Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
vole:

én nem a shimano-utálás-divat miatt mondtam ezt a shimanomentes-bringa dolgot, hanem egyszerûen azért, mert szerintem felháborítóan drágák a shimano cuccok a tudásukhoz képest....
pl a deore ABSZOLÚT alap cucc, volt nekem is szinte mindenem belõle, szal tapasztalatból tudom, és kb sram 7.0 árban van. :-X
szerintem akkor lenne a helyén a shimano, ha a deore lenne az alap cuccuk, és az altus árán....
ja és lehetne a ty cuccuk ugye a tesco bringákra

F1

F1

törzsvendég

• fórumtag
  • 422 hozzászólás
Láttam a Race Face kart.Mag**lés kerülgetett.juhuhuhú.azok a láncfelkapó beszegecselt lapocskák...........Jó szar 8)

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
Sznob-nem sznob:
én asszem a sznob kategória vagyok:
kikevertettem a szoám színét a festõkkel,mert a kék ami volt nem teccet,hozzávaló függönyt varratam,a lámpám álványán a mûanyag is olyan a szára a szekrényem kilincsével passzol ösze,az egéralátét is uo kék,a telefonom elõlapján egy sáv,de az ágyam is és pilpipsz cdim vannak mert az kék...
asszem bolond vagyok vagy sznob...

ez olyan mint stab primo a hazaidéhésoknak,vagy RM.
de haz teccik,attól jobb érzés,akkó Istenem én is megvenném!!

szerintem lassan apadjon el ez a téma.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
sznob, nem sznob: én is minimalizáltam a sh!mano cuccokat. nem azért, mert nem jók, és nem azért, mert menõ non-sh!mano cuccal járni a nagyvilágban, hanem mert nekem nem tetszik. a 9.0 váltásom connex 904 lánccal jobb, mint az lx sor/lx lánc/xt hátsóváltó kombóm volt. gyorsabb és halkabb is. no comment. :-X
vannak k*rva jó sh!mano cuccok, pölö 4 dugattyús xt fék, saint hajtómû és most csak ez a kettõ jutot eszembe. (meg a "nagyon jó" kategóriába tarozik továbbá az összes octás hollótekes hajtómû)
szóval én nem szidom. de nem is veszem meg. ennyi.

most hoztam el iljicstõl egy racefice hajtómûvet. itthon 59.900 az ára lánctányérok nélkül, iljics komy meg olcsóbban hozta 3 lánctányérral együtt is. megaszexi, és élettartam garis. yeah.

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
talán a részfész nemgyárt alapketgóriás cuccokat ,aki meg turazasra szánt deore cuccot b*asz szét avval hogy dhzik és utanna szidja a schimanot az vessen magára(magyarországon vagyunk az is igaz:() , szoval a schimano nem rossz ugy ahogy van csak arra amire nekünk kéne arra a legkevesebbnek van pénze, mellékesen schimanot énse szeretem igazan mert olyan alapvetõ konstrukciós hibáik vannak a "un" középkategoriás alkatrészeinek (deore,lx...)hogy
a zemberhaja ígnek áll és tele lesz a ...az ugyhogy lehet választani

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
egyebkent nemtom mennyire tudod de kint nemetben ámerikaban a truva nagyon draga.
nem ugy mint itt!

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
ha nem is drágább a race face, de olcsóbb a truva. egy husival is el lehet lenni, mondjuk xt, v olcsóbb rf helyett. és ha valaki ezért dönt az olcsó rf mellett, mert jobban bejn mint a truva, arra talán már azt lehet mondani, hogy sznob. de akkor mi van? sznob és kész...

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ooo itt nem az a lenyeg, hogy race face cuccom legyen.
hanem az, hogy sima no ne legyen!
ezt csak ti belealmodjatok a nagyvilagba vagy nemtudooommm, hogy ... mindekinek mindenhol, es ez akkor ez sznobsag.

ez kicsit olyan, mint amikor mar a 2m-es négerre ra lehet mondani, hogy rasszista.

mert pl van par ember aki utalja a sima no-t.
en pl utalom.
ez van.
szuveren jogom.
vana ki szereti o dolga.

ezen nem kell kibukni, hoyg vannak ilyen emberek.
mindik neki alltok in hasitani az embereket, hogy nem szeretik a cuccot.

jah es nem dragabb a race face.
vagy nem sokkal!

albertfish

albertfish

Posztolányi Dezső

• fórumtag
  • 8.749 hozzászólás
  • LocationPécs
igen errõl van szó!
Jobb érzés egy akár milyen színûre eloxált RF karral tekerni mint egy szokványos Shimanóval!
az érzés más,meg ha ránéznek!sokal menõbb márka az RF,minden bringás filmben ott a nevük!
;)
nekem alivió karom van egy éve semmi baja,gizmo is sokáig ment ezzel a karral8nem az enyémmel)és semmi látható sérülés. lekopog-lekopg

Shimanoban az nem volt szimp hogy az elõzõ stxrc karomban a négyszög kör formát akart fölvenni.
a deore hváltóban pedig a rugó,persze nem szerelhetõ!!
kövezzetek meg,de mst veszek egy elsõváltót,e-tipusút nem gyárt más!

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás

új gépen nekem sincs semmi shimano, és érdekes, mégis gurul

Ugyanez igaz visszafele is, nekem nincs semmi RaceFace cuccom, megis hasznalhato a bringa...
Nem ertem igazabol ezt a nagy Shimano fikazast... ez most a "trendi", de hogy miert arra meg nem jottem ra.

A sznobsagrol meg annyit, hogy szerintem nem az a sznob aki Shimano cuccokat vesz, hanem inkabb az, aki a joval dragabb RaceFace-t megveszi... :-X

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ez komoly?
ugytudtam ez shimanoR
szal akkor recefice vs roox?
ohh szegény!

BikerPocok

BikerPocok

vendég

• fórumtag
  • 66 hozzászólás
ehem...nem mondtam ,hogy a hajtókar schinyammmó lenne.., pl rooxék is gyártanak octalinkes hajtóvasat

blademaster

blademaster

törzsvendég

• fórumtag
  • 273 hozzászólás
igaza lesz lornak vdrive lesz a végén...nekem is az van és non karaj, tök megéri a pénzét!bár igazából nem is tom mennyibe kerül... de biztos megéri ;D

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
az eredti árú raceface-re gondoltam. a tavalyi prodigy pl 3x ezer volt.. eszembe nem jutott volna olyat venni, de morton kollégának köszönhetõen kiadtam 3 ezerrel többet a husi helyett. ez talán még belefér, nem? ennyi erõvel a shimano ra is mondhatom, hogy sznob dolog lene, de csak az ára miatt. de ellenben az lx el a prodigy/evolve kar arra is való amire kell, csak drágább, az lx meg csak olyan jól sikerült darab, hogy birja.

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
a "nem vagy sznob"-nál arra gondoltál h akkor shimano?
LOL ;D
inkább úgy hogy ha van felesleges pénzed kihajítani az ablakon, akkor vedd meg a shimanot, egyébként az erösebb holzfeller/luftalarmot.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
nem. asszem it az új ??? lxröl volt szó, ami már hollótek 2es. de nem biztos... uyhogy csöndben aradok :)
pocok (nem vole, hanem a másik):
thez elfelejtette megemlíteni a racefacet, mely szintén jó árban is van (meg perzse drágán). srx mono 11+ evolve dh ~ 35
némileg több mint a holzfeller az igaz, és nem is biztos, hogy jobb, de hátha valahol olcsóbban is meg lehet kaparintani.
dhra meg saint való, de az lx is elbírja, de azis drágább mint a truva!
szoval ha ár is számít, vagy nem vagy sznob akkor a truva teljesen jó, teljesítményben ugyan ott van kb .

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.280 hozzászólás
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Most Acor mi is van az octalink-hosszal? Most cserélek meghajtást, Deore445-öt rendeltem 68/113-as csapival. Rövid lesz?

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.613 hozzászólás
akkor asszem lor most szerzek nálad egy pirospontot, mert az új gépen nekem sincs semmi shimano, és érdekes, mégis gurul :-X

lor

lor

phorumus maximus

• globális moderátor
  • 24.199 hozzászólás
ooo
en nem tudom, hogy te mirol beszelni!
mi lenni sima no?
vmi horgaszfelszereles gyarto?
mert vmi ilyesmit hallottam.
idezem egy haveromat: "a shimano kerékpár alkatrészt nem gyárt."
o volt mar velotrade bemutaton campagnolo poloban.
mondhatni imadtak.
de hat ez van

mentes vagyok a sima no-tol

nah ennyi volt az ki.

a vegen vdrive lesz
vmi fsa kozepcsapival

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
ha shimanot akarsz venni, vegyél SAINT-ot.
ha meg az egészen vacillálsz, egy holzfeller, vagy luftalarm kar sokkal olcsóbban kijön mint egy lx/xt octalinkkel, monoblokkal.
és a truvatív is van legalább olyan erös, hisz ezekre panasz még nem igazán jött.
isis-t szokták dh-ra ajánlani.