Hej!
Valami tippetek van hány sebességes az stx hátsó váltó?
Vagy arra hogy mi lehet a baja a deore hváltónak,a paralelogrammás résznél ahol a kanál kapcsolódik ott van egy rugó az ha jól gondolom kiakadt a kanál fölsõ részérõl.
lehet ez??
mit lehet ezzel csinálni??
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Started by
Dude
, 2002. November 14. 13:08
Posted 2004. July 11. - 16:06
Posted 2004. July 10. - 14:03
apro rezgesektol is ki tud lazulni egy csavar
vagy ha nem onzaro akkor csupan a tengely iranyu erotol is.
de ezek szertem menetemelkedesuket tekintve onzaroak.
bar a jo kenoanyag ezt csokkenti
vagy ha nem onzaro akkor csupan a tengely iranyu erotol is.
de ezek szertem menetemelkedesuket tekintve onzaroak.
bar a jo kenoanyag ezt csokkenti
Posted 2004. July 10. - 13:41
jól meghúzott csavar (ezt magyarázta...) külsö hatás nélkül nem lazul le. tehát ha már elkezd mocorogni a kar, akkor elkezd lazulni. de h 8-9 fordulatot megtegyen, ahhoz a karnak legalább 1 centit kijebb kéne csusznia, de akkor már kotyogna... de ez elmaradt.
mind1, én ezt akkor sem hiszem el nagyon....
mind1, én ezt akkor sem hiszem el nagyon....
Posted 2004. July 10. - 13:26
csavaron keresztul nem eshet le a kar malna.
hat ha a csavar nem volt jol meghuzva vagy meg jol be volt kenve akkor elofordulhat, hogy kirazkodik.
utana meg a nem eleg jo turesnek koszonhetoen egy mozdulattal le lehet kapni nemelyik kart.
szerintem egy falkon menetrogzitot mindenki beszerezhetne.
hat ha a csavar nem volt jol meghuzva vagy meg jol be volt kenve akkor elofordulhat, hogy kirazkodik.
utana meg a nem eleg jo turesnek koszonhetoen egy mozdulattal le lehet kapni nemelyik kart.
szerintem egy falkon menetrogzitot mindenki beszerezhetne.
Posted 2004. July 10. - 12:35
Posted 2004. July 10. - 12:07
hi.
sztetek olyan létezhet, hogy egy boltban ujonnan vásárolt stylo isis-es kar, egy truva mono full jól összevan téve boltban, és alig egy óra tekerés után a kar leesik?
a csavar a monoblokkba illö darab volt, a boltos által meghúzva, a tulaj által leelenõrizve.
a kar nem kotyogott, egyik pillanatról a másikra leesett.
a menet nem szakadt ki, tehát a csavar szükségszerüen egyik pillanatról a másikra lazán megtette a maga 3240°-os fordulatát(kb ennyi lehet), a kar meg úgy esett le, hogy nem kottyant meg, hanem egyik pillanatról a másikra a helyén van szorosan, a kötekezõ fordulatnál pedig már a földön hever pedálostúl.
sztetek van ilyen?
mert én nem akarom senki véleményét befojásolni, de ez fizikailag nem lehetséges.
valaki valamit nagyon elnézett, vagy nem vett észre. de ez így eléggé olyan történetnek tünik, mintha valamit félrenéztek volna...
sztetek olyan létezhet, hogy egy boltban ujonnan vásárolt stylo isis-es kar, egy truva mono full jól összevan téve boltban, és alig egy óra tekerés után a kar leesik?
a csavar a monoblokkba illö darab volt, a boltos által meghúzva, a tulaj által leelenõrizve.
a kar nem kotyogott, egyik pillanatról a másikra leesett.
a menet nem szakadt ki, tehát a csavar szükségszerüen egyik pillanatról a másikra lazán megtette a maga 3240°-os fordulatát(kb ennyi lehet), a kar meg úgy esett le, hogy nem kottyant meg, hanem egyik pillanatról a másikra a helyén van szorosan, a kötekezõ fordulatnál pedig már a földön hever pedálostúl.
sztetek van ilyen?
mert én nem akarom senki véleményét befojásolni, de ez fizikailag nem lehetséges.
valaki valamit nagyon elnézett, vagy nem vett észre. de ez így eléggé olyan történetnek tünik, mintha valamit félrenéztek volna...
Posted 2004. July 10. - 11:26
melyik mono a jobb? race face srx vs token tk864al. mind2 egy 10es. más is érdekel, ami nem truva.
Posted 2004. July 10. - 00:15
a top swingesnek alacsonyabban a bilincse es enki csak ez fer el a masodik kulacstarto felofgato csavartol.
ha felrakna a sima (regi) elsovaltot akkor annak a bilincse /mivel magasabban helyezkedik el/ belezavarna a kulacsbigyo csavarba.
sörözö sörözö... haggyámá
ha felrakna a sima (regi) elsovaltot akkor annak a bilincse /mivel magasabban helyezkedik el/ belezavarna a kulacsbigyo csavarba.
sörözö sörözö... haggyámá
Posted 2004. July 09. - 19:21
Posted 2004. July 09. - 18:42
Posted 2004. July 09. - 18:35
Huhu
Ugye amiatt ugorhat a hajtás, mert rossz a hátsó agy? Plö. rossz kalapács, ...?
thx
Nem fordítva?...
Azaz:
top swing:
http://www.shimano-e...ture/fdm571.jpg
down swing:
http://www.shimano-e...ure/Fd_m570.jpg
Ugye amiatt ugorhat a hajtás, mert rossz a hátsó agy? Plö. rossz kalapács, ...?
thx
A top swing ilyen: ...
A down swing ilyen: ...
Nem fordítva?...
Azaz:
top swing:
http://www.shimano-e...ture/fdm571.jpg
down swing:
http://www.shimano-e...ure/Fd_m570.jpg
Posted 2004. July 09. - 00:44
thenx. az a baj, ha simán felrakom, akkor beleér a karba, ugyhogy kell alátét. megnézem, hogy mennyire lesz gázos, de a csavar még elégéé kinnt van. az a pár mili talán még okés.
Posted 2004. July 08. - 23:50
a láncvezetök legtöbbször a spacer gyürü helyére kerülnek, sztem erre nem árulnak külön "láncvezetõs ítályp" monót...
ha meg nem jön ki, vegyél egy számmal nagyobbat(118)
ha meg nem jön ki, vegyél egy számmal nagyobbat(118)
Posted 2004. July 08. - 23:42
nah feltenném megint a kérdésem: láncvezetõhöz kell e typeos mono vagy akármi extra vagy jo lesz a sima is? van egy acor monom 68/113as nincs rá irva hogy e type os lenne vagy nem lenne. jo lesz az, vagy csak próba cseresznye?
Posted 2004. July 07. - 15:39
vendég_Charon_*
Posted 2004. July 07. - 14:57
A top swing ilyen:
A down swing ilyen:
A terelõlemezek és a bilincs viszonya a fontos.
És Kona Blasthoz jó lesz a downswinges, felülhúzós. A másik sokkal hamarabb kikotyogósodik.
A down swing ilyen:
A terelõlemezek és a bilincs viszonya a fontos.
És Kona Blasthoz jó lesz a downswinges, felülhúzós. A másik sokkal hamarabb kikotyogósodik.
Posted 2004. July 07. - 12:45
Posted 2004. July 07. - 11:50
Posted 2004. July 07. - 11:30
A top-swing-es modellel az a baj, hogy nem t'om felmegy-e a kulacstartó miatt (19" Kona Blast). Majd ma megnézem magamnak, hogy hogy férne el.
Az eBikeal meg sajna semmit nem spórolok, mert mire elhozzák nekem ide Veszprémbe 1.100 HUF-ért ugyanott vagyok mintha megvenném itt. És itt még talán BikeMag Klubkártya kedvezményt is ki tudok harcolni.
Az eBikeal meg sajna semmit nem spórolok, mert mire elhozzák nekem ide Veszprémbe 1.100 HUF-ért ugyanott vagyok mintha megvenném itt. És itt még talán BikeMag Klubkártya kedvezményt is ki tudok harcolni.