Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
ez k@@@rva jó:

fruit? haha..akkor ezert volt olyan ismeros
aszittem mar egy normalis forumozot ugattam le

hát igen elég feltûnõ:

fruitfly-nal, meg cd-málna-nak is az e-mail címe valami ilyesmi: **andrew**@freemail.hu

mozo500 teló, deore olajos tárcsafék, lx fékkar ezek is egybevágnak...

hát nameg a stílus... ::)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
fruit? haha..akkor ezert volt olyan ismeros ::)
aszittem mar egy normalis forumozot ugattam le ;D ;D

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
figyelj fruitfly ebbõl nem mosod ki magad, most elárultad, hogy azt veszed, ami csillog, nem azt, ami mûködik
ENNYI!!!!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
azért itt már kezdenek kiszinezõdni a dolgot, én azt mondom, zárjuk le a témát. én csak annyit tennék hozzá, hogy NEKEM nem jó, nem általánosságban. azért van egy kicsi eltérés... ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
csak arra haborodtam fel hogy leirja hogy nem ismeri es nem tudja miert nem jo de nem jo.. ::)

Truvativ szerintem jó is és nem is drága. De lehet hogy épp ezért szar

Morton: most akkor jo vagy szar? ;D ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
na igen.Ez olyan,mint mikor valaki azt mondja nem vesz kalloy kormányt,inkább Trinity-t,B+-t,BBB-t.Pedig ugyanaz a kormány,hiszen mindenkinek a kalloy gyártja:)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
thommey felreertesz..nem azert ugattam le mert tellik neki egy jobb karra es meg is evszi hanem hogy leugatja a masikat amit nem is ismer..es azert nem veszi meg pedig lehet hogy jobban jarna..ha valaki megevsz egy RF kart azt megertem hogy miert nem vesz egy RPMet..mert azert ott nagy az arbeli es minosegbeli kulonbseg is..de drew egy hasznalt LXet akar venni 10ert..sztem kicsit mas az osszehasonlitas..nem vagyok en isten nem itelkezem senki felett..ez egy forum es leirtam a velemenyemet ;)

a truva jo kar ;D

Morton

Morton

vendég

• fórumtag
  • 96 hozzászólás
Truvativ szerintem jó is és nem is drága. De lehet hogy épp ezért szar ???
;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
sznobság ide vagy oda, mozoval nem tartom magam annak. ha már van lehetõségem venni egy márkásabbat, akkor inkább azt veszem. bár az se biztos, hogy egyáltalán szükség van cserére... ;D
amugy bocs, hogy megint nevet változtattam, de mostmár nem fogok ;D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
még mindig nem értem miért sznobság,ha valaki mondjuk Tune,vagy RF Next LP karokat vesz.azért mert másnak nem tellik rá? sznobság=irigység.Mindenkinek más a gondolkodásmódja. szerintem az az õrültség ide direkt nem a sznobságot írtam,ha valaki vesz egy isten vázat, és deore-al szereli fel. De ez az én nézetem.Attõl még bárki csinálhat ilyet.Nem?Ne ítélkezzünk már mások felett.Ha valaki a Crux-ba Crossmax SL kereket rak,az lehet õrült/fanatikus,de nem sznob.Ennyi

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás

tényleg, nincs bajom az rpmmel, amig más bicón látom

de én nem érezném jol magam, mert nem tudom miért és kész

bajnak nem baj persze mindenki azt vesz ami neki teccik..de erre megint csak azt tudnam mondani hogy sznobsag :P

dehat nem avgyunk 1formak :-X

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
nem, tényleg, nincs bajom az rpmmel, amig más bicón látom, biztos jó kis kar. de én nem érezném jol magam, mert nem tudom miért és kész. ennyi. ez annyira nagy baj?

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
rotfl ;D ;D
vicces...ez tipikus csili-vili divatrider szoveg..teszemazt inkabb megvesz egy kituggyamilyen hasznalt LX kart mer az ugye megiscsak MARKA..ahelyett h ujonan egy nevenincs ugyanakkor lehet h franko kart...
persze lehet h annak az LXnek semmi baja..
ettol fuggetlenul ami nem nagy nev az egy SZAR ugye?! pff...

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás

attol mé hogy az fsa gyártja, attol még nevenincs marad és engem ez zavar

ahha...FSA...nevenincs...

ha már veszek akkor ne csak mûködjön, hanem örüljek annak, hogy szép is meg jó is.

???

szerintem drew arra gondolt

gondolt?!?

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
szerintem drew arra gondolt , hogy a márka mindig megfelelõ minõséget takar,
DE ez nincs mindig így. ::)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
fruitfly... õõõ akarom mondani drew....

attól lesz jó egy hajtómû, hogy mi van ráírva...
szerintem te se menj bike-teszternek.... ::)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Drew:neked az kell hogy jól nézzen ki,vagy erõs legyen,vagy egyszerûen csak jól hangzõ neve legyen,oszt lehessen vele jaffázni?

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
attol mé hogy az fsa gyártja, attol még nevenincs marad és engem ez zavar. ha már veszek akkor ne csak mûködjön, hanem örüljek annak, hogy szép is meg jó is.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
a nevenincs RPM-et a nevenincs FSA gyártja,ha jól tudom,bár a forró homok most is ide van készítve a szék mellé
a kar formája EZER jó,engem az RF-re emlékeztet
egyedül a felületkezelés az,ami nekem nem jött be,de ha ez a legnagyobb baj,ami felmerül egy hajtókarnál,akkor....
http://www.bikemag.h...

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hmm köszi helpet, de a súly is fontos meg azért rpm az kicsit olyan nevenincsnek tûnik :-/ ez az lx kar+ deopre mono 18, és szvsz elég lesz. bár nem tom még csak jáccadozom a gondoltaatal, de csere van akkor ez a befutó. köszi!