Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
és,mi lett akkor azzal?
kell egy kis bíztatás,h Acort vegyek a Polarxbe ::)
vagy lehet,jobban járok egy Octa-s Deore hajtómûvel? (~17e)
Ha isis lesz,akkor a Truvatívtól egy 2tányéros Husi megy bele :) (Acor+kar ~19e vagy Gigapipe+kar~24e )
Naaa...
Mondjuk félek,megint számháború lesz belõle
h mibõl mennyi halt meg :)
de vmi alapján döntenem kéne

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kala nekem nem ez volt
sondern
http://mali.hu/pics/bg_205.jpg

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7,561 posts
Sajnos WTF-nek igaza van valamilyen szinten. kb 2,5 m -rol mar en is ugrottam sikra, bar az veltlenul volt, mivel kicsit tulrepultem a leerkezot, raadasul elso kerekre, mivel en az ivet celoztam. Befostam az teny, azt hittem firka is lesz, de nem. Es a Boxxer is siman birta. Annyiban nem ertek egyet, hogy azert annak sok ertelmet nem latom, hogy valaki sikra ugraljon 3 meterekrol. Egyreszt gyilkolja iszonyatosan a bringat, masreszt az embernek sem tesz jot, harmadresz pedig mi ertelme? Fircsa ember az aki ezt elvezi.
Amugy a 3 nem egeszen olyan, mint az 1 M, ahogy te irtad, mivel itt a sebbesseg ugyebar nem aranyosan no, es ezaltal a rad es bringadra hato erok sem.

Es ha tovabbra is 3 meterekrol akarsz sikra ugralni, akkor a Saint hajtomu ala ne add.

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
kisvajda:mér mi olyan extra abban?droppolni a leg egyszerubb minimális skill kell csak hozzá..3 méter ugyanolyan majdnem mint az 1!csak a félelmed meg a bingád masszivitása szabhat neki határt..ettö leltekintve a 3méter sehogyse tûnik nagynak ahelyett hogy belémkötsz találn hasznlj mérõszalagot! >:(

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts
és ezzel a teljesítménnyel még csak közepes DH+HC frírájd srác, vazz egyre szerényebbek vagyunk. ::)

de hogy ajánljak is..... õõõõ nem tudok :-*

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts

drop síkra max 3 méterrõl

nem kotekedni akarok..de ha 3meterrol leugrasz sikra nekedadom a biciklimet :-X ::)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
http://www.mali.hu/pics/bg_208.jpg
Na akkor errõl vki vmit?
Tudom,Lor,te eladtad õket :)
De ezen túl vmi info?

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
megcafollak!

igaz idonkent eszre lehet venni egy ilyen furcsa fintort, hogy pl veszel egy kozepcsapagyat 2eft-ert es ugyanugy birja mintha haromszoros aron vettel volna vmit.
de ez nem mindig van igy.

truvativ husselfelt vagy mi
~16

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
Háj!
Ajánljatok plz hajtókart meg mono-t!
Közepes DH + HC freeride(lépcsõzés, drop síkra max 3 méterrõl).
Szerintem 10-15ezerél töbebtn em érdemes költeni hisz redbull rmapage-re ugysem megyek a 10-15 ropis árkategóriájú cuccok meg bírnak jórészt midnent nem?
cáfoljátok meg ha nem így van!

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts

Akkor csak arra volt pénz. Egyébként valami cseh cuccot akartam venni, az is olcsó lett volna de nem tudtak hozni. >:(

Vélem mire gondolsz, használtam kb, 1,5 évig, frankó, meg sem nyikkant az egysebességesbe'. Ha valahol tudná/tok/l ilyet, vennék 2-3at! Az alubetekerõs verzió örökélet+3nap /CC-re/..

obersmith

obersmith

vendég

• fórumtag
  • 123 posts
A TRUVATIV FIREX XR-rõl szeretném kikérni a véleményeteket. mennyire jó ár/teljesítmény szempontjából, melyik évjárat jobb, stb. XC-re kellene, egy KONA LANA'I ba.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Valami "emberi" árú négyszögtengelyes monoblockot tudtok ajánlani. Valamit amivel jó tapasztalat van és nem drága.

Winethoo

Winethoo

törzsvendég

• fórumtag
  • 482 posts
Az Acor hulladék,max CC-re jó.Én egy nyár alatt megöltem,pedig mindössze 61 kiló vagyok.Mondjuk kapott rendesen,de a poén(nekem),hogy haversrác alatt tört ketté,mikor zúzott vele egy lépcsöt.Ez volt októberben,de már augusztustól úgy recsegett,mint a halál.Szóval Acor...khm... :P :-X.Én XR DH-ra gondoltam(by Truvativ),de MG-nek kotyog,marad a Gigapipe,vagy Ultimaxxxxx.

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Akkor csak arra volt pénz. Egyébként valami cseh cuccot akartam venni, az is olcsó lett volna de nem tudtak hozni. >:(

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
hmm
en nem mertem barakni az acort.
amikor meglattam, hogy 14-es furat atmenoen van benne jelen.
inkabb eladtam havernak...

ZSIROSMACSKA

ZSIROSMACSKA

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,931 posts
Szerintem nem érdemes nagyon drága középcsapágyat venni, mert annyival nem fogja tovább bírni, mint amennyivel drágább. Nekem acor van.

Persze aki nagy letöréseket ugrál, az szerintem se vegyen acor-t, de õ valószínû, hogy nem is fog tanácsot kérni, hogy milyen középcsapit vásároljon.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts

acor tul konnyu!!!

és? ami könnyû, már jó nem lehet? ezt most nem értem ::) ???

mirec1

mirec1

újonc

• fórumtag
  • 8 posts
sziasztok, en szlovakiabol vagyok es meg akarnalak titeket kerni, hogy ha van valakinek kep, rajz bicajrol...es rajta vannak berajzolva egyes bicyklikomponensek, akkor kuldjetek el nekem: mirec1@post.sk koszi szepen...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
adjak egy halott fsa-t?!
:-)
acor tul konnyu!!!

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
FSA talán? elvileg jó. Bár nekem nincs bajom a részfésszel se, csak a gigapipeok halnak meg a környezetemben.