ez az mrp csupan annyiban kulonbozik, hoyg nem fix a gorgo.
pontosabban a lanc tud rajta oldalra futni.
regebben az osszes lancfeszito ilyen volt.
3*7-hez meg 3*8-hoz is felraktak.
ugyan nem kozepcsapira hanem lancvillara.
de feszitett.
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2004. April 02. - 19:27
Posted 2004. April 02. - 18:18
Posted 2004. April 02. - 16:43
alex:
lx-nek szvsz nincs vetélytársa. max. a stylo, de az kolbászabb sokkal.
a hallóteket nem lehet überelni ilyen kategóriában.
lx-nek szvsz nincs vetélytársa. max. a stylo, de az kolbászabb sokkal.
a hallóteket nem lehet überelni ilyen kategóriában.
Posted 2004. April 02. - 15:19
Érdekes cucc, bár még mindíg nem értem miért jó. De lehet, hogy azért mert ott nagyobbak a hegyek.
Posted 2004. April 02. - 14:37
Szi
Aha akokr tévedtem!
De legalább már ezt is tudom!! ;D
Köszi a szakiknak!!!
De látom German megmentett!!DE kicsit sokkba fájna az MRP!!
Na akkor köszi szépen mindenkinek!!
Szóval akkor valami reálisabb:Asszem lessz a kéétányér+rock!
Na köszi mindenki!!
:-*
Aha akokr tévedtem!
De legalább már ezt is tudom!! ;D
Köszi a szakiknak!!!
De látom German megmentett!!DE kicsit sokkba fájna az MRP!!
Na akkor köszi szépen mindenkinek!!
Szóval akkor valami reálisabb:Asszem lessz a kéétányér+rock!
Na köszi mindenki!!
:-*
Posted 2004. April 02. - 13:47
Posted 2004. April 02. - 08:26
Shimano LX hajtómûnek milyen alternatívái vannak, ami itthon is hapható? TRUVATIV Stylo kb. az a kategória?
Posted 2004. April 02. - 08:10
Ha DH, DJ vagy hardkór FR akkor minek a kis és középtányér ? A 32 kevés a DH-hoz szvsz oda minimum a 38, de inkább följebb. Ha meg frírájd, akkor kell a kis és középtányér és szerintem a nagy is, de akkor meg be kell lõni a váltót úgy hogy feszítse is a láncot. Még nem volt problémám láncleeséssel, de ezt most lekopogom.
Ha meg mégis szeretnél 27 sebességet és láncterelõt, akkor van a Sramnak agyváltója, amin van fogsor is. Csak az már a komfort kategória és az olyan nagyibájk.
Ha meg mégis szeretnél 27 sebességet és láncterelõt, akkor van a Sramnak agyváltója, amin van fogsor is. Csak az már a komfort kategória és az olyan nagyibájk.
Posted 2004. April 01. - 20:23
a váltó?
hátul az figyel. ez még nem jelent semmit.csak gonodl el.
FIX helyen van a görgö, gondold el h váltassz. feljebb kerül a lánc(ha alul nézzük) és arréb is mászik. igy mit véd? semmit. egyszerüen lefelé leugrik. ha meg ehhez állítjuk be a görgöt, nem fogsz feljebb váltani..
ja, én nemtudom h mondtam e már, de DH gépeken elöl van egy darab tányér(leginkább nagy, h tudjon haladni) és egy rockring+láncvezetök...
semmiféle váltó....(max az is terelönek, de ez magyar szokás-ahogy a single speed is)
hátul az figyel. ez még nem jelent semmit.csak gonodl el.
FIX helyen van a görgö, gondold el h váltassz. feljebb kerül a lánc(ha alul nézzük) és arréb is mászik. igy mit véd? semmit. egyszerüen lefelé leugrik. ha meg ehhez állítjuk be a görgöt, nem fogsz feljebb váltani..
ja, én nemtudom h mondtam e már, de DH gépeken elöl van egy darab tányér(leginkább nagy, h tudjon haladni) és egy rockring+láncvezetök...
semmiféle váltó....(max az is terelönek, de ez magyar szokás-ahogy a single speed is)
Posted 2004. April 01. - 20:10
Kötekedhetek még??
A Norco honlapján ez van az alkatrész listán!Ebbõl NEKEM az derül ki hogy van elsõváltó!
FRONT CHANGER: Black Spire NS-1 guide
SHIFTERS: Shimano XT
De aztán lehet elnéztem és akkó bocs a hülyeségemért,csak nagyon felkeltete az érdeklõdésem vagy mit?!!
A Norco honlapján ez van az alkatrész listán!Ebbõl NEKEM az derül ki hogy van elsõváltó!
FRONT CHANGER: Black Spire NS-1 guide
SHIFTERS: Shimano XT
De aztán lehet elnéztem és akkó bocs a hülyeségemért,csak nagyon felkeltete az érdeklõdésem vagy mit?!!
Posted 2004. April 01. - 20:08
de ez elöl EGY SEBESSÉGES. nem 2. és valtó sincs. semmi.
csak a tanyer+bashguard.
váltóval sose lesz neked ilyen monoblokkos lácvezetöd...
vagy ez, vagy az...
link beszúrása:
egyszerüen beírod, vagy beteszed a (url) és (/url) közé ([-]-el)
csak a tanyer+bashguard.
váltóval sose lesz neked ilyen monoblokkos lácvezetöd...
vagy ez, vagy az...
link beszúrása:
egyszerüen beírod, vagy beteszed a (url) és (/url) közé ([-]-el)
Posted 2004. April 01. - 20:04
jaj!!Megtaláltam a képet!!SZERINTEM itt van az amirõl beszélek!!
norco itt van a kép!!
Erre gondoltam hogy ezt biztos meg lehet oldani!!Mert ha már ezen gondolkodom hogy láncterelõ v. Váltó akkor gondoltam mint alternatíve ez is képbejöhet!!
>:(hogy lehet linket be írni(linkelni?)
igy lehet linkelni, kattints a módosít gombra, hogy megnézzed, mit csináltam. vagy menj a kezdõk ide részbe, ott ras leírta....
norco itt van a kép!!
Erre gondoltam hogy ezt biztos meg lehet oldani!!Mert ha már ezen gondolkodom hogy láncterelõ v. Váltó akkor gondoltam mint alternatíve ez is képbejöhet!!
>:(hogy lehet linket be írni(linkelni?)
igy lehet linkelni, kattints a módosít gombra, hogy megnézzed, mit csináltam. vagy menj a kezdõk ide részbe, ott ras leírta....
Posted 2004. April 01. - 19:49
nade. gondolkodni kéne. lehet, hogy én vagyok az eszetlen nagy barom, mert még nem láttam ilyet, de paraszti logikával nekem az jött ki, hogy ha van egy görgõ/akármi ami fix helyen terel, akkor nem lehet nagyon mozgatni a láncot. szvsz nem müxik. de mondom, lehet, hogy hülye vayok, akkor elõre is bocs.
Posted 2004. April 01. - 19:46
Helló!
No gondoltam hogy értelmetlen lessz,mert ugy ollóztam ossze!!Ja és diszgráfiás vagyok,JOGOM van így írni!!!! ;D
Na az akkor a dolog,bár látom sikerült valamit kihámozni,hogy kellene az elsóváltó olyan kell ami mondblockra rögzithetõ,és kéttányéros hajtómûvet szeretnék,rockal(pl.: Truvativ Huss)és hogy ne legyen olyan egyszerû,hogy a lánc föntmaradjon azért kéne az alsó görgõs lencfeszítõ!A roox nak láttam van ilyenje.
Na azért kösz a segítséget!!
No gondoltam hogy értelmetlen lessz,mert ugy ollóztam ossze!!Ja és diszgráfiás vagyok,JOGOM van így írni!!!! ;D
Na az akkor a dolog,bár látom sikerült valamit kihámozni,hogy kellene az elsóváltó olyan kell ami mondblockra rögzithetõ,és kéttányéros hajtómûvet szeretnék,rockal(pl.: Truvativ Huss)és hogy ne legyen olyan egyszerû,hogy a lánc föntmaradjon azért kéne az alsó görgõs lencfeszítõ!A roox nak láttam van ilyenje.
Na azért kösz a segítséget!!
Posted 2004. April 01. - 15:51
Posted 2004. April 01. - 13:39
Posted 2004. April 01. - 10:58
háát, azt az acor láncfeszítõt el lehet felejteni..CCre sz*r, DH/FR-re meg sztem használhatatlan :
Posted 2004. April 01. - 10:39
hihetetlen.
ember, fogalmazni nem tanitott a barátnõd?
van olyan láncvillára szerelhetõ láncfeszítõ, amitõl elméletileg még tudsz váltani, de szvsz nem sok értelme van. 3-4 ezer lehet, mali katalógusban van, az acor csinálja. igy néz ki
inkább vegyél ki a láncból pár szemet. úgy, hogy ha elöl a középsõ tányéron van, hátul meg a legkisebben, akkor a váltókanál függõlegesen álljon.
ember, fogalmazni nem tanitott a barátnõd?
van olyan láncvillára szerelhetõ láncfeszítõ, amitõl elméletileg még tudsz váltani, de szvsz nem sok értelme van. 3-4 ezer lehet, mali katalógusban van, az acor csinálja. igy néz ki
inkább vegyél ki a láncból pár szemet. úgy, hogy ha elöl a középsõ tányéron van, hátul meg a legkisebben, akkor a váltókanál függõlegesen álljon.
Posted 2004. April 01. - 00:01
nemerted .??
kikell zipelni.
kell egy olyan bushgard vagy rockring meg lancfeszito ami mukodik legalabb 2 lanckerekkel..
szal valtani akar a koma..
kikell zipelni.
kell egy olyan bushgard vagy rockring meg lancfeszito ami mukodik legalabb 2 lanckerekkel..
szal valtani akar a koma..