Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hi!
Nemrég vettem egy 5.0-s láncot, meg fogaskeréksort. A Caprine maraton után lepucoltam, és azt vettem észre, hogy a görgõi a széleken be vannak maródva. Pánik, szerviz, nagy szemek, aztán megnéztünk egy új PC68-ast a dobozában és az is így/úgy nézett ki. Ehhez mit szóltok? ??? ??? ???

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.570 hozzászólás

Tul kepp csak azert kell hogy ne labbal keljen valtanom.

vegul is ezert talaltak ki annak idejen a valtot ..;)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Nem az inkonpatibilitas miatt, hanem mert Shimanot inkabb tudok szerezni. Lehet hogy Alivio v Acera lesz.
Tul kepp csak azert kell hogy ne labbal keljen valtanom. Nameg ezek mar azert talan olyan szinten vannak mint a regi lx xt k.

Szoval van olyan jo az Alivio mint a 5,0?
Mert egy arban tudnam hozni.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Igen, az elsõváltók tökéletesen kompatibilisek, csak az ESP húzza 1:1 arányban a hátsóváltó bovdenét -> oda nem jó a Sh!mano kar.

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
THX akkor beujitok egyet

Ras

Ras

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.021 hozzászólás
Tudtommal Shimano és SRAM elsõváltók ugyanúgy mûkszenek, csak hátul van különbség (ESP)

TOM

TOM

törzsvendég

• fórumtag
  • 836 hozzászólás
Ki mit tud arrol hogy a Grip Shift SRT800 as az mennyire kompatibilis a SRAM elsovaltokkal?
Most egy '98 as LX van, semmi baja, csak az uj vazra nem megy fel es nem akarom 'megmuteni'.

Penzem nincs, es ugy lattam 3E ert mar kapok vmi 5.0-s ujat...

koszi

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
Csak jó az a Race Face Evolve SRX.... ;)

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
Nem utáltam meg. Iagazad van, tényleg nem kellene ilyeneket mondanim, meg ugye akkor a Marzocchi villámat is pihentetni kellene... :-\, de ez most akkoris kiábrándított. Persze nem tudhatjuk, mit hoz a jövõ.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
na jó, ezt már sokszor mondtam, de ne utáljunk meg egy terméket, mert egyszer hallotuk, hogy bekrepált - most komolyan, ha azt mondom, hogy szar az Intel proci, egy haveromnak is leolvadt, akkor már nem is veszünk ilyet többé? ::)

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
Szeva!

Halott gigapipe? :P Pedig az lehetett volna a következõ a gépemben! :-\

Ilyen az élet! Az ember mindíg csalódok valamiben! :-\

lajos

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
huhh... Ma láttam egy halott Truvativ Gigapipe-ot. Egy hete van beszerelve egy gépbe, és a srác nem is ugrál vele, vagy ilyesmi, és a tengelynek kb 3-4mm kottyanása van. Kiábrándító. Pedig brutál a végig egyenletes tengelyfalvastagság, meg a 4db zárt csapágy. Kár, hogy valamit mégis elszabtak a tervezésekor. :-\

FSA Platinumról tapasztalatok?

hanap

hanap

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Köszönöm!

lajos

lajos

törzsvendég

• fórumtag
  • 244 hozzászólás
hanap:

Ha veszel hajtõkart akkor azok csak a hajtókarok meg a hozzá való lánctányérok. Ha monoblock-ot veszel akkor az minden más ami hirtelen oda kell (tengely, csapágyak, stb.). Tehát akkor a válasz igen! ;)

lajos

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
;D ;D ;DAzért köszi ;D ;D ;D ;D ;D

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
nagyon szívesen. Ha most egy amerikai filmben lennénk, akkor azt mondanám, hogy "csak a dolgomat végzem". ;D

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Nagyon szépen köszönöm!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
ultio: 11-13-15-18-21-24-28. Az infó innen van. ;)

ultio

ultio

TARC

• fórumtag
  • 1.169 hozzászólás
Tudja valaki, hogy a Shimano HG-70-7-es fogaskeréksoron hányas fogaskerek vannak? Én úgy tudom, a legnagyobb 28-as, a legkisebb meg 11. És köztük?

hanap

hanap

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sza mindenki! A mulkor kénytelen voltam magam szétszedni a hajtómûvet, mert veszettül kattogott, amire a szervízben csak vonogatták a vállukat. A lényeg, hogy meg volt lazulva a monoblokk és csak be kellett állítani, de annyira kikopott, hogy az kész, szóóóval ajánljatok egy okos monoblokkot légyszi.
Ja, majd elfelejtettem. Van a témához két golyoscsapágy gyûrû, meg két anya amin a golyók futnak. Ezek a monoblokkal együtt kaphatók, vagy a hajtómûvel adják???

Elõre is köszi!