Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Meghajtás

- - - - -

• Lezárt topik Lezárt topik
7585 hozzászólás a témában

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hmm
holzi lett volna másik tipp, csak ezt "ingyen" megúsztam volna.
de akkor marad ez meg a piros menetrögzítõ és ha nagyon gázos csere truvára. a monoblokkért sem kár, mert kotyog rendesen (acor) szoval elöbb utóbb az is csere.
thx

Vole

Vole

bentlakó

• fórumtag
  • 7.561 hozzászólás
Ha DH-ra kell viszonylag olcson hajtokar, akkor ISIS -bol talan a Truva Holzfeller, Octabol Deore vagy LX. Mostanaban olcson van Deore, es teljesen jo.

A negyszogessel sincs igazabol nagy baj, evekig nagyon jo volt mindenkinek, persze voltak hibai, es talan nem is birt annyit mint az uj rendszerek, de a te dontesed mit veszel. Viszont azt mondtad hogy ISIS -es RF-ed van, akkor ha jol sejtem a monoblokkod is ISIS -es, tehat nem erdemes mas rendszerre atterni, mert akkor bukod a monoblokkot is. Marad a Holzfeller. ( Hussefeltet nem ajanlom... )

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
mutassak enyhén csavarodottról is képet?
sztem nem éri meg. egy 4szöges karért használtan fiztetni... én ilyet már sosem tennék, de még mindig te tudod.
ha jól sejtem, amennyibe kerül, kapsz egy bármilyen hibátlan octa v isis-es kart... ::)

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
hmm én isises rfel nem vagyok kibékülve, abból is a "gagyi" változat. hát jah ez a legolcsóbb rf... bár thommeynak is jó, egy két gépen láttam, de dig szerint is leesõs kar, szerintem meg csak meg gyakran lazul le és oda kell rá figyelni. régen jó volt a négszöges is nekem, csak az nem ma volt.
de valószínü felejtõs, csak megtetszett, aztán gondoltam ha még más szerint is jó a dolog mehet a csere.
thx

thez

thez

maximus

• fórumtag
  • 26.354 hozzászólás
még cc-re is jobb az isis octa.. nemhogy "dh"-ra.
tapasztalat alapján elég felejtõs egy 4szöges rf.
hisz te sem vagy kibékülve vele.. megvennéd az ujabbat? te tod.

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
az apróban van egy négszöges rf mrp vezetõvel, mit gondoltok érdemes még ilyet venni? csak mert megtetszett és a mostani prodigyvel nem vagyok egészen kibékülve... az az egy aggodalmam van, hogy négszöges, de ez koca déházásnál tán nem nagy probléma 70 kiló alá?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Srácok ez nem az apró ;)

conor1326

conor1326

bentlakó

• fórumtag
  • 5.055 hozzászólás
Lehet hogy érdekelne....mennyi az annyi? :)

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás
nekem is a bal kar esett le (mármint az én biciklimrõl) most új csavar, meg loctite, és megoldva.
de barkácsolok bele átmenõcsavaros megoldást. kontraanyákkal. hogy jó legyen.

ps: nem érdekel valakit egy hussefelt hajtómû olcsóé? ;)

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

miben lesz mas a 05-os lx, mint a 04-es?

Mindenben!!!! Hollowtech II, integrált tengely, külsõ középcsapágy, dögös sötétszürkés szín, stb.....

ah.
akkor itt jon tamaska kerdese: vajh mennyi lesz?
mondjuk iden mar tuti nem cserelek hajtomuvet, nem vesztek vele, ha megvarom.

bloke

bloke

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.821 hozzászólás
Loctite 270

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
Van egy piros színû menetrögzítõ..az brutál erõs..próbáljátok azt..

fuckbkv

fuckbkv

törzsvendég

• fórumtag
  • 278 hozzászólás

[rob] bullitját egy köre, és elhagyta a monoblokkcsavart, plusz leesett a hajtókar. Ez ilyen hussefelt-betegség?

ezek szerint ::) én is ilyen problémával küszködök, csak nekem minden lefele után 1x legalább újra meg kell húznom a hajtókart. Nekem a baloldali (nem tányéros) esik le folyton

CD-málna

CD-málna

törzsvendég

• fórumtag
  • 902 hozzászólás
tamáska: a holzitól mennyiért válnál meg? mekkora tányér vagyon rajta?

XC_Rider

XC_Rider

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.218 hozzászólás

Mindenben!!!! Hollowtech II, integrált tengely, külsõ középcsapágy, dögös sötétszürkés szín, stb.....

szinuhe

szinuhe

törzsvendég

• fórumtag
  • 911 hozzászólás

Endroo

Endroo

bentlakó

• fórumtag
  • 7.030 hozzászólás
De csak bizonyos évjáratnál, mert pl az enyémnél semmi nincs azokból a hibákból, amiket leírtok. ???

tamaska

tamaska

Beast of the East

• globális moderátor
  • 19.996 hozzászólás
de az Lx milyen árban lesz? teccik, már láttam, és bejött ez a "kiélezett" design. meg ugye kivül-a-csapágy-monoblokkos. A holzfellerrel amugy semmi bajom, csak kicsit nehéz, meg nincs rajta kistányér rögzitési lehetõség. ÉS hamár csere, akkor könnyitsünk, ugye... ;D

jelentem haver elvitte [rob] bullitját egy köre, és elhagyta a monoblokkcsavart, plusz leesett a hajtókar. Ez ilyen hussefelt-betegség?

Dig

Dig

maximus

• fórumtag
  • 10.884 hozzászólás
[me=Dig]megsimizi tonci buksiját[/me]

tonci

tonci

újonc

• fórumtag
  • 1 hozzászólás
8) én a ride bike-ban vettem husselfeltet és hozzá való monoblokkot össz 24ropi.