jelent...