Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Meghajtás

- - - - -

• This topic is locked This topic is locked
7585 replies to this topic

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24,199 posts
ooo
norsor dh ahrom tayneros.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Kala!
Néha gyújts fényt kicsiny agyadban ;D,vagy erõsödj a matekban 9x2=18.Vagy a Race Face North Shore mond neked valamit? Az is kéttányéros!De lehet,hogy azzal is parasztláncal mennek 8)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
2*9 ;D mondd valamit? ;Dén meg csak most olvastam le az alját... uff bocsesz 8)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Áááááááááááá!
Hát én behaltam....

CW-DUROLUX-32/22T
Compatible speed 18S

Bocs,Thommey,h itt pattogok,de 6 sebességes rendszert már sehol nem talál az ember...Occkúl gépeken van 8-as XT mondjuk,vagy esetleg olcsóbbakon szintén 8-as Alivio,vagy STX-RC,de 6-os...
Vagy lánctánxérokat cserél az ember azonnal,vagy csinál egy parasztlánccal egy SS gépet?

:-X :-X :-X

Istenem,de barom vagyok....Rájöttem,h 18 = 2*9
Mind1,azért postolom,legyen min röhögni..:D

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Aki nem akar majd drága hajtómûvet venni,annak itt lesz ez nemsoká:
http://www.srsuntour...000000004e51921
Üdv:Thy

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
Thez,csak,mert egy hónapja használod,még nem tuti,h jó is lesz:D
Nem nekem szakadt ki,olvass vissza,én is csak olvastam:) (méghozzá,h ez az acélszar esett ki belõle :D )
Nayo.Meguntam,szóval hacsak nem ír valaki egetvetõ baromságot/okosságot,nem szólok hozzá többet
(tapsvihar,üdvrivalgás :D )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
Kala ;)
a teves informacio terjesztese egy forumon NEM nagy HIBA?
mert sztem igen. a hussefelt PONT AZERT kapott + perselyt iden, mert tavaly tavalyelott KISZAKADT a menet a pedalnal. ez a szeria lett a javitott, es PONT EZERT kapta ezt az acel cuccot.
szal :-\ elotte egy gyonyoruen ivberakott ugrastol is hajlamos volt kiszakadni :-\de pont ezert javitottak.
rpm-ben meg nincs ilyen, kozben az is csak egy alu kar.... :-\ szal eszerint is lehet nezni ;) megeri a +3at.....
(nekem is volt meg 1 eve egy hussefeltem, el is adtam, mert tul maceras volt...... de mivel ez javitott, meg mertem venni ;D) es eddig tokeletes....

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
najo, akkor bocs, nem tudtam, hogy szponzorálnak ;D azt hittem, hogy drágább az illmatic.
izé akkor ON (kezdem sejteni mit jelent )

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
pff..mi az hogy miert nem vettem vegat?
ugy van ahogy kala mondja..a ket vaz ugyan az csak nem magellan hanem vega matrica van rajta es az sem sznobsagbol hanem "szponzor" miatt..legszivesebben csupasz lenne de akkor kiherelnek ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
a Husiban...
van,aki ezért isteníti (Thez)
van,aki ezért utálja (mások-leginkább azok,akinek e a persely kiszakadt:D )

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
ezt most nem értem a husiban vagy az rpmben van persely?

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26,354 posts
LOL ;) orultek haza rulez ;) fel nap alatt majd' 2 uj oldal.....
amugy ha mar rpm vagy micsoda:
2-3e vel olcsobb mint a hussefelt(14e). meger ennyit egy ilyen "uj" marka? marmint + 2-3e es van egy kar, amit mar ismernek az emberek... es amiben van acel persely a pedalnal, stb. szal elgondolkodtato.... a tengely meg ugyanaz, szal attol fuggetlen.....(ugyis kell egyet venni)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
nem én írtam ugyan,h sznob,de sztem is fedi a jelentésével azt,amirõl eddig beszéltünk
elõkelõsködésnek,sznobságnak felel meg a szememben az,ha nem
aszerint választ az ember alkatrészt,h mi az,ami jól mûködik,hanem h mi az,ami csilli-villi,és tuti megbámulják majd az emberek...
ilyen bicót is lehet csinálni,csak azt nem így kell :)
málna;
vega és illmatic az ugyanaz,és sztem kevesebbe fájt Mefinek a gépe,mint neked a te keród(remélem nem akarja mostanság Ladni,mert ezt tudva könnyû lesz vele alkudozni:D )
LX 1értelmûen CC (Hollowtech,miegymás)
RPM 1értelmûen FR (nincs is rajta 3. tányér!)
ergo leginkább eszerint célszerû választanod

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
jó, ok akkor most én is elnézést kérek mindenkitöl, akit megbántottam, lehet, hogy félreérthetõ voltam, de úgy éreztem, mintha mindenki megrámadott volna amiatt amit az RPMröl mondtam. na, bocsesz, meg csocsesz!
ON (egyébként mit jelent? ;D)

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
az olajos deore és az lx fékkar-t nem párosítva értettem, csak mind a két dolgod van, épp te írtad, hogy az lx kart valahonnan a szekrény aljából szedted elõ, mert bowdenes karra volt szükséged...

de mindegy vegyük azt te vagy málna, ok, nem fruitflyozunk, csak ez jelenjen meg akkor a hozzászólásaid minõségében is...

többiektõl bocs a sok offért
ON

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 posts
akkor csak irjátok le milyen bicotok van, okés? pölö kisvajda: miért van illmaticod? sznob vagy, miért nem vettél vegát? gondolom, mert ilyen volt jó vételbe, hát ez van az lxnél is, csak még annyi, hogy örülök, hogy jobb a márkája...
ggx: nem értem ezt a "fruitfly"ozásodat. azt mondtad, hogy neki olaj deoreje van, akkor hogy jön ide az lx fékkar??? tudtommal abbol nincs olajos. amugy meg nézd már meg, hogy mikor regisztráltam magam, meg azt, hogy "fruitfly" mikor dumált köztetek utoljára. talán tisztább lesz a dolog.
én nem fogom kimagyarázni magam ebböl az egészböl, mert úgy érzem, hogy nincs rá szükségem, de ha ggxet csak érvekkel lehet meggyõzni akkor ez kell neki. sztem állj le egy kicsit, jó és menj el bicózni, talán az majd kikapcsol.
más.
amugy meg, csak mindenki örömére bejelentem (tudom, hogy fölösleges, mert már mindenki hülyének tart), hogy most láttam csak, hogy mennyi az rpm. hát lehet, hogy mégis ez lesz belõle ;D de mivel az lx is hasonló, már inkább octalink vs. isis a kérdés számomra, meg az, hogy új e vagy használt.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,269 posts
Aki az esetleges nevesincs dogo miatt lefikáz valami es azert is olyat evsz ami markas es csili-vili az elökelösködö nem??! ::)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Kala:Szerintem vedd elõ az idegen szavak szótárát
Könnyítés:
http://www.tintakiad....cgi?cszo=sznob
Itt láthatod,hogy ez a szó,sem a nagyképût,sem a magamutogatót,sem a hülyét,sem a bolondot nem jelenti.Tehát aki jó,és drága cuccokat vesz,az lehet bármi csak ez nem.Aki az esetleges nevesincs dogo miatt lefikáz valami,az lehet hülye,bolond,meggondolatlan,tudatlan,nagyképû,de sznob megintcsak nem.Mostanában sokan használnak idegen szavakat anélkül,hogy tudnák az igazi jelentését.

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
igen tényleg sok olyan cucc van ami király, pedig nincs ismert neve, és ezért van nagyon nehéz dolga egy új gyártónak, vagy új márkának, mert az embereknek van egy ilyen hozzáállása, hogy aminek nem ismeri a nevét az már szar... ::)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts
jó,csak azért,mert XY a neve,attól még nem kell rá haragudni...
ggx,kicsit fel vagy pörgetve,nem?:)
csak az böki a csõröm,ami már milliószor meg lett tárgyalva,h csak azért,mert 1 márkanév ismeretlenül cseng,esetleg tényleg "no-name",sokan alapból leugatják,pedig nem is tudják,milyen...
ha mondjuk L akarnánk adni egy PolarXet B+ acél hajtómûszettel+Tektro fékekkel meg mittoménmivel külhonban,az emberek röhögnének,mert azt mondanák,"mit akarsz öcsi,ezekkel a noname sz@rokkal,amikor itt van nekünk a Brodie,benne a Gusset hajtómû,és a Halo kerekeket HOPE fogja meg a lejtõn,szal vidd innen ezt a trágyadombot"...Pedig sztem ez a kombináció nagyon állat,csak éppen nevenincsnek számít...Ráadásul sok esetben az alkatrész is ugyanaz,csak más matricával... Ez,Thommey,igenis sznobság!Nem arról van szó,h bárkit irigylünk,h bevált,neves,minõségi alkatrészeket vesz,hanem arról,h valaki esetleg rosszabbat vesz drágábban,mert ilyen a hozzáállása,leginkább a tudatlansága miatt....És most csekk Author topik:D