és,mi lett akkor azzal?
kell egy kis bíztatás,h Acort vegyek a Polarxbe :
vagy lehet,jobban járok egy Octa-s Deore hajtómûvel? (~17e)
Ha isis lesz,akkor a Truvatívtól egy 2tányéros Husi megy bele (Acor+kar ~19e vagy Gigapipe+kar~24e )
Naaa...
Mondjuk félek,megint számháború lesz belõle
h mibõl mennyi halt meg
de vmi alapján döntenem kéne
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2003. December 07. - 15:32
Posted 2003. December 07. - 15:17
Posted 2003. December 07. - 14:59
Sajnos WTF-nek igaza van valamilyen szinten. kb 2,5 m -rol mar en is ugrottam sikra, bar az veltlenul volt, mivel kicsit tulrepultem a leerkezot, raadasul elso kerekre, mivel en az ivet celoztam. Befostam az teny, azt hittem firka is lesz, de nem. Es a Boxxer is siman birta. Annyiban nem ertek egyet, hogy azert annak sok ertelmet nem latom, hogy valaki sikra ugraljon 3 meterekrol. Egyreszt gyilkolja iszonyatosan a bringat, masreszt az embernek sem tesz jot, harmadresz pedig mi ertelme? Fircsa ember az aki ezt elvezi.
Amugy a 3 nem egeszen olyan, mint az 1 M, ahogy te irtad, mivel itt a sebbesseg ugyebar nem aranyosan no, es ezaltal a rad es bringadra hato erok sem.
Es ha tovabbra is 3 meterekrol akarsz sikra ugralni, akkor a Saint hajtomu ala ne add.
Amugy a 3 nem egeszen olyan, mint az 1 M, ahogy te irtad, mivel itt a sebbesseg ugyebar nem aranyosan no, es ezaltal a rad es bringadra hato erok sem.
Es ha tovabbra is 3 meterekrol akarsz sikra ugralni, akkor a Saint hajtomu ala ne add.
Posted 2003. December 07. - 14:28
kisvajda:mér mi olyan extra abban?droppolni a leg egyszerubb minimális skill kell csak hozzá..3 méter ugyanolyan majdnem mint az 1!csak a félelmed meg a bingád masszivitása szabhat neki határt..ettö leltekintve a 3méter sehogyse tûnik nagynak ahelyett hogy belémkötsz találn hasznlj mérõszalagot! >
Posted 2003. December 07. - 13:46
és ezzel a teljesítménnyel még csak közepes DH+HC frírájd srác, vazz egyre szerényebbek vagyunk. :
de hogy ajánljak is..... õõõõ nem tudok :-*
de hogy ajánljak is..... õõõõ nem tudok :-*
Posted 2003. December 07. - 12:03
nem kotekedni akarok..de ha 3meterrol leugrasz sikra nekedadom a biciklimet :-X :drop síkra max 3 méterrõl
Posted 2003. December 07. - 09:35
http://www.mali.hu/pics/bg_208.jpg
Na akkor errõl vki vmit?
Tudom,Lor,te eladtad õket
De ezen túl vmi info?
Na akkor errõl vki vmit?
Tudom,Lor,te eladtad õket
De ezen túl vmi info?
Posted 2003. December 06. - 23:49
megcafollak!
igaz idonkent eszre lehet venni egy ilyen furcsa fintort, hogy pl veszel egy kozepcsapagyat 2eft-ert es ugyanugy birja mintha haromszoros aron vettel volna vmit.
de ez nem mindig van igy.
truvativ husselfelt vagy mi
~16
igaz idonkent eszre lehet venni egy ilyen furcsa fintort, hogy pl veszel egy kozepcsapagyat 2eft-ert es ugyanugy birja mintha haromszoros aron vettel volna vmit.
de ez nem mindig van igy.
truvativ husselfelt vagy mi
~16
Posted 2003. December 06. - 23:43
Háj!
Ajánljatok plz hajtókart meg mono-t!
Közepes DH + HC freeride(lépcsõzés, drop síkra max 3 méterrõl).
Szerintem 10-15ezerél töbebtn em érdemes költeni hisz redbull rmapage-re ugysem megyek a 10-15 ropis árkategóriájú cuccok meg bírnak jórészt midnent nem?
cáfoljátok meg ha nem így van!
Ajánljatok plz hajtókart meg mono-t!
Közepes DH + HC freeride(lépcsõzés, drop síkra max 3 méterrõl).
Szerintem 10-15ezerél töbebtn em érdemes költeni hisz redbull rmapage-re ugysem megyek a 10-15 ropis árkategóriájú cuccok meg bírnak jórészt midnent nem?
cáfoljátok meg ha nem így van!
Posted 2003. December 05. - 12:24
Akkor csak arra volt pénz. Egyébként valami cseh cuccot akartam venni, az is olcsó lett volna de nem tudtak hozni. >
Vélem mire gondolsz, használtam kb, 1,5 évig, frankó, meg sem nyikkant az egysebességesbe'. Ha valahol tudná/tok/l ilyet, vennék 2-3at! Az alubetekerõs verzió örökélet+3nap /CC-re/..
Posted 2003. December 04. - 21:02
A TRUVATIV FIREX XR-rõl szeretném kikérni a véleményeteket. mennyire jó ár/teljesítmény szempontjából, melyik évjárat jobb, stb. XC-re kellene, egy KONA LANA'I ba.
Posted 2003. December 04. - 19:19
Valami "emberi" árú négyszögtengelyes monoblockot tudtok ajánlani. Valamit amivel jó tapasztalat van és nem drága.
Posted 2003. December 04. - 19:12
Az Acor hulladék,max CC-re jó.Én egy nyár alatt megöltem,pedig mindössze 61 kiló vagyok.Mondjuk kapott rendesen,de a poén(nekem),hogy haversrác alatt tört ketté,mikor zúzott vele egy lépcsöt.Ez volt októberben,de már augusztustól úgy recsegett,mint a halál.Szóval Acor...khm... :-X.Én XR DH-ra gondoltam(by Truvativ),de MG-nek kotyog,marad a Gigapipe,vagy Ultimaxxxxx.
Posted 2003. December 04. - 18:35
Akkor csak arra volt pénz. Egyébként valami cseh cuccot akartam venni, az is olcsó lett volna de nem tudtak hozni. >
Posted 2003. December 04. - 14:51
hmm
en nem mertem barakni az acort.
amikor meglattam, hogy 14-es furat atmenoen van benne jelen.
inkabb eladtam havernak...
en nem mertem barakni az acort.
amikor meglattam, hogy 14-es furat atmenoen van benne jelen.
inkabb eladtam havernak...
Posted 2003. December 04. - 13:19
Szerintem nem érdemes nagyon drága középcsapágyat venni, mert annyival nem fogja tovább bírni, mint amennyivel drágább. Nekem acor van.
Persze aki nagy letöréseket ugrál, az szerintem se vegyen acor-t, de õ valószínû, hogy nem is fog tanácsot kérni, hogy milyen középcsapit vásároljon.
Persze aki nagy letöréseket ugrál, az szerintem se vegyen acor-t, de õ valószínû, hogy nem is fog tanácsot kérni, hogy milyen középcsapit vásároljon.
Posted 2003. December 04. - 10:04
Posted 2003. December 04. - 10:03
sziasztok, en szlovakiabol vagyok es meg akarnalak titeket kerni, hogy ha van valakinek kep, rajz bicajrol...es rajta vannak berajzolva egyes bicyklikomponensek, akkor kuldjetek el nekem: mirec1@post.sk koszi szepen...
Posted 2003. December 03. - 16:49
Posted 2003. December 03. - 14:41
FSA talán? elvileg jó. Bár nekem nincs bajom a részfésszel se, csak a gigapipeok halnak meg a környezetemben.