Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Középrész kérdés: Az ACOR 2900ft-ért mit tud?Mit bír ki,ilyen áron?
Néztem FSA-t is,de a középrészekben nem vagyok otthon.-Valami olyan kellene,ami bírja a kemény érkezéseket.szóval nem hajlik el.
Most törtem el egy Shimano BB-UN-40-t.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Acor-ból is van alu (csapágyas) váltógörgõ, és BBB-bõl is, de mindkettõ csak 10-esben van. És a gyári kerámiás Shimano görgõ halkabb, és könnyebben is vált. Az Acor amúgy 2200/2 db

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
köszi a tippeket, neki is állok gányolni...

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
itthon lehet kapni?

monnyuk én a váltó miatt (is) tettem be, az se randa, elvileg ez az elsõ montis modellük :)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
Toll ... en olyan vaolto gorgovel futok es csak dicserni tudom .. en a gyari sh!tmono-t mar mind a kettot eltortem >:( igaz 34 legnagyobb hatul , de akkor is ..elvileg kellene birnia .. de ez az alu. eddig..kopp.kopp le a kalappal elotte...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ez a legtisztabb!

es ha ganyolni akarsz akkor van egy masik mivel alu csavarrol van szo ezert egy 6mm imbusz kulcsot bele eroszakolva is nyerhetsz.
nem art ha az imbusz vege le van esetleg koszorulve!!
igy konyebben forgacsol. :-)

KillerTom

KillerTom

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,570 posts
lehet kulonbozo meretu un. csavar kiszedot kapni .. ez egy forditott menetszerukupos valami .. meg kell furni a elnyalt csavarodat, es abba kell belehajtani.. /mintha lefele szedned .. / es ahogy megszorul benne szepen lejon ..

a leheto legnagyobbat szerezd be !! de jobb autoszerelok is tudnak segiteni .. sok sikert!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
hogy mekkora hülyeséget csináltam...
meghúztam a lánckerék csavarokat, s az egyikbe megcsúszott az imbusz, s a szép kis 6szögletû lyukból kent egy szabályos kört (a könnyû alu csavar átka)

hogyan lehet az elkenõdött csavart kibûvölnöm szerintetek?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
jah ertem oda!

hat nem tom megerne-e
ar/ertek?

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
a szír dologban van vmi ;D nem volt igazán megkenve :-[

most már a beázással nem lesz gond,mert ami befolyik,az kifolyik ;D - ott van alul a lyuk,ami kell a hegesztéshez,azon át remélem majd szépen távozik minden

az alu csavar a fogaskerekekhez kéne a karra

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
adjal neki zsirt legkozelebb ezerrel!
ne vd40-el jatszadozz.
meg ha beazol fentrol: onsd ki a vizet a nyeregcsobol.
esetleg be is lehet ragasztani vmivel

akinek van vmi velemenye milyen 'negyszoges' kozepreszre eri meg befektetni.
kerem jelezze
fsa-kban cserelheto a csapagy?
ertem ezalatt, hogy szabvanyos?!

edit: jah isisnel meg lehetseges az alu csavar, egyebkent nem hinnem, hoyg jo otlet.
a kozepresz ha isis-es akkor ugy is hamarabb szetmegy, mint veszesen elrohadna! ;-)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Tegnap átszereltük a 4 hónapja használt RF középrészt a másik vázba,és elég nagyot koppant az állunk,amikor megláttuk,h a tengely rozsdásodott....ennyit errõl...szerencsére még nem volt nagyon durva,úgyhogy rozsdátlanítóval aztán WD-vel lekezelve eltünt hamar a rondaság...de akkor is >:( hozzátartozik az is,h a hajtómû (Prodigy XC) acél csavarjait is kikezdte már a rozsda. :P Pedig annyi pénzért,mint amennyit Lkérnek az RF cuccokért,az ember Lvárná,h ilyen problémák ne lépjenek fel,súly szempontjából is jobb lenne alu csavarral adni a kart,a tengely jobb védelmérõl meg nem is beszélve ::)

TrollEmber

TrollEmber

törzsvendég

• fórumtag
  • 905 posts
ez szép, ilyet akarok :)
Feltöltött kép
de ez se csúnya, végre nem karbon-drága
Feltöltött kép

Prefi

Prefi

törzsvendég

• fórumtag
  • 802 posts
Sztem csak a 9.0 SL olyan drága, a sima 9.0 kb. ennyi volt ha jól emléxem. Nézd meg a www.biker.hu -t, és ott megtalálod az aktuális árakat.
bye
preff

Gee

Gee

újonc

• fórumtag
  • 2 posts
Hello!

Tudja esetleg vki, h lehetett-e anno akciosan kapni sram 9.0 hatso valtot...(asszem 2002-es)? Csak azert mert most tudnek szerezni egyet(uj) es csak 10 ropi lenne, namost ez nekem kicsit gyanus. 18 helyett 10??? Vagy csak mar en vagyok paranoias?

Bye

ptom19

ptom19

törzsvendég

• fórumtag
  • 410 posts
Ahoi

énis hussefelt dh-ra gondoltam de valami egyszerubb középcsapággyal... acor acel ISIS -es nem jó hozzá?
lancvezetö: melyiket érdemes hussefelthez ami jo is meg meg is eri az arat?

Tom

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
ha négyszög és olcsó akkor UN52, én 5 éve nyomom komolyabban, azóta ez a második és a mostani 1 éves, az elõzõt 4 évesen dobtam ki, mert széthasználtam 8)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
eleg korrekt felepitesuek.
bar egy havernak mar csapagy csere volt!
(skf garn ~·12eft)

48 borda hengeres rogzites. a hkar vege bilincsszeruen raszoritva a tengelyre.
ennyi!

MudCow

MudCow

törzsvendég

• fórumtag
  • 336 posts
Ezekkel a háromrészes cuccosokkal mi a helyzet?
hogy bírják? és egyálltalán milyen elven rögzül?

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
Nos, mióta én használom Jeti XTR-jét, recseg-ropog alattam. A 118-as mono miatt összevissza áll a láncvonal, 68-as a mono háza, a vázé meg 73-mas.... :-X Kell egy 113-mas BB 952 nekem MOST.

JrAgeBee

Elég jó kis RaceFace Taperlock-ot lehet venni 15-18 körül. Ha ez nem elég jó neked, vagy drága, vegyél régi UN72-t. (XT) Az FSA Ultimax-okkal csak szivtam eddig, 3 ment tönkre, mind beázott, és rágtak mint állat.