Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16,879 posts
amúgy van rpm nevû kar, isis-es, 12 ezer. úgy néz ki, mint egy hussefelt, csak nem az van ráírva, hogy truvativ.

15-bõl akkor sem lehet KÖZEPES szintû cuccot venni, még alapot is csak nehezen.....

és aki azt mondja, hogy 3 méter sík betonra, az nézzen már le az elsõrõl, és tudja, hogy az a három méter ::) triálosok is nehezen adják be.

retizotyo

retizotyo

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,760 posts

Valami "emberi" árú négyszögtengelyes monoblockot tudtok ajánlani. Valamit amivel jó tapasztalat van és nem drága.

Mi számít emberinek?
A Shimanonak van az Alivio szintûje, a pontos számára nem emlékszem (talán BB-UN25), az kb. 3e HUF, ezb sztem emberi, nekem ilyenem van és a szerelõ tapasztalatai alapján ez kb 2-3 évet kibír. Ennyiért sztem ez jó.

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19,996 posts
de jegyezzük.

Hude mekkora LOL mámegint bejön az arc és osztja az észt EZERREL. drop meg skill, meg rider, komolyan mondom ez a Tyler Klassen álruhában, csak még nem tanult meg magyarul teljesen. Vagy nem? Lehet, hogy egy ujabb 15éves aki élvezi, hogy itt csak a virtuális manifesztációja látszik, és nem a pattansok az arcán? 3méter? Szóval semmi komoly. Jólvan. Merevvel, betonra. Látványos bukta lesz, az tuti, fõleg, ha 15bõl ki akarod hozni a monoblokkot, meg a hajtókart is. Sztem ebbõl valami használt shimano négyszöges rendszert tudsz majd megvenni, ami egyszerre fog letörni mindkét oldalról, és a golyóidat a nyereg feltolja a tüdõd alá, de csak hajrá. Nem vagyunk mi semmi rossznak elrontója. Ja, és majd dedikálj nekünk pár példányt a JIB2-bõl, jó? Köszi.

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Egyébként a Shimano hajtómûveit/monoblokkjait nem is jegyzitek?????

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5,125 posts

mer a dirt az filing meg a nosor meg a dh meg a ...?!

á dehogyis, egyik sem, fõleg ha simanó ipari csapágyas, akor pláne nem, meg különben is akkor is akkor sem... ::)

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
nah megneztem nem is abban van.
de akko melyikben van!!!
hahh.

mer a dirt az filing meg a nosor meg a dh meg a ...?!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
lor ;) vhogy megereztem, h erre felkapod a fejed ;) nemistudom miert!
mindamellett igen, lehet van benne, EZER eve nem lattam(kolcson van adva) DE! az a kranked 4.... es nem hómvidelyó ;D
es lehet h filing a sikra placcs, de a biconak nem tesz eppen jot...
az acor 4szoges csak kicsit szutyok... habar tovabb birta mint egy shimano. de msot a truva viszi a primet, ez mar 4 honapja birja..... :P ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
kranked 4-ben eppen van egy ugras kb 3-4 meter.

a csucs tan 5 korul van

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
Megvan!
Ha ilyeneket akarsz ugrani,akkor vegyél két darab acort darabját 2000Ft-ért.Az egyiket úgy is eltöröd,a másik meg az utánpótlás ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
vagy add nekem a bicódat,hidd L,jót teszel vele!
:-*
http://www.bikediszk...rive_Xtreme.jpg
29e
http://www.bikediszk.../Prodigy_DH.jpg
31e
http://www.bikediszk...ore_FC_M445.jpg
12e
http://www.bikediszk...ussefelt_RG.jpg
15e
Nna.Ebbõl a káoszból hozzon ki vki vmit:D
Shitmanora kell rocking,meg azt tényleg nem erre térvezték...Husi az acorral csak 1 kicsit drágább,meg olyan millió embernek van,ergo gondolom nem szar:D Ha várnék TAVASZig,akkor meg lehetne FSA (érdekes módon kinn EZER bicó van ilyennel szerelve) vgay Recefice.De akkor már a második,mert az jobban néz ki,és nálam nagyon bevált az XC verzió:D

GT-Rider

GT-Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 848 posts
én eddig csak 2.5 méterrõl ugrottam.ellenívre:)de nem úgy akartam :P
neked meg sok szerencsét.
Én szeretek bringázni,és a biciklimet is szeretem.Nem is ugrom többet:)
Ez egy picit költséges....
vegyél RcF northshore hajtókart + egy signature monoblokkot.És ha nem triálos vagy,akkor vegyél bukót,meg mellkas védõt.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts

de egy bringafilm kedvéért akarnám bevállalni,lehetõleg úgy hogy utána ne kelljen a pénztárcám mélyére nézni..

no mi a fene. itt forgatjak a kranked 6-ot? meg abban sem ugralnak 3 metert sikra... nem lehet h elorefele gondolod?
es meg szereny es ;)
en 2 meter fole nem megyek, azis csak 1szer volt meg, de mar az 1 metertol is parazok/nem er annyit amennyit art a gepemnek (zarojelben hozzateszem nekem is)
de mostanaban mar egy 3/4 - 1 metertol is letorik a hajtokar.....
Arsenic: hany kilos vagy? ML style lehet
amugy bocs a szkeptizmusert amit itt kapsz, de nem teljesen hiheto a dolog....
persze, egy hajtukanyar is beveheto porseval de csak EGYSZER
te is igy csinalod?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
es akkor az mar a trial..arrol elkepzelem h 3 metert pedalbol leugrik..de az mar megint mas..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
az iylesfajta ugralas ha tudsz ugrani akkor eppen, hoyg merevvel jobb, mint osztelossal.
de hat ezt mindenki elfejti

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
OFF:
akar mit mondasz nem hiszem el..3meter..sikrol sikra...szuszájd..

ON

arsenicX

arsenicX

vendég

• fórumtag
  • 53 posts
az igaz hogy nem a legjobb sem a ridernek sem a bringának a síkra drop, de egy bringafilm kedvéért akarnám bevállalni,lehetõleg úgy hogy utána ne kelljen a pénztárcám mélyére nézni..amúgymeg merevfarúval(mivel nekem az van)duplán szar az ilyesfajta ugrálgatás..

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
hmm..okés...nekem 1,70 volt a max, a fullival, ami majnem szetszakadt..a mono kettetort, a csukloim meg leszakadtak..de hat akkor en vagyok a szar..bocs..

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
(fack portal)

en semmit.
csak kiszereltem

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
uristen lor mit mûveltél ezzel, hogy ilyen lett? :o

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
en csak a csesze miatt vettem meg mert kellett a truvativhoz miutan abbol iylen lett
http://193.91.80.179...esz/csesze1.jpg
de mint mar mondtam en azt nem mertem berakni igy eladtam.
mivel en nem vagyok sima no parti ezert inkabb a masik paros.
de, hoyg ott mi azt nemtom.
ugye a husselfeltben van a persely a pedalnal?
ha igen akkor azt nem annyira
kozepresz passz