Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

trakis

trakis

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
nézzetek hülyének de nemtom mi recseg-nyöszörög a lovamon de az nagyon csinálja valahol a hajtásláncban... deore 4szöget használok, lehet hogy az. mi a leg kiribb ehetõ árú 4szög mono???

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,218 posts
Ezek szerint akkor nem csak én vagyok/voltam ilyen szerencsétlen a középcsapikkal. Ez egy kicsit vígasztal. 2 év alatt 5 középrész a mérleg..... :( >:(

Nem akarok hencegni, felvágni vagy nagyképûsködni, de pont emiatt a problemek miatt güriztem egy 2003-as XTR hajtómûért. Eddíg 3 hónap kemény agyusztálás és semmi problem.

Csak halkan jegyzem meg hogy jövõre az új XT is integrált középcsapis lesz.

Jorus

Jorus

ALFAHÍM

• globális moderátor
  • 11,799 posts
Én Ultimaxot használtam, aztán LX-et, most meg XT-t, de még egyikkel sem volt semmi gondom, pedig nem vagyok kisváltósúlyban. Talán szerencsés vagyok. :)

Jeti

Jeti

vendég

• fórumtag
  • 179 posts
Lehet nagypofájuság de nekem az XTR-el nem volt gondom! ;D(lehet nem kellet volna lecserélni RF-re???)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
ha visszamentek vagy 50 oldalt , es 100 evet ott eroltettem hogy egy negyszog tengeltes hajtokar , es monoblokk / ami lehet jobb aron van ../ jobb mint egy "olcsobb" isis, vagy octalink..

en tuti nem dobom el a jol bevalt rendszert egy kiforratlan erdekeben .. hidjetek el en tuti az vagyok aki szeret haladni a technikaval de az isis/octa rendszer "meg" nem fogott meg ..

Shaggi

Shaggi

törzsvendég

• fórumtag
  • 403 posts
MOstmár elegem van a Truvativ Gigapipe elvileg DH-ra tervezett monoblokkjából.
Tegnap húztam újra(kb.3x)és mostmár nem csak kilazul de recseg is.
Kérlek egy megbízható monoblokk nevét súgjátok már a fülembe ami bírja az én "hatalmas" 72 kilómat.!!!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Helló!

van egy 2002s xt monoblokkom ami ha izomból tekerek recseg mint állat.
ha nem muszáj nem szedem szét mert félek hogy beleszorul az egyforintos! ::)
szóval nem tudjátok mit kéne vele csinálni?
ha meglocsolom pár napig csendben van.
szóval ha ez a kimerító leírás hatására valaki megsajnált kérem segítsen, köszi!
Ja szerintem az octalink elég gyenge! de erre késõn jöttem rá! :(

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

Flawless victory ;D

;D

Király. De rég hallottam már... ::)

Akkor most mondana valaki egy normális ISIS monoblokkot? FSA, Truva, Acor -> mind kaki, és most a RF is hoz ki hibás szériát. Octalink rulz?
Vagy csak én látom túl sötéten a helyzetet? Mintha a kezdõ szériás FSA-k és Truvák jobbak lettek volna. Mióta Platinumnak hivják az Ultimax ISIS-t, semmi jót nem hallottam róla, ellenben gyaci kollega a maga eléggé erõs testfelépítésével egy régi Ultimaxot hajt nulla problémával....

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Azzal nem lesz gond, cserélik garanciásan. Ha nem így lenne, akkor már tiszta ideg lennék ;)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
kuld vissza nekik szo nelkul kicserelik ujra

iljicS

iljicS

zsonglõr

• fórumtag
  • 6,613 posts
Uff....ez durva.
Tutira gyártáshibás, állítólag sok RF jön eleve hibásan...
Az meg kizárt, hogy 2 hét alatt kinyírtál egy ilyet.. ;) :D

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Mondjuk valószínûleg csak belehúztam egy eleve hibás darabba, mert ennyi idõ alatt nálam sokkal durvább emberek sem verték volna szét.
De tény hogy ettõl nem lett jobb a cuccos híre ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
manapsag nem igazan jo a kozepcsapagyak hire!

vinnie

vinnie

törzsvendég

• fórumtag
  • 424 posts
Nahh! Ez a nap is jól sikerült ::) 2 hetes RaceFace Signature DH: irgalmatlan hangok, a szervízbe menet az utolsó 500 méteren már csak tolni lehetett, majd a szétszedést követõen csupa fél meg negyed csapágygolyók hullottak némi fémreszelék kíséretében. :o ... Flawless victory ;D

yanee

yanee

vendég

• fórumtag
  • 203 posts
nekem kb. 1éve van pc-48-as, de egyelõre semmi baja.. mamut felnit megöltem 4 hónap alatt, króm vázat 10 hónap alatt törtem el, stb. de a lánc bírja ;D

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Hát ez az! Ez egy 4-5 ezer forintos lánc, és azt mondta egy ismerõsöm, hogy õ egy gagyibb Sram-mal is elment több mint 10e kilométert. Meg aztán azt tanultuk, hogy éles sarok=kezdõdõ repedés...

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
nekem azt mondta teknikus haver, hogy préselik azokat a szemeket, és ahogy "kiszakad" az anyagból, az hagy ilyen nyomot a felületén. Ez most lehet, hogy ugyanaz ám, mint amit lor írt... :-X

Mindenesetre sztem nem túl bizalomgerjesztõ látvány. Ja, és nekem a PC 38-amból anno ki is hullottak ezek a kis "görgõk" (vagymik), mivel kettõ vagy több darabba törtek. És nem 5 év idõfutamozás után... Jó, persze, 1300 HUF-ért ne várjon az ember csodát. 8)

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Zolle:
Én is azért vettem ilyet, mert dicsérték...
Lor:
A shimano, stb. láncokat más technikával gyártják? Mert azok nem ilyenek...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
azert van bemarodva mert a gorgot egy lemezbol kivagva allitjak elo!
a kivagasnak meg ilyesmi a vagott felulete.

zolle

zolle

bentlakó

• fórumtag
  • 8,703 posts
Esetleg direkt van? Netán a váltást elõsegítendõ? Fene tudja :) Sram lánc a beszt lánc, akárki akármit mond.

A bikmakkhoz adtak katalógust, asszem a Faktor adta ki. Van benne RaceFace lánctányér, nem a DH hanem a sima. És olyat hol lehet kapni? Faktorban? :) Na de komolyan! Ha vki tud, akkor sikkantson.