nézzetek hülyének de nemtom mi recseg-nyöszörög a lovamon de az nagyon csinálja valahol a hajtásláncban... deore 4szöget használok, lehet hogy az. mi a leg kiribb ehetõ árú 4szög mono???
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2003. May 30. - 19:39
Posted 2003. May 30. - 11:54
Ezek szerint akkor nem csak én vagyok/voltam ilyen szerencsétlen a középcsapikkal. Ez egy kicsit vígasztal. 2 év alatt 5 középrész a mérleg..... >
Nem akarok hencegni, felvágni vagy nagyképûsködni, de pont emiatt a problemek miatt güriztem egy 2003-as XTR hajtómûért. Eddíg 3 hónap kemény agyusztálás és semmi problem.
Csak halkan jegyzem meg hogy jövõre az új XT is integrált középcsapis lesz.
Nem akarok hencegni, felvágni vagy nagyképûsködni, de pont emiatt a problemek miatt güriztem egy 2003-as XTR hajtómûért. Eddíg 3 hónap kemény agyusztálás és semmi problem.
Csak halkan jegyzem meg hogy jövõre az új XT is integrált középcsapis lesz.
Posted 2003. May 30. - 11:18
Én Ultimaxot használtam, aztán LX-et, most meg XT-t, de még egyikkel sem volt semmi gondom, pedig nem vagyok kisváltósúlyban. Talán szerencsés vagyok.
Posted 2003. May 30. - 10:45
Lehet nagypofájuság de nekem az XTR-el nem volt gondom! ;D(lehet nem kellet volna lecserélni RF-re???)
Posted 2003. May 30. - 06:20
ha visszamentek vagy 50 oldalt , es 100 evet ott eroltettem hogy egy negyszog tengeltes hajtokar , es monoblokk / ami lehet jobb aron van ../ jobb mint egy "olcsobb" isis, vagy octalink..
en tuti nem dobom el a jol bevalt rendszert egy kiforratlan erdekeben .. hidjetek el en tuti az vagyok aki szeret haladni a technikaval de az isis/octa rendszer "meg" nem fogott meg ..
en tuti nem dobom el a jol bevalt rendszert egy kiforratlan erdekeben .. hidjetek el en tuti az vagyok aki szeret haladni a technikaval de az isis/octa rendszer "meg" nem fogott meg ..
Posted 2003. May 29. - 20:29
MOstmár elegem van a Truvativ Gigapipe elvileg DH-ra tervezett monoblokkjából.
Tegnap húztam újra(kb.3x)és mostmár nem csak kilazul de recseg is.
Kérlek egy megbízható monoblokk nevét súgjátok már a fülembe ami bírja az én "hatalmas" 72 kilómat.!!!
Tegnap húztam újra(kb.3x)és mostmár nem csak kilazul de recseg is.
Kérlek egy megbízható monoblokk nevét súgjátok már a fülembe ami bírja az én "hatalmas" 72 kilómat.!!!
Posted 2003. May 29. - 18:41
Helló!
van egy 2002s xt monoblokkom ami ha izomból tekerek recseg mint állat.
ha nem muszáj nem szedem szét mert félek hogy beleszorul az egyforintos! :
szóval nem tudjátok mit kéne vele csinálni?
ha meglocsolom pár napig csendben van.
szóval ha ez a kimerító leírás hatására valaki megsajnált kérem segítsen, köszi!
Ja szerintem az octalink elég gyenge! de erre késõn jöttem rá!
van egy 2002s xt monoblokkom ami ha izomból tekerek recseg mint állat.
ha nem muszáj nem szedem szét mert félek hogy beleszorul az egyforintos! :
szóval nem tudjátok mit kéne vele csinálni?
ha meglocsolom pár napig csendben van.
szóval ha ez a kimerító leírás hatására valaki megsajnált kérem segítsen, köszi!
Ja szerintem az octalink elég gyenge! de erre késõn jöttem rá!
Posted 2003. May 29. - 13:42
Flawless victory ;D
;D
Király. De rég hallottam már... :
Akkor most mondana valaki egy normális ISIS monoblokkot? FSA, Truva, Acor -> mind kaki, és most a RF is hoz ki hibás szériát. Octalink rulz?
Vagy csak én látom túl sötéten a helyzetet? Mintha a kezdõ szériás FSA-k és Truvák jobbak lettek volna. Mióta Platinumnak hivják az Ultimax ISIS-t, semmi jót nem hallottam róla, ellenben gyaci kollega a maga eléggé erõs testfelépítésével egy régi Ultimaxot hajt nulla problémával....
Posted 2003. May 29. - 00:15
Azzal nem lesz gond, cserélik garanciásan. Ha nem így lenne, akkor már tiszta ideg lennék
Posted 2003. May 28. - 23:36
Posted 2003. May 28. - 21:49
Uff....ez durva.
Tutira gyártáshibás, állítólag sok RF jön eleve hibásan...
Az meg kizárt, hogy 2 hét alatt kinyírtál egy ilyet..
Tutira gyártáshibás, állítólag sok RF jön eleve hibásan...
Az meg kizárt, hogy 2 hét alatt kinyírtál egy ilyet..
Posted 2003. May 28. - 21:35
Mondjuk valószínûleg csak belehúztam egy eleve hibás darabba, mert ennyi idõ alatt nálam sokkal durvább emberek sem verték volna szét.
De tény hogy ettõl nem lett jobb a cuccos híre :
De tény hogy ettõl nem lett jobb a cuccos híre :
Posted 2003. May 28. - 21:25
Posted 2003. May 28. - 21:16
Nahh! Ez a nap is jól sikerült : 2 hetes RaceFace Signature DH: irgalmatlan hangok, a szervízbe menet az utolsó 500 méteren már csak tolni lehetett, majd a szétszedést követõen csupa fél meg negyed csapágygolyók hullottak némi fémreszelék kíséretében. ... Flawless victory ;D
Posted 2003. May 28. - 20:35
nekem kb. 1éve van pc-48-as, de egyelõre semmi baja.. mamut felnit megöltem 4 hónap alatt, króm vázat 10 hónap alatt törtem el, stb. de a lánc bírja ;D
Posted 2003. May 28. - 15:46
Hát ez az! Ez egy 4-5 ezer forintos lánc, és azt mondta egy ismerõsöm, hogy õ egy gagyibb Sram-mal is elment több mint 10e kilométert. Meg aztán azt tanultuk, hogy éles sarok=kezdõdõ repedés...
Posted 2003. May 28. - 15:21
nekem azt mondta teknikus haver, hogy préselik azokat a szemeket, és ahogy "kiszakad" az anyagból, az hagy ilyen nyomot a felületén. Ez most lehet, hogy ugyanaz ám, mint amit lor írt... :-X
Mindenesetre sztem nem túl bizalomgerjesztõ látvány. Ja, és nekem a PC 38-amból anno ki is hullottak ezek a kis "görgõk" (vagymik), mivel kettõ vagy több darabba törtek. És nem 5 év idõfutamozás után... Jó, persze, 1300 HUF-ért ne várjon az ember csodát. 8)
Mindenesetre sztem nem túl bizalomgerjesztõ látvány. Ja, és nekem a PC 38-amból anno ki is hullottak ezek a kis "görgõk" (vagymik), mivel kettõ vagy több darabba törtek. És nem 5 év idõfutamozás után... Jó, persze, 1300 HUF-ért ne várjon az ember csodát. 8)
Posted 2003. May 28. - 14:21
Zolle:
Én is azért vettem ilyet, mert dicsérték...
Lor:
A shimano, stb. láncokat más technikával gyártják? Mert azok nem ilyenek...
Én is azért vettem ilyet, mert dicsérték...
Lor:
A shimano, stb. láncokat más technikával gyártják? Mert azok nem ilyenek...
Posted 2003. May 28. - 14:15
azert van bemarodva mert a gorgot egy lemezbol kivagva allitjak elo!
a kivagasnak meg ilyesmi a vagott felulete.
a kivagasnak meg ilyesmi a vagott felulete.
Posted 2003. May 28. - 11:01
Esetleg direkt van? Netán a váltást elõsegítendõ? Fene tudja Sram lánc a beszt lánc, akárki akármit mond.
A bikmakkhoz adtak katalógust, asszem a Faktor adta ki. Van benne RaceFace lánctányér, nem a DH hanem a sima. És olyat hol lehet kapni? Faktorban? Na de komolyan! Ha vki tud, akkor sikkantson.
A bikmakkhoz adtak katalógust, asszem a Faktor adta ki. Van benne RaceFace lánctányér, nem a DH hanem a sima. És olyat hol lehet kapni? Faktorban? Na de komolyan! Ha vki tud, akkor sikkantson.