nomá akkor gyakorlati kérdés octalinkkel mi a tapasztalatotok usz .. keményebb felhasználásnál ..
tehát feltennéám 5000jére is a kérdést isis vagy octa dh-hoz
Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Meghajtás
Indította
Dude
, 2002. november 14. 13:08
Írta 2004. július 12. - 23:30
Írta 2004. július 12. - 22:12
És ez:
Fsa Newtron Alloy 680gramm!!ez bmx es
Xdrive esetleg?
2014/T6 Cold forged aluminum crank arms 5mm Bash ring outer Precision
Fsza a rögzitése is!
Jól sejtem hogy ez egy nem szeretem a shimanót hozászólás volt?! én sem!!
Fsa Newtron Alloy 680gramm!!ez bmx es
Xdrive esetleg?
2014/T6 Cold forged aluminum crank arms 5mm Bash ring outer Precision
Fsza a rögzitése is!
Jól sejtem hogy ez egy nem szeretem a shimanót hozászólás volt?! én sem!!
Írta 2004. július 12. - 21:58
acel biygot nem akarni
lx-be tenyleg hosszu tengely kell
nemtom miert de ilyne 120mm korulieket hasznalnak
es csak az lx-e ilyen, hogy pl a regi xt-vel ne tudd hasznalni.
es lehet ennyi az ossz ok
lx-be tenyleg hosszu tengely kell
nemtom miert de ilyne 120mm korulieket hasznalnak
es csak az lx-e ilyen, hogy pl a regi xt-vel ne tudd hasznalni.
es lehet ennyi az ossz ok
Írta 2004. július 12. - 21:42
Lx nél figyelj arra hogy kicsit terpeszben fogsz tekerni!!nagyob a Q-faktora,tehát a csillagtól ami a l.kereket tartja kissé kiljebb áll de csak a lánc felöli oldalon!!
Luftalarm!!durván egyben van az a a kar!!sõt még van sporket guard is rajta!amit nem lehet a többi montis cuccra tenni és db 4900ft!!
Bmx kart nem néztél??fsának van pár csõtengelyes cucca!
Luftalarm!!durván egyben van az a a kar!!sõt még van sporket guard is rajta!amit nem lehet a többi montis cuccra tenni és db 4900ft!!
Bmx kart nem néztél??fsának van pár csõtengelyes cucca!
Írta 2004. július 12. - 21:32
styloban alu csavar van
ezt csak ugy megjegyeztem mert gyujtom az egyszavas hozzaszolasokat :-P
husibol hany embernek esik ki a persely?
havernak kijott holzban meg nem van
kerdes husi egy tanyer vagy holz vagy luftalarm?
ezt csak ugy megjegyeztem mert gyujtom az egyszavas hozzaszolasokat :-P
husibol hany embernek esik ki a persely?
havernak kijott holzban meg nem van
kerdes husi egy tanyer vagy holz vagy luftalarm?
Írta 2004. július 12. - 21:05
Jahhh, én is pont' most térek át Sram-ra...
Én eleve azzal kezdtem!!!
Nincs is gondom vele!
Írta 2004. július 12. - 19:08
121??? elég furi... sztem nem. bár nem ismerem az sh karokat, de kétlem, hogy ne legyen 113as. amugy az lx naggyon merev, a stylo se kolbász, de azért az octalink,hóllótek páros keményen odabasz! hiába no, kart csak tudnak gyártani a nagy s ék.
most hoztam el a frissen épített sh meghajtásom. ;D megérte, mert 1 du. alatt kész volt és csak 1 ezresbe került.
most hoztam el a frissen épített sh meghajtásom. ;D megérte, mert 1 du. alatt kész volt és csak 1 ezresbe került.
Írta 2004. július 12. - 18:19
ja,mégvalami:
ha netán a Truvativ hajtókart venném,akkor ehhez is hosszabb tengelyû monoblockot kell vennem,mint ami jelenleg a négyszög tengelyû monob.-om?
mert az LX-hez azt olvastam hogy ha 113mm-es 4szöges a mono,akkor az Octalink rendszerûbõl 121mm-es kell..
ha netán a Truvativ hajtókart venném,akkor ehhez is hosszabb tengelyû monoblockot kell vennem,mint ami jelenleg a négyszög tengelyû monob.-om?
mert az LX-hez azt olvastam hogy ha 113mm-es 4szöges a mono,akkor az Octalink rendszerûbõl 121mm-es kell..
Írta 2004. július 12. - 18:18
naya,elég könnyû darab,szal nem baj,ha te is könnyû vagy
meg,akit Thez írt kicsivel visszább,haverom,Gunship éppen ezzel szívja a az elefántkukit;megvette boltban,felrakták neki a SpeedMetalban,Ltekert kb a Dunáig vele,és minden elõzmény nélkül leesett szépen,igaz,a csavarmenet nem ment szarrá,mint a jópár oldalallal korábban olvasható Husifeltekben:)
de azóta nonstop lejárós darab,szal imbusszal megy még pisilni és boltba is a srác,és mostanra mint a friss,meleg vaj elkenõdött az ISIS kúpja,úgyhogy garis csere lesz a dologból (1 hónapos a kar,és pöpecül,menetrögzítõvel lett felrakva...)
szal lehet,h a Truvának volt 1 rossz szállítmánya,vagy csak h nagyon pechesek vagyunk,és 1 idõben több kar ment így szét,és esett le,nem tom
meg,akit Thez írt kicsivel visszább,haverom,Gunship éppen ezzel szívja a az elefántkukit;megvette boltban,felrakták neki a SpeedMetalban,Ltekert kb a Dunáig vele,és minden elõzmény nélkül leesett szépen,igaz,a csavarmenet nem ment szarrá,mint a jópár oldalallal korábban olvasható Husifeltekben:)
de azóta nonstop lejárós darab,szal imbusszal megy még pisilni és boltba is a srác,és mostanra mint a friss,meleg vaj elkenõdött az ISIS kúpja,úgyhogy garis csere lesz a dologból (1 hónapos a kar,és pöpecül,menetrögzítõvel lett felrakva...)
szal lehet,h a Truvának volt 1 rossz szállítmánya,vagy csak h nagyon pechesek vagyunk,és 1 idõben több kar ment így szét,és esett le,nem tom
Írta 2004. július 12. - 18:04
Írta 2004. július 12. - 17:55
stylo abszolút verseny cc holmi, mindegyik tányér 7075 alu, tehát könnyebb a cucc, mint az LX, viszont elég hamar elkopnak a fogaskerekek, tehát az lx tartósabb, én azt ajánlanám, ha nem profi versenyhasználatera lesz
Írta 2004. július 12. - 17:49
hello!
errõl a hajtókarról vkinek van valami tapasztalata? :
Truvativ Stylo Team
CC-re használnám, és ez vagy az új LX között vacilálok..
errõl a hajtókarról vkinek van valami tapasztalata? :
Truvativ Stylo Team
CC-re használnám, és ez vagy az új LX között vacilálok..
Írta 2004. július 12. - 17:25
Na jó akkor megnyugodtam!!
bár van pár S cucc:hváltó eagy,bowden,kazi,vkar!
Jaj de ha lessz lé akkó hobortból lecserélem õket!
A váltó meg legszívesebben a Shimanonak küldeném vissza >
bár van pár S cucc:hváltó eagy,bowden,kazi,vkar!
Jaj de ha lessz lé akkó hobortból lecserélem õket!
A váltó meg legszívesebben a Shimanonak küldeném vissza >
Írta 2004. július 12. - 17:18
Írta 2004. július 12. - 16:15
amelyik stx 8-as, az viszi a 9-et is, lévén a 9-es sor és a 8-as sor egyazon széles. max venni kell 2 új görgõt bele, de acorból az is 2500-ból jön ki együtt a pár.
soha többet sh!mano cuccot: megy az. nekem is már csak a bovdenház és a hátsóagy szabadonfutója sh!mano..... ;D
soha többet sh!mano cuccot: megy az. nekem is már csak a bovdenház és a hátsóagy szabadonfutója sh!mano..... ;D
Írta 2004. július 12. - 12:58
szeretek baszakodni az ilyen "kukaérett" dolgokkal.. általában nem sok sikert hordoz a dolog, de pl. még ma is megy egy suntour XC egymillió éves hv, ami erõs kopással érkezett itt-ott, aztán némi diesel porlasztó tömítésezés után vígan váltogat nálam.
Szal' ha télleg lemondasz róla, nekem küldd, ne a vörös keresztnek. ;D
Szal' ha télleg lemondasz róla, nekem küldd, ne a vörös keresztnek. ;D
Írta 2004. július 12. - 01:01
csak nem tudsz valami tuti tippet rá?!
esetleg singelatornak tudom felajánlani valakinek?! ???
esetleg singelatornak tudom felajánlani valakinek?! ???
Írta 2004. július 12. - 00:56
Írta 2004. július 11. - 22:40
Hû köszi!!
Remélem 8as!!
hát én sem tudtam mit kezdeni a váltóval,a szervizban is csak hümmögtek!
nem szimpatikus a shimano hozzáállása hogy nem bontható,ha kis max800 ft rugó eltörik vagy kiugrik akkó kukázhatod a váltód!!
Ja jut eszembe el nem tört mert a normálnál ellenkezõ irányba hajtva feszes a rugó!
soha többet S cuccot!!bár lehet ez nem fog menni... de:
SHIMANO SUX!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Remélem 8as!!
hát én sem tudtam mit kezdeni a váltóval,a szervizban is csak hümmögtek!
nem szimpatikus a shimano hozzáállása hogy nem bontható,ha kis max800 ft rugó eltörik vagy kiugrik akkó kukázhatod a váltód!!
Ja jut eszembe el nem tört mert a normálnál ellenkezõ irányba hajtva feszes a rugó!
soha többet S cuccot!!bár lehet ez nem fog menni... de:
SHIMANO SUX!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Írta 2004. július 11. - 16:15
vagy eltort vagy kiakadt
passzt
stx regen 7 azota talan 8
8-at mindenkepp viszi.
passzt
stx regen 7 azota talan 8
8-at mindenkepp viszi.