és itt vagyok! ;D , de most már cselesen sûrûbben olvasom így nem kell 10oldalt eccere, hanem csak kettõt
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2004. January 26. - 22:10
Posted 2004. January 26. - 22:05
esetleg valami mas eric...
en se banom ha a moderator csapat torli az utolso x oldalt...
en se banom ha a moderator csapat torli az utolso x oldalt...
Posted 2004. January 26. - 22:03
eric:
ba**zameg, ne kezd Te is, ne gyere nekem azzal, hogy......
....... ez csak vicc ;D ;D ;D
ba**zameg, ne kezd Te is, ne gyere nekem azzal, hogy......
....... ez csak vicc ;D ;D ;D
Posted 2004. January 26. - 21:58
Basszus a napi horoszkóp alapján itt elég sokan lehettek bikák:
Az Ön körül dúló konfliktusoktól lehetõleg tartsa távol magát. Ne szóljon bele mások vitájába, mert könnyen meglehet, hogy Ön válik bûnbakká.
Esetleg ikrek:
Pesszimizmus keríti hatalmába. Ne ragaszkodjon olyan dolgokhoz, amikrõl tudja, hogy megvalósításuk szinte lehetetlen. Önnek sikerélményre van szüksége. Kapcsolódjon ki egy vidám társasággal.
A vita alapján... ;D
Az Ön körül dúló konfliktusoktól lehetõleg tartsa távol magát. Ne szóljon bele mások vitájába, mert könnyen meglehet, hogy Ön válik bûnbakká.
Esetleg ikrek:
Pesszimizmus keríti hatalmába. Ne ragaszkodjon olyan dolgokhoz, amikrõl tudja, hogy megvalósításuk szinte lehetetlen. Önnek sikerélményre van szüksége. Kapcsolódjon ki egy vidám társasággal.
A vita alapján... ;D
Posted 2004. January 26. - 21:55
Posted 2004. January 26. - 21:53
LOL ;D
tokjo, megint jon matt, es 2 napi hozzaszolas 11 oldalt tesz ki, igy szegeny matt megint egesz este ezt fogja olvasni, latom mar ..
mintha magamat latnam... ;D
tokjo, megint jon matt, es 2 napi hozzaszolas 11 oldalt tesz ki, igy szegeny matt megint egesz este ezt fogja olvasni, latom mar ..
mintha magamat latnam... ;D
Posted 2004. January 26. - 21:37
Posted 2004. January 26. - 21:35
lcs szemelyeskedesbe ne menj at ..
sosem ultem a lovon ., most sem ulok ott .. valszeg csak sertegetni akarsz , de hidd el olyan melos ember vagyok mint te ..ugyan ugy sporolt az elso komolyabb hajtokarara mint te .. es ugyanugy kiall mellette mint te...
hol van itt a hiba..?
sosem ultem a lovon ., most sem ulok ott .. valszeg csak sertegetni akarsz , de hidd el olyan melos ember vagyok mint te ..ugyan ugy sporolt az elso komolyabb hajtokarara mint te .. es ugyanugy kiall mellette mint te...
hol van itt a hiba..?
Posted 2004. January 26. - 21:31
jaj télleg inkább nem is szólok ;D
Posted 2004. January 26. - 21:30
na errõl beszélek....... most akkor kapjuk be, mi a kis suttyó senkik, mert a nagy Bomb felült a magas lóra (vagyis sose szállt le).
ne is hívd vitának, mert Te általában nem vitatkozol, hanem öntömjénezed csak magadat, meg épp azt a cuccot, amit használsz.
és tök jó mert úgy állítod be, mintha még Te kegyeskednél itt velünk nem vitatkozni.... szánalmas
ne is hívd vitának, mert Te általában nem vitatkozol, hanem öntömjénezed csak magadat, meg épp azt a cuccot, amit használsz.
és tök jó mert úgy állítod be, mintha még Te kegyeskednél itt velünk nem vitatkozni.... szánalmas
Posted 2004. January 26. - 21:28
Posted 2004. January 26. - 21:28
A LÉNYEG? mert nem értem még mindig, a vita miröl folyik...
az orszagnak is kellett negyven ev amig rajott, meg van idod..
Posted 2004. January 26. - 21:23
bomb: sztem add fel, nincs esélyed ;D mondjuk én is az "ellenséggel" értek egyet, de za semleges. és attol még, hogy egyéniségek vagytok nem lehet érthetõen elmondani, hogy mi is A LÉNYEG? mert nem értem még mindig, a vita miröl folyik... ezt mindenkitöl kérdem, nem csak tõled. magas árkategóriában, ami esetleg azonos ( nem cc vs. dh ) már nincsenek nagy különdbségek... persze elvek vannak.
Posted 2004. January 26. - 21:23
Posted 2004. January 26. - 21:22
Posted 2004. January 26. - 21:21
[glow=red,2,300]Srácok ne osszátok már annyira egymást. [/glow]Mindenki használjon olyan hajtókart meg középrészt amiben megbízik, és meg tudja fizetni, azt téma lezárva!
Posted 2004. January 26. - 21:20
ez nem is panaszkodás, azt nem szoktam.
õk is biztos csak feladták
most én is így teszek..... vannak emberek, akikkel nem lehet egy JÓT! vitatkozni.
õk is biztos csak feladták
most én is így teszek..... vannak emberek, akikkel nem lehet egy JÓT! vitatkozni.
Posted 2004. January 26. - 21:19
rajtad kivul eddig senki nem panaszkodott .. igazandibol...
Nekem amikor szetment a Funn 13e forintos kormanycsapoagyam, akkor a Mali is valami hasonlot mondott, es ezert nem cserelte ki a kb. egy honapos cuccot. Ezek szerint, akkor tenyleg nem is volt vele gond...