Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
aztán meg a frissen elbaszott alkatrésszel vonulsz mégiscsak a bringásboltba, ahol még a szerelõt is felhúzod agyilag!
Egy bringához kell egy hmûleszedõ,egy láncoskulcs, egy kazettaleszedõ,meg egy monoblokk behajtó. baromi sok felesleges szerszám nem???
mennyivel jobb elqrni egy vázat, vagy egy hajtómûmenetet???

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
azért, mert ha otthon szerelsz sufniba és nincs meg a tök fölöslegesen agyonspecializált célszerszám és hazavitted az új alkatrészt, de már este van és akarsz menni vele, nem tudsz aludni, mert b*ssza az agyad, hogy ott van, de nem a bringádon.
aztán másnap rájössz, hogy mégiscsak hülyeség volt fraciakulccsal centírozni ... :P

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Arra értettem, hogy mikor fillérekbe kerül a célszerszám, akkor minek barbár, és veszélyes módszerekkel próbálkozni!

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
lor&thommey:
remélem ezt a franciakulcsos megoldásra irtátok, nem arra h van e esélye mással is leszedni a dolgot...
na de mind1.... nem kötexem. :-X

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
ja bocs...
Feltöltött kép

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
akkor en ugy erzem szinte meg sem kell szolalnom.
;-)

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6.344 hozzászólás
Lor:asszem leírtad, ami gondoltam.Hozzám is egy csomó fasz hoz be félig szétszedett racsnit, meg kereket újrafûzésre, amin rajta van a racsni, de már kivágta a küllõket az állat. Ha sajnál valaki max 10000ft-ot a célszerszámokra, akkor vigye be a boltba, oszt 300-ért leszedik.

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
lor: nem kellett volna ilyen fennhangon reagalni.
mostansag mindenki menstrual vagy mi a faszom?! :-X

eddig nem volt ra szuksegem, ezert nem vettem, most kellett de nem volt otthon, es vasarnap volt. de megoldottam.
igerem beszerzek egyet nyomorult tetves eletem folyaman :P

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
most bukkantam rá neten, esetleg ha valakit érdekel, egy elég brutál táblázat a shimano cuccairól 1999-ig:

http://datenbanken.f...ut/SHIMANO.html

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha már így vagyunk:
olajszürõleszedö célszerszám. EZERbe van boltban(autószervizben)...
és a másik is van vagy 700 ft(amivel csavarni kell az "anyát" a fogaskoszorúban. :-\

legszebbcsavo

legszebbcsavo

bentlakó

• fórumtag
  • 5.125 hozzászólás
;D ;D ;D

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ha lanckereksort akarsz leszedni.
lehet sikerul valamelyik csokulccsal.
lancos kulcsot meg ha mar ganyolsz 1200ft-ert nem lenne jobb venni egy bolti peldanyt 1500-2000ft-ert?

az lehet, hoyg ugy egyszerubb lenne.
egyszer kell megvenni azt a szajba tekert k.rva szerszamot a tetves kis eleted folyaman.

miert nem rajzolsz magad akkor mar a varazs ceruzaddal vazat?
vagy ne hegesztesd meg ha eltorik eleg ha korbetekered macgiver-el.

Fehérje

Fehérje

vendég

• fórumtag
  • 46 hozzászólás
A fogaskoszorút amúgy is le lehetne fogni blitzfogóval is (a láncostor vagy mifene helyett), ha az ember cserélni akarja, akkor úgyse kell rá vigyázni. Bár nem merném azt mondani, amit a reklámokban szokás: "Nekem bevált, próbálja ki Ön is!"

De a "kör alakú eszköz" pótlását mással nem t'om elképzelni, arra érdemes rákölteni azt az 1200Ft-ot. A láncos bigyó is csak 2000 körül van.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
persze, de innen a szerszám hiányzik. nem a fogsor megfogása a gond, hanem a kis kör alaku eszköz hiánya......

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás

az lenne meg a kredesem hogy hatul a fogassort le lehet-e venni sufnituningba valahogy, vagy csak szerszammal megy??

az elõzõ bikkmakkban volt a végefelé egy cikk a bringa karbantartásáról, ott mutattak egy kis láncdarabból, meg egy fémlapból összerakható eszközt, ami frankó fogassor leszedéshez....

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
buta ez a kala gyerek ;D

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11.904 hozzászólás
szerintem nem függ a csatlakozástól (ISIS/Octa) az,h a csésze menete meglazul-e a vázban
a kaláé azért olyan,amilyen,mert amikor megvette (asszem 02-es alap truva,vagy max 03-as)
nem kapott mellé szerszámot,és várt és várt és várt
de csak nem
és megunta,és mivel nagyon akart bicózni,ezért a hülyegyerek behajtotta csavarhúzó és gumikalapács segítségével :D
és persze egy hónap után vihette a bótba,h húzzák meg,mert jéééé lelazult:D na meg persze megint megbökdöste a bácsit,hogy hozza már meg neki azt a monoblokkcuccot,amire annyira vár már:)

szóval most éppen rendesen meg van húzva,és két nap nonstop kerózástól nincs semmi baja,Gyapi meg köv hétre igéri a monobehajtót :DDDD

mittu

mittu

törzsvendég

• fórumtag
  • 334 hozzászólás
nagyon köszönöm, meglássuk ;)

-kisvajda-

-kisvajda-

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.269 hozzászólás
bar az nem nagyon CC tema, valoszinuleg nehezebb is, de biztosan erosebb ;D

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha szabad véleményt nyílvánítanom: ennyiért inkább holzfeller+gigapipe.... ;) meggyozobben erösebbnek tünik...